BrkTR_, on 20 July 2015 - 08:30 PM, said:
yapacak birsey yok sartlar bunlar buna göre oynadık buna göre değerlendirilcez
O zaman rica ediyorum bundan sonraki yarışmalarızda böyle saçma bir şey yapmayın 6 tier ile 8 tier nasıl aynı kategoride olabilir. Umarım anlatabilmişimdir. Bari bundan sonrakilerde böyle olmasın.
ram_13_7_ram, on 22 July 2015 - 04:19 PM, said:
O zaman rica ediyorum bundan sonraki yarışmalarızda böyle saçma bir şey yapmayın 6 tier ile 8 tier nasıl aynı kategoride olabilir. Umarım anlatabilmişimdir. Bari bundan sonrakilerde böyle olmasın.
ram_13_7_ram, on 22 July 2015 - 04:19 PM, said:
bende senin gibi bu foruma katılan biriyim yani . Bana atar yapmana gerek yoktu ne diyim
ram_13_7_ram, on 20 July 2015 - 11:22 AM, said:
yarışmalarda verilecek altın miktarı sınırlı ve her Tier için bölüştürülürse çok düşük bir rakam çıkacak ve o zaman yarışmaya ilgide azalacak. O Yüzden genellenmiş ve pratik edilmiş bir Sınıflandırma Yapılıyor. 1-2. 3-4-5. 6-7-8. 9-10. Minimum Bu Sınıflandırma Yapılıyor yarışmalarda genellikle. 6 ile 8 en çok güç dengesizliği yada farkı olduğu Tier dir . Bu Yüzden bu Sınıftan yarışmaya katılacak oyuncular genellikle 8 Tier le yarışmaya katılır. Eğer 8 Tier e daha ulaşamamışsan bu Sınıfta yarışmaya katılmadan daha düşük sınıflarda yarışmaya katılabilirsin . Ödül miktarı genellikle aynıdır. Tavsiye olunur.
HAZERFEN_TURK 5.tier. Kv-1. 2950 hasar.
Herkese iyi oyunlar. Yarışmada emeği geçenlere teşekkürler.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users