Jump to content


İlk izlenimler

Blitz

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

_UniversaL #1 Posted 11 July 2014 - 11:27 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 1541 battles
  • 60
  • Member since:
    05-04-2011

Genel olarak ilk izlenimlerimi aktarmak isterim, Oyunu ilk olarak test sürümünde denedim ve wot ile direk bağlantılı idi şu anda wot ile aynı kullanıcı ismini kullanarak giriş yapılabilmekte ama hesap ayrı.. İlk test ettiğimde İphone 5 ile oynuyordum ve boyut olarak telefon ufak oldugu için oynamak biraz sıkıntılı yinede cepten oynandıgını düşünürsek gayet güzel, Fakat yinede böyle olmaz deyip İpad'e yükledim ve İpad daha zevkli olduğu kesin. 

Bunun dışında kasmak skill di crewdi exp'di golddu herşey aynı. tecrübe ettikçe birşeyler paylaşalım derim.



insmuh #2 Posted 24 December 2014 - 12:38 PM

    Private

  • Player
  • 11 battles
  • 3
  • Member since:
    04-08-2012

ilk izlenim android tabletimde biraz kasıyor ama bakalım çözülür güncellendikçe diye düşünüyorum.

 

ama mürettebat aktarmayı bulamadım niyeyse.



VanessaIves #3 Posted 16 January 2015 - 10:36 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 1906 battles
  • 81
  • Member since:
    05-30-2012

View Postinsmuh, on 24 December 2014 - 12:38 PM, said:

ilk izlenim android tabletimde biraz kasıyor ama bakalım çözülür güncellendikçe diye düşünüyorum.

 

ama mürettebat aktarmayı bulamadım niyeyse.

 

World of Tanks PC'de olduğu gibi değil Blitz'de mürettebat. Her tankın mürettabatı kendinde kalıyor aktarma yapamıyorsunuz.

AndarkaN__ #4 Posted 16 January 2015 - 11:34 AM

    Sergeant

  • Player
  • 14055 battles
  • 341
  • Member since:
    11-02-2014
iPad de oynamak çok başka. iPhone 6 plus telefonum var benim onda oynarken bile iPad 4 de aldığım hazı bulamıyorum. Büyük ekran daha güzel ve akıcı oluyor.

WOT Blitz - TuRkeY Facebook

Facebook Group & Facebook FanPage


Samorov #5 Posted 16 January 2015 - 11:48 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 14978 battles
  • 223
  • Member since:
    04-22-2014
Bende iphone 5 kullanıyorum. Ateş edim derken bütün tamir kitlerini kullanıyorum. Ekran okadar küçük yani:) Yok la güzel oyun aynını yapmış adamlar. 

CuRS3 #6 Posted 22 October 2015 - 09:57 AM

    Private

  • Player
  • 144 battles
  • 1
  • Member since:
    02-22-2013

View PostIshtara, on 16 January 2015 - 10:36 AM, said:

 

World of Tanks PC'de olduğu gibi değil Blitz'de mürettebat. Her tankın mürettabatı kendinde kalıyor aktarma yapamıyorsunuz.

 

yeni yükledim saatlerdir arıyom mürettebat neden çıkartamıyom diye çok teşekkür ederim. sarf malzeme ve donanımda mı sökülmüyor.

Edited by CuRS3, 22 October 2015 - 09:57 AM.


12Heinzz #7 Posted 22 October 2015 - 12:19 PM

    Sergeant

  • Player
  • 23125 battles
  • 464
  • [KSJ]
  • Member since:
    05-08-2015
Sarf ve donanım çıkartıp başkasını takabiliyorsunuz

*

World of Tanks Blitz






Also tagged with Blitz

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users