Je mozne preniest body z vylepseni na dalsi tank ( prave vyskúmaný ) , ostava mi tam toho vela a neviem co robit
Je mozne preniest body z vylepseni na dalsi tank ( prave vyskúmaný ) , ostava mi tam toho vela a neviem co robit
Keby si si poriadne pozrel forum,urcite by si tu nieco o tom nasiel...
Namiesto zakladania noveho vlakna...
Edited by markked, 29 May 2015 - 02:45 PM.
Rudo12345, on 29 May 2015 - 03:22 PM, said:
Pokud nechceš kupovat goldy, tak na to rovnou zapomeň, ušetříš si čas zkoumáním jak to funguje.
Mel jsem někde tabulku co jen nejlepší dat na vybaveni středních a lehkých tanku tier 4-6,jen ji nemohu najít tudíž nevím co dat,např.ventilaci či pohon ,dela nabíjení,nebo jiné složení? Poradte třeba tu tabulku,tam bylo i co se hodí do těžkých tanku vyšších tier..díky
Mel jsem tabulku kde bylo,jaké složení doplňků je dobře do jakých tanku.např.střední tank tier- 4-6 co je dobře pro výkon,jestli ventilaci nabíječ či jiné složení..pokud někdo ví kde se ta tabulka nalézá prosím odkaz..diky
Spojeno.CE
kamireines, on 30 May 2015 - 07:48 PM, said:
Nevidel jsem zadnou tabulku. Ale video. Kdyz trochu zahledas tady nebo na YouTube urcite najdes nejakou radu, ci doporuceni. Ale vse zalezi na tom, jaky styl hrajes!!!? O jaky typ tanku jde! A pak uz kombinovat a zkouset, co ti bude vyhovat. Rozhode, co vyhovuje jinemu, zakonite nemusi vyhovovat tobe! Nabijak, nutnost. Stejne jako stabilizator nebo pohon dela. Kdyz das klimatizaci + potraviny mas 15% k vykonu posadky k dobru. Coz je znat. U stihace, zase dalekohled a maskovaci sit, pokud se tedy neritis v prvni linii. Pak je ti to na pytel.
Edited by esprit_cz, 02 June 2015 - 10:32 AM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users