Tankisté,
zde můžete diskutovat vše okolo čínského středního tanku VIII. úrovně Type 59
Tankisté,
zde můžete diskutovat vše okolo čínského středního tanku VIII. úrovně Type 59
Type 59 je střední čínský tank .
Poškození má maximálně 320 HP a nabíjení asi 10vteřin.
Navíc už mám čtyři prémiové tanky osmé úrovně -4 chybějící zničené tanky IS do Sinajského lva-na to využívám hlavně osmičky.
Když jedu s Type 59 a střílí do mně IS-3(IS-6),tak tyto tanky mají 450 HP Poškození na výstřel a silnou přední a boční pancíř takže nemám šanci.
Jinak jsem s Type 59 spokojen,a to hlavně ve vzácnosti.
Možná, kdyby jsi IS-3 vyexpil, tak víš, že má 400 dmg na výstřel. Ale proč expit, když si ty osmičky můžeš koupit. Ne, nezávidím, mám prémiáků dost (i type59). Máš spoustu bitev a stále jsi se tu hru nenaučil.
Pak by jsi s Type59 neřešil přední pancíř IS, protože Type je medko, které se s těžkými tanky nepřestřeluje čelně. A boky ISek jdou samozřejmě prostřelit.
Udělal jsi to nejhorší co jsi mohl, nenaučil si se hrát, nakoupil si prémiáky vyšších tierů a podle toho to tak vypadá. Radím ti, vrať se na nižší tiery, uč se mechaniku hry, sleduj videa apod.. Asi je to jen házení hrachu na zeď, ale třeba si to vezmeš k srdci.
Skončil jsem s hraním této, kdysi výborné, hry. Tak teď už je to doufám definitivní konec...
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz?
Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení. TechDiver, náčelník klanu StopCry!
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz?
Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení. TechDiver, náčelník klanu StopCry!
S Type 59 se mi stalo že jsem měl 1030 a střelil do mě IS-6 a zničil mě.
scharpshooter, on 10 October 2016 - 02:55 PM, said:
no jo, mohli by přidat koně a klidně i rychlost nabijeni.
Edited by Barv666, 11 February 2018 - 10:47 AM.
Edited by esprit_cz, 11 February 2018 - 10:54 AM.
No za tohle bych si
Nejvíc mě štve, že ani nedám demage, nic. Prostě totální utrum, dvě ze tří se odráží od čehokoli. Tuhle jsem si pořídil Hellcata, WR bylo dlouho v červený, ale čert to vemk, když byl zbytek modrofialový. Teď mi nedovolí nic.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users