[H4PKY] Extremely Happky leads us to victory!
Zdravím, už delší dobu jsme s pár kamarády přemýšleli o založení klanu a teď, když konečně přichází aktualizace s klany, hodláme naši myšlenku realizovat.
Začnu asi zaměřením klanu a to budou momentálně čety na teamspeaku, kde se budou hráči učit poslouchat velitele a budou se dohromady sehrávat. Až přijdou v dalších aktualizacích CWčka, tak to budou jednoznačně CWčka. Jak už jsem zde určitě psal, mám docela dost zkušeností s velením CW z počítačové verze a rád bych je promítl do Blitzu. Dále to taky budou různé soutěže v klanu až vyděláme nějaké goldy z CW, nebo meziklanové eventy, podle toho jak se domluvíme s ostatními klany.
Momentálně trénujeme na klanové bitvy ve výcvikovách a za pár dní už začíná klanová liga, které se budeme účastnit.
Náš klan bude určitě otevřený dohodám s jinými klany a budeme rádi, když se nám podaří zorganizovat již výše zmíněné meziklanové eventy.
Chtěli bychom vytvořit jeden z elitních klanů v Blitzu, podle toho také vypadají naše podmínky pro přijetí. Takoví hráči se nehledají snadno, takže to bude od členů vyžadovat trpělivost než seženeme větší množství kvalitních hráčů.
Orientační podmínky:
- mít všechny atributy jako WN7,8 a STAR unicum
- vlastnit minimálně jeden tier 10, ideálně takový, který je použitelný do CW (pokud nevíš, které se do CW hodí, stačí se zeptat)
- mít TS3 a být na něm, když hraješ (je jedno jestli rovnou na mobilu/tabletu nebo zapnete počítač, kde budete mít TSko a u toho budete hrát na mobilu (tak to dělám třeba já)
- každý člen projde přijímacím pohovorem na TSku - nemáme věkové omezení, pokud umíš hrát, chovat se a poslouchat velitele, tak není problém, pokud to neumíš, tak se to na TSku snadno pozná
!!!!!Všechny statistiky budou posuzovány individuálně, každé hodnocení má své mouchy a jde nám i o staty na desítkách, nechceme žádné statpedery na low tierech!!!!!
- mohou být uděleny výjimky, pokud nesplňuješ jenom pár věcí, zkus to - za zkoušku nic nedáš
Dále mohou být uděleny výjimky, pokud můžeš nabídnout klanu i něco jiného, momentálně hledáme diplomata - musí dokonale ovládat angličtinu, ne že se domluví anglicky, to dokážu bez problému i já, potřebujeme někoho s perfektní angličtinou, další jazyk je samozřejmě plusem - a polního velitele - už musí mít nějaké zkušeností s velením. Až přijdou CW a vydělávání goldů, tak budou samozřejmě i tyto pozice jinak vypláceny.
Hodně štěstí všem ostatním klanům a ať Happky vede vaše stopy k vítězství!
Edited by Sariel_, 07 May 2016 - 10:13 PM.