Jump to content


Android


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Falathi #1 Posted 06 October 2015 - 03:45 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 321 battles
  • 296
  • Member since:
    05-04-2012

Czołgiści, 

 

ten wątek służy zbieraniu wszelkich opinii związanych z działaniem gry na Androidzie. 



Rafa_sniper_2014 #2 Posted 07 October 2015 - 11:59 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 93259 battles
  • 978
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-08-2014

Po aktualizacji działa OK, niestety nie działa mi mod z celownikiem typu krzyżyk http://worldoftanksb...ight-by-dagger/, czy inni mają podobnie?

Ps. Po reinstalacji dzisiaj zadziałało. Mam wrażenie trochę jakby czołgi na mapach pływały, jeśli są w oddali.


Edited by Rafa_sniper_2014, 08 October 2015 - 10:16 AM.


JrTanker #3 Posted 09 October 2015 - 05:09 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12344 battles
  • 457
  • Member since:
    12-22-2012

fpsy sa mniej stabilne,  dym załatwia grę, spadek do zera na snajperskim. 

prośba o możliwość wyłączenia dymu,  ognia. 



madlyr #4 Posted 10 October 2015 - 10:08 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12027 battles
  • 463
  • Member since:
    04-05-2015
A próbowałeś zmienić "efekty specjalne" na średnie lub niskie? Zdaje się, że to ustawienie odpowiada za te efekty.

Edited by madlyr, 10 October 2015 - 10:08 PM.

Lista bugów:

  • Znikające pociski
  • Bezsensowne rykoszety
  • Nadal nie naprawiony problem przewijania czatu
  • Nadal nie naprawiony problem z zamrożonym sterowaniem (trzeba oderwać ręce od ekranu i wraca do normy)
  • Opóźnienie w czacie w grze oraz klanowym
  • Po wyjechaniu zza przeszkody typu ściana budynku często szarpie kamerą

BeerOnly #5 Posted 22 October 2015 - 09:48 AM

    Private

  • Player
  • 2098 battles
  • 1
  • [ASONE]
  • Member since:
    12-24-2012

Witam,

 

Gram na Sony Xperia T3, niestety bardzo często przy uruchomieniu bitwy wyrzuca mnie z gry. Ponowne uruchomienie gry powoduje, że najcześciej mapa się ładuje i normalnie da sie grać. Kilka razy zdarzyło się także, że wyrzuciło mnie już z samej bitwy ale to margines. Najęściej problem jest podczas ładowania się bitwy/mapy.
Pytanie czy da się coś z tym zrobić?

Poydrawiam.



Naxor37 #6 Posted 22 October 2015 - 09:50 AM

    Sergeant

  • Player
  • 7092 battles
  • 395
  • [PHTNR]
  • Member since:
    08-07-2015
U mnie wszystko ok, żadnych modow nie mam ale mam pytanie, minaowicie: czy wy tez macie nieraz cos w stylu ze jedziecie i nagle ekran odwala jakis wir jak w pralce i wywala wieze we wszystkie strony swiata na ok 1-2 sek? Nieraz to wkurza w kluczowych momentach bitwy, czy tylko ja tak mam ;/ ?

 


Rafa_sniper_2014 #7 Posted 22 October 2015 - 10:04 AM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 93259 battles
  • 978
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-08-2014
Też tak mam. Rzadko na szczęście, robi się taka gigantyczna perspektywa.

_UnicumNOOB_ #8 Posted 22 October 2015 - 10:12 AM

    Sergeant

  • Player
  • 21563 battles
  • 421
  • Member since:
    02-28-2015

View PostRafa_sniper_2014, on 22 October 2015 - 12:04 PM, said:

Też tak mam. Rzadko na szczęście, robi się taka gigantyczna perspektywa.

 

U mnie również wirowka czasem sie włącza szczegolnie w trybie snajperskim :) Myślałem ze problem dotyczy tylko mnie 

LoCkDoWn777 #9 Posted 17 November 2015 - 11:20 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 29817 battles
  • 96
  • [ENVOY]
  • Member since:
    12-20-2014
Note 4 trochę więcej fps  się pojawiło ale nadal można zapomnieć  o cieniach. Tak samo czasem na snajperskim zacinka.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users