Jump to content


Jak vytvořit screenshot?


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

Karlie #1 Posted 26 June 2014 - 01:22 PM

    Associate eSports Manager

  • WG Staff
  • 29 battles
  • 48
  • Member since:
    12-13-2012

Ahoj tankisti a tankistky,

chcete se pochlubit se svými dosaženými výsledky? Koná se soutěž, ke které potřebujete screenshot ze hry? Nevíte, jak jej vytvořit?

Zde rychlý návod:

1. Stikněte "power button" (tlačítko on/off) + Home (Domů)

2. HOTOVO! :)

 

 

blitz.png



StepanTurnovsky10 #2 Posted 31 January 2015 - 10:04 PM

    Private

  • Player
  • 1284 battles
  • 1
  • Member since:
    01-10-2015
Me to nejde :(


Kakarinka #3 Posted 01 February 2015 - 12:53 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 11067 battles
  • 76
  • [SCRY]
  • Member since:
    08-17-2013

Nastaveni u tabletu Asus, snad pomuze :honoring:


Girl in the war!

 


Spitfire_SVK #4 Posted 05 March 2015 - 08:51 AM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014
U niektorých android zariadení sa fotí podrzanim tlačítka na zamknutie obrazovky A tlačítka na zníženie hlasitosti. Je potrebné to stlačiť naraz.

TheBerio #5 Posted 05 March 2015 - 06:01 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9903 battles
  • 236
  • [SAFE]
  • Member since:
    06-08-2014
...u všetkých Android zariadení to je rovnaké, ..rozdiel je len v niektorých low end tabletoch, kde máte rovno v spodnom menu možnosť urobiť screen. Čiže volume down button plus power button. Stlačte to naraz. , ..nechápem ako to niekto nemôže vedieť :D

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


Spitfire_SVK #6 Posted 05 March 2015 - 06:10 PM

    Junior Sergeant

  • Community Contributor
  • 2639 battles
  • 144
  • Member since:
    12-16-2014
Ty si tiež veľa vecí nevedel :D nie každý je tak schopný A môže im robiť problém aj taká jednoduchá vec ako je spravenie screenshotu.

Rayman_123 #7 Posted 05 April 2015 - 04:25 PM

    Private

  • Player
  • 1236 battles
  • 3
  • [TGSS]
  • Member since:
    12-05-2014
Jak je to na tabletech Lenovo kdyby nekdo vedel. Diky.

tommyvercetti_1 #8 Posted 25 April 2015 - 05:45 PM

    Sergeant

  • Player
  • 4591 battles
  • 320
  • Member since:
    02-24-2015

View PostBerioMine, on 05 March 2015 - 06:01 PM, sai:

...u všetkých Android zariadení to je rovnaké, ..rozdiel je len v niektorých low end tabletoch, kde máte rovno v spodnom menu možnosť urobiť screen. Čiže volume down button plus power button. Stlačte to naraz. , ..nechápem ako to niekto nemôže vedieť :D

 

Nebol by som si taky isty mne to tak nejde.

TheBerio #9 Posted 26 April 2015 - 06:10 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9903 battles
  • 236
  • [SAFE]
  • Member since:
    06-08-2014

View Posttommyvercetti_1, on 25 April 2015 - 06:45 PM, said:

 

Nebol by som si taky isty mne to tak nejde.

 

Aké máš zariadenie?

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


tommyvercetti_1 #10 Posted 03 May 2015 - 08:19 PM

    Sergeant

  • Player
  • 4591 battles
  • 320
  • Member since:
    02-24-2015

View PostBerioMine, on 26 April 2015 - 06:10 AM, said:

 

Aké máš zariadenie?

 

Acer iconia b1-710 ale ide mi to cez zapnutie + zvysenie hlasitosti, a nie znizenie.

johny_matys #11 Posted 07 May 2015 - 10:52 PM

    Private

  • Player
  • 121 battles
  • 8
  • Member since:
    05-03-2015
 

View PostBerioMine, on 05 March 2015 - 06:01 PM, said:

...u všetkých Android zariadení to je rovnaké, ..rozdiel je len v niektorých low end tabletoch, kde máte rovno v spodnom menu možnosť urobiť screen. Čiže volume down button plus power button. Stlačte to naraz. , ..nechápem ako to niekto nemôže vedieť :D

 

Co to tady sakra meleš??? Vůbec to není stejný, to tak max když máš root, tak si to můžeš hodit pod PowerButton na jakémkoliv zařízení přes app, ale jinak to mají skoro všichni výrobci dle svého. Asus si to zapíná v menu (LastApps), Samsung to má Power+Home, Lenovo to má Power+VolDown, Acer obvykle Power+VolUp atd., tak tady prosím Tebe nedělej chytrýho...

Edited by johny_matys, 07 May 2015 - 10:54 PM.


TheBerio #12 Posted 08 May 2015 - 06:41 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9903 battles
  • 236
  • [SAFE]
  • Member since:
    06-08-2014

View Postjohny_matys, on 07 May 2015 - 11:52 PM, said:

 

 

Co to tady sakra meleš??? Vůbec to není stejný, to tak max když máš root, tak si to můžeš hodit pod PowerButton na jakémkoliv zařízení přes app, ale jinak to mají skoro všichni výrobci dle svého. Asus si to zapíná v menu (LastApps), Samsung to má Power+Home, Lenovo to má Power+VolDown, Acer obvykle Power+VolUp atd., tak tady prosím Tebe nedělej chytrýho...

Si [Edited]? Od roku 2012 (cca) to je normálna vec, že každá značka má power+volume down. Tak isto ako od roku 2015/2016 bude normálnou vecou USB koncovka typu "C". Výnimkou je maximálne pár ČINSKÝCH low end (v niektorých prípadov aj mid a high), ktoré to maju v docku (tablety) alebo volume up. 


Edited by cNNk, 03 June 2015 - 05:09 PM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ~ cNNk Netrestají se posty starší 7 dní, které se přehlédli.

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


fjutik #13 Posted 10 May 2015 - 02:18 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 30371 battles
  • 584
  • [SCRY]
  • Member since:
    12-29-2014
No ja mam Assu z 2014 roku a tam jsem to musel zapnout v meny a power+volume down nefunguje. Funguje prez tlacitko prepinani aplikaci. Takze stejny to vsude neni.

Omlouvam se za moji gramatiku, ale za poslednich 20 let ziju vsude mozne, jen ne v CR ;-)

Petr

 

 


slavslovensky #14 Posted 15 May 2015 - 08:16 AM

    Private

  • Player
  • 5672 battles
  • 5
  • Member since:
    11-18-2014

Samsung galaxy tab 3.

Veľmi jednoduché potiahnuť dlaň cez obrazovku! 



xxxFIREFOXxxx #15 Posted 11 August 2015 - 07:06 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10955 battles
  • 1,314
  • Member since:
    12-24-2014
Nvidia shield to ma tiez uplne inak. Takze je low end ??? A ja chruno som si ju kupil.

Nepriatelov sa nebojim, na mnozstvo nehladim


RomannMatt #16 Posted 11 October 2015 - 07:46 PM

    Private

  • Player
  • 61280 battles
  • 1
  • [CZK]
  • Member since:
    12-11-2014
Nevite nekdo jak je to na tabletu prestigo? Diky.


esprit_cz #17 Posted 11 October 2015 - 08:57 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 41110 battles
  • 5,107
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostRomannMatt, on 11 October 2015 - 07:46 PM, said:

Nevite nekdo jak je to na tabletu prestigo? Diky.

 

Četl si to tady!? Power a volume - !






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users