Dnes jsem si poridil tento tank a nahral s nim par predobedovych bitev.
Moje strategie byla zacatek bitvy pozorovat kolem stredu mapy a vyhnout se strelbe i kdyz souperi jezdili blizko me pozice. Jakmile muj tym z dalky ubral souperum cca polovinu zdravi, zahajil jsem volny lov po mape.
Delo ukrajuje po 150-250, ale v zavislosti na munici a zasazenych modulech to muze byt i vic.
Namontoval jsem si dalekohled, nabijak a protoze mam dovednost posadky v kamuflazi na petce, nasadil jsem sit.
Kdybych nemel takto vycvicenou posadku, nasadil bych skladanou optiku, stabilizator a nabijak a pak bych hral aktivni spotovani pomoci pohyblive hry po okraji mapy. Tuto variantu pouziva bushkova recenze dragona. Tank si i odtud drzi za jizdy docela slusne maskovani a mel by udelat svoji sluzbu pri paralelnim pohybu s hrotem.
Delo pomerne rychle nabiji a i kdyz je to lehky tank, pohodlne se ovlada, aniz by sel do smyku. Dokonce mi na rozdil od luchsu odpustil spatny ping a udrzel se na spicatych mistech.
I kdyz jsem uz nechtel wg davat kdovijake penize, nakup tohoto tanku jsem nakonec ocenil a muzu ho doporucit.
Jako lehky tank se rozhodne nehodi do prvni linie a nelze s nim ani zastavovat postup protivnikova hrotu.
U prepadu ze zalohy jsem utocil i zcela zdravou t-43, ale jednalo se o hrace, co zustal v dane lokalite sam a nejspis nemel ve spotrebaku benziny.
Campit s timto tankem by mohlo znamenat automatickou prohru. Ve vsech bitvach mi to do tymu davalo spis stihace na ukor tezke techniky. Napriklad dve td, sp1c a tigra, zatimco protivnik mel dva tigry I, t-43 a su 100m.
Souhra s sp1c je paradni a par se nam nespotnul i pres vyssi profil dvaasedestatky, ale muze to byt dano vysokou dovednosti posadky na maskovani.
Jako kazdy derivat t-54 ma tank trochu horsi depresi, ovsem otaceni korbou mi nakonec umoznilo efektivni strelbu do hornich panciru vezi i na novem rockfieldu, hrbolate protistrane od bunkru.
Suma sumarum je to prima tank a i kdyz jsem se bal zacit hrat ve vetsi mire lehke tanky, tento mi dela velkou radost.