Edited by Katil06_1, 02 July 2015 - 10:06 PM.

#1 Posted 02 July 2015 - 09:59 PM
#3 Posted 02 July 2015 - 11:18 PM
Edit yasak demişsin ! Farzedelim 3 Ressimden 1 Birini alakasız bir yanlışlıkla ressim ekledim ve edit yaparak silip doğru resmi ekledim şimdi diskalifiyemi oluncak...Garip.
Edit:Ozaman ilk önce kendini diskalifiye et ilk editi açtığın konun da yapmışsın!
Edited by X_T_E_R_M_I_N_A_T_O_R_TR, 02 July 2015 - 11:22 PM.
#5 Posted 03 July 2015 - 06:44 AM
X_T_E_R_M_I_N_A_T_O_R_TR, on 03 July 2015 - 01:18 AM, said:
Edit yasak demişsin ! Farzedelim 3 Ressimden 1 Birini alakasız bir yanlışlıkla ressim ekledim ve edit yaparak silip doğru resmi ekledim şimdi diskalifiyemi oluncak...Garip.
Edit:Ozaman ilk önce kendini diskalifiye et ilk editi açtığın konun da yapmışsın!
Evet dogru =) Ingiliz toplulugunun tum yarismalari bu sekilde yapiliyor. Yarismayi kazanmak icin sadece yuksek deneyim elde etmek degil, onu gosterebilmek de lazim. O da bir yarisma, hata yaparsan kaybedersin =) Mesela yarisma tarihleri icinde olsaydik sen de elenmistin. Yarisma suresince herhangi gonderini edit yapamazsin...
Evet Katil06_1 elendi, kendi yarismasina katilamayacak =)
#6 Posted 03 July 2015 - 07:16 AM
Dxia, on 03 July 2015 - 06:44 AM, said:
Evet dogru =) Ingiliz toplulugunun tum yarismalari bu sekilde yapiliyor. Yarismayi kazanmak icin sadece yuksek deneyim elde etmek degil, onu gosterebilmek de lazim. O da bir yarisma, hata yaparsan kaybedersin =) Mesela yarisma tarihleri icinde olsaydik sen de elenmistin. Yarisma suresince herhangi gonderini edit yapamazsin...
Evet Katil06_1 elendi, kendi yarismasina katilamayacak =)
Yaw hocam eyvallah espiriyle cevaplamışsın da bence çok saçma ister ingiliz topluluğu yada başka bir ülke topluluğu olsun yanlış yanlıştır...Adam güzel bir oyun çıkarcak ve oyun ss alıcak telefona forumda yarışmaya katılırken istemeden yanlışlıkla 3 ressimden biri atıyorum eli değmiş dokunmatiğe araba resmi yüklenmiş şimdi bu kişi okadar emek vermiş yarışmaya değer verip ciddiyete almış ama diskalifiye olucak edit yapıp doğru resmi yüklediği için...şu olayda hiç bir mantıklı gerekçe göremiyorum oyuncuyu oyundan ve yarışmalara katılım isteğini kaçırmaktan başka bişey değil.
#8 Posted 03 July 2015 - 08:53 AM
X_T_E_R_M_I_N_A_T_O_R_TR, on 02 July 2015 - 11:18 PM, said:
Editin yasak olmasının sebebini hemen açıklayayım. Bir oyuncu düşün yarışmanın ilk günlerinde belli bir derece yaptı ve paylaştı. Aradan zaman geçti, yarışmanın son günü geldi. İlk yaptığı derecenin daha iyisini yaptı ve editleyerek paylaştı. Burdaki amacım bunu engellemekti.

#9 Posted 03 July 2015 - 09:04 AM
X_T_E_R_M_I_N_A_T_O_R_TR, on 03 July 2015 - 09:16 AM, said:
Yaw hocam eyvallah espiriyle cevaplamışsın da bence çok saçma ister ingiliz topluluğu yada başka bir ülke topluluğu olsun yanlış yanlıştır...Adam güzel bir oyun çıkarcak ve oyun ss alıcak telefona forumda yarışmaya katılırken istemeden yanlışlıkla 3 ressimden biri atıyorum eli değmiş dokunmatiğe araba resmi yüklenmiş şimdi bu kişi okadar emek vermiş yarışmaya değer verip ciddiyete almış ama diskalifiye olucak edit yapıp doğru resmi yüklediği için...şu olayda hiç bir mantıklı gerekçe göremiyorum oyuncuyu oyundan ve yarışmalara katılım isteğini kaçırmaktan başka bişey değil.
Valla yanlis bisi yok, Oss'de kaydirmak gibi dusun =) 1 sene calisiyon ama kaydirinca diskalifiye oluyon.
Eger yanlis bir gonderi yaparsan editlemek yerine altina dogrusunu gonder. Boylece katilimini degistirmedigin belli olur =)
#10 Posted 03 July 2015 - 09:34 AM

#11 Posted 03 July 2015 - 04:37 PM
nEFEs4545, on 03 July 2015 - 09:34 AM, said:

Teşekkürler abi

#12 Posted 03 July 2015 - 04:56 PM
Hesap premium oldugu icin ham deneyimde premium olarak geliyor,sayilacak mi bu ?? Kurallarda pre tanklar hakkinda bilgi var pre hesaplardan bahsedilmemis..
#13 Posted 03 July 2015 - 04:58 PM
ultrAslan1905_fighter, on 03 July 2015 - 06:56 PM, said:
Hesap premium oldugu icin ham deneyimde premium olarak geliyor,sayilacak mi bu ?? Kurallarda pre tanklar hakkinda bilgi var pre hesaplardan bahsedilmemis..
Takım sayfasında ham deneyim puanı yazıyor (yani 1.5x premium hesap bonussuz hali). O dikkate alınacaktır
#14 Posted 03 July 2015 - 06:16 PM
#18 Posted 04 July 2015 - 01:19 AM
#19 Posted 05 July 2015 - 04:09 PM
Ben daha önce yarışmaya katılmadım ilk defa katılmayı düşünüyorum da foto nasıl atacaz tutup çeksek oluyor mu buraya
#20 Posted 05 July 2015 - 04:26 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users