Cezzar_Turk nickli kullanıcı araştırılıyor.
Edited by TurkishWarrior1, 11 November 2015 - 05:48 PM.
Cezzar_Turk nickli kullanıcı araştırılıyor.
Edited by TurkishWarrior1, 11 November 2015 - 05:48 PM.
Edited by Cezzar_Turk, 11 November 2015 - 07:20 PM.
Cezzar_Turk, on 11 November 2015 - 07:07 PM, said:
Yarın incelenecek eğer shop ise ödülü Artukbey50 kazanacak kredi ve deneyimin doğrulandı yani gerçekten almışsın ama hasara yarın bakılacak.
GBT me de bakacaksınız TC yazayım. ? Durun biraz yardıci olayım bu hesap özeti http://www.hizliresi...et/t/fb3e409583 . oyuna kaydim ekim 2015 in son haftaları gün hatırlamıyorum. Yanı 1 aydan az surede 1900 den fazla savaşım var. Yanı günde 5-6 saat oynamak demek. Ancak gel gör ki şaka gibi muamele var. Teşekkürler. Ek olarak böyle aralikliysa ben napayim gormediysen . gormiş oldun . yarın shop yapıp aktarım buraya shop nasılmış Cs5 de görelim.
Kredi ve deneyim onaylandı ise neden hasar onaylanmiyor ki . sonuçta onlar çıktıysa o da çıkmis olması gerekir beyefendi. Kesin shop denilecek bence. Cunku kredi doğruysa , deneyim doğruysa hasar da dogru dur çünkü diğer 2 si hasara bağlı hasar = kredi , deneyim .
Edited by Cezzar_Turk, 11 November 2015 - 07:36 PM.
Bunu böyle aralıklı hasar gormedim diyen arkadaş için yukluyorum. Bu gece şuan çektim ve yükledim saat ustte . http://www.hizliresimyukle.net/u/70/95/bba59570_orginal.jpg http://www.hizliresi...570_orginal.jpg
En üstteki 2000 lık hasar , 3 tane 0 yan yana. Arkadas bn gibi hesaplayıp yapmış sanırım .
Edited by Cezzar_Turk, 12 November 2015 - 10:00 AM.
TurkishWarrior1, on 11 November 2015 - 05:04 PM, said:
Kardeşim kusura bakma ama artık sonuçları gönderdim hem 8212 hasar veren var X seviyede kazanamayacaktın ki
Kazanırdım en azından sonuncu bitirebilirdim yarışmayı
EDİT: kusura bakma sonuncu falan bitirebilme yokmuş bunda zaten kazanan belliydi
Edited by _GooDeR_, 11 November 2015 - 09:30 PM.
Cezzar, sisteme belirle emirler verilmiş. O Emirlerden farklı birşey yapmaz oyun.
Edited by Cezzar_Turk, 13 November 2015 - 06:18 PM.
Yapılan inceleme sonucunda Cezzar_Turk'ün katılımında herhangi bir oynama olmadığı, ekran görüntüsü koyulan skorun kendisi tarafından yapıldığı görülmüştür. Diğer kazananlarla beraber ödülü kendisine iletilecektir. Ödül isteği en kısa sürede girilecek ve altınlar hesaplara işlenecektir.
Yaşanılan bu durum için başta Cezzar_Turk olmak üzere bütün oyuncularımızdan oluşan rahatsızlık sebebiyle özür dileriz.
vuque, on 18 November 2015 - 03:02 PM, said:
Yapılan inceleme sonucunda Cezzar_Turk'ün katılımında herhangi bir oynama olmadığı, ekran görüntüsü koyulan skorun kendisi tarafından yapıldığı görülmüştür. Diğer kazananlarla beraber ödülü kendisine iletilecektir. Ödül isteği en kısa sürede girilecek ve altınlar hesaplara işlenecektir.
Yaşanılan bu durum için başta Cezzar_Turk olmak üzere bütün oyuncularımızdan oluşan rahatsızlık sebebiyle özür dileriz.
Dediğim gibi arkadaş oynama yapmamış bi kendi birde jpanther iyi oynamış arkadaşa tebrikler
Hediyeler geldiginde şoka ugradım , savas yeni bitmiş ana ekrana gelmiştim, bi anda premium geldi , şaşırdım sanırımbilmeden bir görev falan tamamladım sandım. hemen arkasından altın geldi , dedim bu görev degil katıldıgım etkinliklerden biri sonuçlanmış. ama ne yalan söyliyim buradan gelicegini düşünmedim çünkü kasım sonu denmişti ve sonucun olumsuz olucagını düşündüm doğal olarak.
Gösterilen bu dikkat ve eşitçi yaklaşım çok iyi sonuçta tam tersi durum olabilirdi , Artukbey50'nin yerinde ben olabilirdim. Bu mütavazi hediye için teşekkürler. Beni şaşırtınız... Kazandıgım için degil kasım sonu gelmeden sonuclandı ve dogrusu oldu. teşekkürler
→ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel YarışmasıStarted by TurkishWarrior1, 19 Oct 2015![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users