Son katılım 24 Mayıs saat 23:59. Bu yarışmanın sonuçları Mayıs ayının son haftası içerisinde açıklanacaktır*
Bu yarışma herkese açıktır.**
Lütfen Kuralları Detaylı Bir Şekilde okuyunuz **
Herkese Merhaba
....
Porsukta, Sakarya'da su kanlı aktı,
9 Eylül, İzmir'de düşmanı denize döktü,
Türk genci senin eşin, emsalin yoktu,
Yıktın engeli aştın dağları 19. Mayıs'da..
19 Mayıs 1919 Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başladığı gündür. I. Dünya Savaşı sonunda ülkemizin birçok yeri savaşı kazanan devletler tarafından işgal edilmişti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Yurdumuzu bu durumdan kurtarmak için eldeki kısıtlı imkanlarla "Bandırma Vapuruna" binip Şanlı geleceği yazmak için Samsuna gitmiştir.
Gücünüzü Gösterin
Samsunda Başlayan ve Türk Miletinin geleceğini belirleyen savaş Şanlı bir hikayeye dönüşmüş, düşman yurttan atıldıktan sonra Gazi Mustafa Kemal bu destanı sizlere yani Türk gençliğine hediye etmiştir.
Geleceğin Yıldızları olarak sizlerde bu Şan-ı sürdürmeye var mısınız ?
Haydi Türk Gençliği !
Deneyim oranına dayalı bir yarışma yapıyoruz. Aşağıdaki kuralları okuyun ve neler kazanabileceğinizi kontrol edin!
Bu yarışmanın amacı, tek bir savaşta en yüksek deneyimi elde etmektir. Hadi Tecrübenizi Ortaya Koyun !
Ödüller
I. ve II Seviye 1.Oyuncu: 400 Altın+ 2 Gün Premium 2.Oyuncu: 300 Altın 3.Oyuncu: 200 Altın |
VI. ve VIII. Seviye 1.Oyuncu: 500 Altın+ 2 Gün Premium 2.Oyuncu: 400 Altın+ 1 gün Premium 3.Oyuncu: 300 Altın |
III. ve V. Seviye 1.Oyuncu: 400 Altın+ 2 Gün Premium 2.Oyuncu: 300 Altın 3.Oyuncu: 200 Altın |
IX. ve X. Seviye 1.Oyuncu: 600 Altın + 2 Gün Premium 2.Oyuncu: 500 Altın + 1 Gün Premium 3.Oyuncu: 400 Altın |
Kurallar
- Rastgele savaşlarda 14.05.2015 ile 24.05.2015 TSİ 23:59 saatleri arasında en çok deneyim alan xx oyuncu ödüllendirilecektir!
- Savaş sonu rapor ekranının (Takım sayfası) ve Deneyim sayfası ekran görüntülerinin eklenmesi zorunludur!
- Toplamda 3 ekran Görüntüsü eklenmelidir.
- Müfreze yapmak(platoon) serbesttir.
***Premium Tanklar Yarışmaya Dahil Değildir !
- Rastgele savaşlar haricindeki savaş sonuçları kabul edilmeyecektir.
- İlk zafer (x2, x3, vb.) ekstra deneyimler dikkate alınmayacaktır. Paylaştığınız ekran görüntülerinden ham deneyim puanlarınız hesaplanarak kazananlar bu sonuçlara göre belirlenecektir.
**Her oyuncu sadece 1 katılım yapabilir. Bu sebeple daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız son günlere kadar katılımınızı bekletmeyi düşünebilirsiniz.
***-Bildirimler(Notifications) ekranınında ilgili savaş ve tarih gözüken ekran görüntüsünün eklenmesi zorunludur! Aşağıdaki örnekteki gibi 3 ekran alıntısı paylaşmanız gerekmektedir.
Başarılar Komutanlar !
** Paylaşımınızın Wargaming.net tarafından yayınlanması ve kullanılabilmesini kabul edersiniz.
Tescillenmiş veya internette daha önceden yayınlanmış materyalleri veya Wargaming kural ve ilkelerine aykırı içerikleri kullanmayacağınızı kabul edersiniz.
İçeriği / Malzemeyi paylaşan kişi olarak bundan sorumlu olduğunuz onaylamış oluyorsunuz.
"Apple, Apple logosu, iPad, ve iPhone Apple Inc.’in ABD’de ve diğer ülkelerde tescilli ticari markasıdır. App Store Apple Inc.'in servis markasıdır.
.
Edited by UgurCelikbas_TR, 13 May 2015 - 11:37 AM.