Natáčení videa
#1 Posted 16 November 2015 - 04:34 PM
#2 Posted 16 November 2015 - 04:45 PM
esprit_cz, on 16 November 2015 - 04:34 PM, said:
musis mat na to masinu co by to zvladala to je zaklad

Edited by suchosucho, 16 November 2015 - 09:25 PM.
#3 Posted 16 November 2015 - 06:42 PM
Zkus AZ Screen Recorder.
Dále je potřeba na PC nějaký program na editaci videa , už jen kvůli zmenšení velikosti. A to je v podstatě všechno.
#5 Posted 05 December 2015 - 05:37 PM

#6 Posted 05 December 2015 - 05:50 PM
H4PKY_will_kill_u, on 05 December 2015 - 06:37 PM, said:
Natočil jsem na iPadu videí z WOTB několik a žádný jailbreak jsem dělat nemusel. Jde o to, čím (tzn. jakou metodou) to video chceš natočit.
#7 Posted 06 December 2015 - 01:03 PM
Android: (5.0 a nižšie)
- treba mať výkonnú mašinu, doporučujem aspoň 2GB operačnej pamäte RAM s procesorom min. quad-core (4 jadra) s taktom aspoň 1,5+ GHz (pri octa-core od mediateku s taktom pod 1,8GHz veľa nečakaj). - toto spadá všeobecne pod android
- je potrebný root
- nahrávací program, ktorý má mnoho možností, z osobných skúsenosti doporučujem SCR Pro. Stiahneš ho z XDA fóra - je náročný na HW (Hardware) ale má veľa možností nastavení - frekvencia snímok, zaťazenie na cpu alebo gpu (ak tvoje zariadenie podporuje tak aj gpu+), možnosť nahrávania zvuku, stereo/mono, kvalita zvuku, kombinácia nahrávania zvuku (interný, externý, facecam a tak ďalej.
Android: (5.0 a vyššie)
- stiahnutý nahrávací program, doporučujem SCR Pro 5+ určený pre lollipop a marshmallow (vďaka jeho API netreba root)
iOS: (8.4 bez jailbreaku)
- program shou z obchodu emu4ios
iOS: (8.4 + PC)
- aplikácia reflector v kombinácii s airplay a nahrávacím programom na PC, napríklad OBS (môžeš streamovať aj na twitch)
iOS: (9.0+ bez jailbreaku)
- jedine za pomoci PC ako som napísal vyššie
- kvôli zmene API v iOS 9 sa museli všetky nahrávacie programy meniť (koncom roka má byť Shou na 9.0/9.1)
iOS: (9.0+ s jailbreakom)
- shou
#8 Posted 06 December 2015 - 02:25 PM
#9 Posted 06 December 2015 - 11:03 PM
Ještě jedna možnost u iOS, pokud máte zároveň něco s OS X Yosemite. Když k němu připojíte iPad kabelem, tak se dá na Macu spustit nahrávání videa (Quicktime) a jako externí zdroj videa zvolit ten iPad.
http://www.tekrevue....reen-quicktime/
#10 Posted 08 December 2015 - 05:24 PM
DeltaIndiaDelta, on 07 December 2015 - 12:03 AM, said:
Ještě jedna možnost u iOS, pokud máte zároveň něco s OS X Yosemite. Když k němu připojíte iPad kabelem, tak se dá na Macu spustit nahrávání videa (Quicktime) a jako externí zdroj videa zvolit ten iPad.
iOS + PC ,..technológia AirPlay ,...zabudol som ju spomenúť no.
#11 Posted 08 December 2015 - 05:26 PM
esprit_cz, on 06 December 2015 - 03:25 PM, said:
Root prináša mnoho výhod, nie len toto. A choďte už niekde s tou zárukou bože,..stačí flashnuť SW a po roote ani stopa, poprípade opraviť mobil/tablet nie je ťažké, je to vlastne len Lego,...
#12 Posted 08 December 2015 - 05:43 PM
BerioMine, on 08 December 2015 - 05:26 PM, said:
Root prináša mnoho výhod, nie len toto. A choďte už niekde s tou zárukou bože,..stačí flashnuť SW a po roote ani stopa, poprípade opraviť mobil/tablet nie je ťažké, je to vlastne len Lego,...
Já jsem pouhý uživatel. Už jsem vyrostl z různých experimentů apod. Mě to stačí, jak to je. Ale už jsem na tom pohořel s HTC one S. Vymazal jsem si omylem důležitý soubor a protože ten tel., měl jen vnitřní pamet, abych ho dostal zpět, musel jsem udělat root. A tel. mi zamrzl uprostřed rootu. Každý, kdo ho zapl, tak to viděl. A reklamaci mi nechtěli uznat. Já to nikomu rozmlouvám. Je to každého věc. Jeho tel.i peníze.
#13 Posted 08 December 2015 - 05:59 PM
esprit_cz, on 08 December 2015 - 06:43 PM, said:
Já jsem pouhý uživatel. Už jsem vyrostl z různých experimentů apod. Mě to stačí, jak to je. Ale už jsem na tom pohořel s HTC one S. Vymazal jsem si omylem důležitý soubor a protože ten tel., měl jen vnitřní pamet, abych ho dostal zpět, musel jsem udělat root. A tel. mi zamrzl uprostřed rootu. Každý, kdo ho zapl, tak to viděl. A reklamaci mi nechtěli uznat. Já to nikomu rozmlouvám. Je to každého věc. Jeho tel.i peníze.
To áno, avšak ak telefon nenabehne pri boote je poškodený SW čiže nastal soft-brick, ktorý sa dá opraviť obyčajným flashnutím androidu nanovo. Ide aj o to ako sa daný užívateľ vyzná, či je len používateľ alebo sa tomu aj venuje.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users