Jump to content


Chwilowe lagi w grze - materiał wideo


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

Kuio #1 Posted 15 July 2015 - 07:00 PM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 21239 battles
  • 729
  • Member since:
    05-19-2012

Hej, po update nagminnie mam takie lagi jak na filmie który przesyłam. Film nie był obrabiany, jest w takiej formie jak został nagrany. Ten pierwszy lag to może wina pingu, ale drugi w czasie 1:53-1:54 to ani wina FPS ani ping tylko po prostu gry. Tak samo jest w 2:00, 2:21 i jeszcze kilka razy. Da się coś z tym zrobić? Nie ukrywam, że jest to bardzo uciążliwe podczas dynamicznych akcji. 

 

NVIDIA Shield, android 5.0.1

 


Edited by Kuio, 15 July 2015 - 07:01 PM.

 
 
Mój kanał o WOT Blitz: https://www.youtube....ZxwN8KdDo_VyQYg
 


Paczek_Z_Gownem #2 Posted 15 July 2015 - 09:16 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 10942 battles
  • 903
  • Member since:
    09-21-2014
Kuio znowu dźwięk nie zgrywa się z tłem:-/
mateuszprogamer_eng.png

Kuio #3 Posted 16 July 2015 - 06:10 AM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 21239 battles
  • 729
  • Member since:
    05-19-2012
U mnie wszystko się zgrywa jak trzeba, musi być coś nie tak u Ciebie
 
 
Mój kanał o WOT Blitz: https://www.youtube....ZxwN8KdDo_VyQYg
 


MadWilli #4 Posted 16 July 2015 - 07:07 AM

    Sergeant

  • Community Contributor
  • 64238 battles
  • 482
  • [M4D]
  • Member since:
    10-23-2014
Kuio a może przyczyną tych lagów jest jakiś zainstalowany mod? Kiedyś pamiętam że przez jakąś modyfikację sam miałem straszne lagi :-).

Kuio #5 Posted 16 July 2015 - 07:16 AM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 21239 battles
  • 729
  • Member since:
    05-19-2012
Właśnie robię ustawienia fabryczne i instaluję czystą grę ze Sklepu Play i zobaczę :)
 
 
Mój kanał o WOT Blitz: https://www.youtube....ZxwN8KdDo_VyQYg
 


Paczek_Z_Gownem #6 Posted 16 July 2015 - 09:51 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 10942 battles
  • 903
  • Member since:
    09-21-2014

View PostKuio, on 16 July 2015 - 06:10 AM, said:

U mnie wszystko się zgrywa jak trzeba, musi być coś nie tak u Ciebie

 

Hm...mmoże.U mnie wystrzeliwujesz pocisk a minionki odzywają się za 15 sekund
mateuszprogamer_eng.png

juchas07 #7 Posted 16 July 2015 - 08:48 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 6768 battles
  • 28
  • Member since:
    06-26-2014
Mam dokładnie to samo.......katastrofa......nie idzie po prostu grać :/

Krew09 #8 Posted 18 July 2015 - 05:36 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7053 battles
  • 393
  • Member since:
    10-09-2012

View PostKuio, on 15 July 2015 - 08:00 PM, said:

Hej, po update nagminnie mam takie lagi jak na filmie który przesyłam. Film nie był obrabiany, jest w takiej formie jak został nagrany. Ten pierwszy lag to może wina pingu, ale drugi w czasie 1:53-1:54 to ani wina FPS ani ping tylko po prostu gry. Tak samo jest w 2:00, 2:21 i jeszcze kilka razy. Da się coś z tym zrobić? Nie ukrywam, że jest to bardzo uciążliwe podczas dynamicznych akcji. 

 

NVIDIA Shield, android 5.0.1

 

 

dokladnie tak ten sam problem na mojej nvidii , czasem też jak nagle wjeżdża tłum czołgów to ping skacze do 400

"Człowiek strzela WG kule nosi"


_N_O_R_B_E_R_T_ #9 Posted 18 July 2015 - 06:07 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 40099 battles
  • 131
  • [NASTY]
  • Member since:
    12-05-2014
Kuio, no i jak jest na ustawieniach fabrycznych?


 


GrimJoker777 #10 Posted 18 July 2015 - 06:28 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 1612 battles
  • 11
  • Member since:
    06-21-2015
U mnie jeszcze gorzej, gra się już nie wiesza czasem na starcie po tym update ale za to ping jest jakiś z kosmosu mimo że mam pełny zasięg, czołgi się teleportują, odwracam się z opóźnieniem, tego bajeru nie było wcześniej.

Piotr_P_2013 #11 Posted 18 July 2015 - 09:37 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 51607 battles
  • 22
  • Member since:
    08-14-2013

W ciągu dnia było 8 w skali do 10 jeśli idzie o ten cholerny ping ale przed chwilą wyłączyłem grę bo tragedia ping skacze z 80-5000. Czołg sam kręci się wokół swojej osi i oczywiście odpuszcza gdy jestem bokiem do wroga.!!!!!kur....a tragedia.

KIEDY MACIE ZAMIAR TO NAPRAWIC!!!!! Bo się cholera grać nie da!!!! 

Przepraszam za wulgaryzmy ale już nie mam nerwów!!!!!!!!

Do kogo trzeba napisać żeby coś się zaczęło dziać.

Konto premium leci a grać się nie da.

W ciągu trzech dni straciłem ponad 400 tysięcy kredytów. Wcześniej w ciągu trzech dni mogłem nawet milion kredytów zarobić a teraz tylko tracę.

Co aktualizacja to większa kupa!!!!

Ale co tam kasa w kieszeni złodziei z Wargaming się zgadza.



IxSEE_YOU #12 Posted 19 July 2015 - 07:35 AM

    First Sergeant

  • Community Contributor
  • 22717 battles
  • 1,235
  • Member since:
    04-11-2012
Zmień swój internet, pisz do supportu, tylko przestań już płakać na forum

Mój kanał na YouTube 

https://www.youtube....Brw?app=desktop

FanPage: www.facebook.com/jaro105blitz 


Paczek_Z_Gownem #13 Posted 19 July 2015 - 09:16 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 10942 battles
  • 903
  • Member since:
    09-21-2014

View PostPiotr_P_2013, on 18 July 2015 - 09:37 PM, said:

W ciągu dnia było 8 w skali do 10 jeśli idzie o ten cholerny ping ale przed chwilą wyłączyłem grę bo tragedia ping skacze z 80-5000. Czołg sam kręci się wokół swojej osi i oczywiście odpuszcza gdy jestem bokiem do wroga.!!!!!kur....a tragedia.

KIEDY MACIE ZAMIAR TO NAPRAWIC!!!!! Bo się cholera grać nie da!!!! 

Przepraszam za wulgaryzmy ale już nie mam nerwów!!!!!!!!

Do kogo trzeba napisać żeby coś się zaczęło dziać.

Konto premium leci a grać się nie da.

W ciągu trzech dni straciłem ponad 400 tysięcy kredytów. Wcześniej w ciągu trzech dni mogłem nawet milion kredytów zarobić a teraz tylko tracę.

Co aktualizacja to większa kupa!!!!

Ale co tam kasa w kieszeni złodziei z Wargaming się zgadza.

 

Masz słaby internet i sie dziwisz że masz wysoki ping?Lel
mateuszprogamer_eng.png

Juggernaut155 #14 Posted 21 July 2015 - 03:25 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 29954 battles
  • 951
  • [APA]
  • Member since:
    04-21-2012
To nie wina jego internetu więc to wy się zamknijcie jeśli nie macie na dany temat żadnej wiedzy. Ja mam internet ponad 8mb, śmiga bez zarzutów i co,słaby net?  Potrzebuję większych prędkości barany? Jeśli problemy u Was nie występują to się cieszcie ale nie negujcie tego co Inni piszą


Kuio #15 Posted 21 July 2015 - 04:39 PM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 21239 battles
  • 729
  • Member since:
    05-19-2012
Trochę lepiej, ale dalej nie jest tak jak być powinno.
 
 
Mój kanał o WOT Blitz: https://www.youtube....ZxwN8KdDo_VyQYg
 


Juggernaut155 #16 Posted 22 July 2015 - 08:25 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 29954 battles
  • 951
  • [APA]
  • Member since:
    04-21-2012
U mnie to samo, do tego skaczące fpsy..


predator86pl #17 Posted 07 January 2016 - 08:05 PM

    Private

  • Player
  • 10556 battles
  • 4
  • [O_H2]
  • Member since:
    04-07-2015
Prędkość internetu nie ma az takiego wplywu. Smieszne sa te gadki typu sprawdz neta itp. A moze zamiast sprawdzac internet przyjrzycie sie urzadzeniom na jakich gracie? Jesli sie gra na kalkulatorze to nawet najszybszy net nic nie pomoze.

MKKdeVris #18 Posted 07 January 2016 - 09:03 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 16570 battles
  • 67
  • [RNK]
  • Member since:
    10-27-2013
Ja zaobserwowałem coś takiego u siebie. Mieszkam w Szczecinie, mam łącze w UPC (cztero megowe) a i gram czasami poza domem na transmisji danych Orange. I gra nie laguje. Wyjechałem do Gdańska na trzy dni od 04 do 06 stycznia i tam nie dało się grać czy to na transmisji danych czy wifi w hotelu, lagi masakra, pingi od 250 przez 400 do nawet 1000. Po powrocie do domu, gra śmiga wyśmienicie.

Edited by MKKdeVris, 07 January 2016 - 09:06 PM.


Paczek_Z_Gownem #19 Posted 08 January 2016 - 10:37 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 10942 battles
  • 903
  • Member since:
    09-21-2014

View Postpredator86pl, on 07 January 2016 - 08:05 PM, said:

Prędkość internetu nie ma az takiego wplywu. Smieszne sa te gadki typu sprawdz neta itp. A moze zamiast sprawdzac internet przyjrzycie sie urzadzeniom na jakich gracie? Jesli sie gra na kalkulatorze to nawet najszybszy net nic nie pomoze.

A co ma urządzenie do pingu?Urządzenie ma jedynie związek z FPSami ;)


mateuszprogamer_eng.png




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users