SUPER RUSKÝ TANK. NATOČIL JSEM VIDEO O TOMTO TANKU A JAK S NÍM HRÁT URČITĚ SE PODÍVEKTE + DALŠÍ TANKY
SUPER RUSKÝ TANK. NATOČIL JSEM VIDEO O TOMTO TANKU A JAK S NÍM HRÁT URČITĚ SE PODÍVEKTE + DALŠÍ TANKY
darekonol_2014, on 28 December 2015 - 01:12 PM, said:
Tak urcite si natocil video ako s tymto tankom nehrat. A i ostatne tanky nic moc sry za negativny ohlas ale toto video by som tu urcite nedaval.
Edited by suchosucho, 28 December 2015 - 01:56 PM.
rysdys, on 28 December 2015 - 02:22 PM, said:
no ano toto by som hodil na fb blitzu tam sa to ujme a nie ,,nejaky'' sariel nam bude davat nerealne hry ktore urcite nahackoval a prsty si maze s nechtikovou indulonov aby mu tak behali po display
Edited by suchosucho, 28 December 2015 - 02:57 PM.
Kouknul jsem na to tvé video nr.53 a zbytečně jsi tam spěchal. Daleko více se mi líbilo tvé video nr.50 https://www.youtube....h?v=QhFzMm2-Dhw a zejména ta poslední bitva na něm s IS4.
Netuším, kolik máš roků, ale tipuju 11-12? To co jsi v té bitvě s IS4 předvedl(ta s tím Mausem, u tebe potkanem,LOL), se mi velice líbilo. Musím tě pochválit v té bitvě hned za několik věcí
1. myslíš na tým
2. snažíš se pomoct a přemýšlet
3. používáš sidescrap apod.(krásně jsi tam oddingal několikrát E100)
4. na svůj věk jsi pro mne i celkem vtipný(beru to z pohledu mých 42 let, některé hlášky se mi líbily)
5. dokážeš ocenit spoluhráče i soupeře
6. máš kolem sebe rozhled
Pokud budeš pokračovat v duchu toho videa s IS4, tak si s tebou rád zahraju v jednom týmu a pokud budeš stát naproti, tak si na tebe dám pozor. Jenom tě poprosím o jedno , už to nežeň, jako v tom videu 53. Zbytečně jsi spěchal. Máš potenciál, aby se z tebe stal velice slušný hráč a uznávaný youtuber Blitz. Teď jen záleží, jestli budeš svůj potenciál zahazovat jako ve videu 53 a nebo se budeš ubírat spíše tou rozvážnější a pomalejší cestou, která tě posune v žebříčku hráčů hodně vysoko. Hlavu na to máš a šikovnost taky. Ta bitva s IS4 a Mausem byla fakt moc hezká.
Jedna rada na závěr, pokud budeš mít E100 natočenou tak, jak tam vyjížděla zpoza toho kontejneru a má AP-čkem neprostřelitelnou vanu(čas 19:57 na videu č.50), tak mu miř na přední kolo, tam to projde.
Edited by jindrich73, 28 December 2015 - 04:22 PM.
jindrich73, on 28 December 2015 - 04:09 PM, said:
Kouknul jsem na to tvé video nr.53 a zbytečně jsi tam spěchal. Daleko více se mi líbilo tvé video nr.50 https://www.youtube....h?v=QhFzMm2-Dhw a zejména ta poslední bitva na něm s IS4.
Netuším, kolik máš roků, ale tipuju 11-12? To co jsi v té bitvě s IS4 předvedl(ta s tím Mausem, u tebe potkanem,LOL), se mi velice líbilo. Musím tě pochválit v té bitvě hned za několik věcí
1. myslíš na tým
2. snažíš se pomoct a přemýšlet
3. používáš sidescrap apod.(krásně jsi tam oddingal několikrát E100)
4. na svůj věk jsi pro mne i celkem vtipný(beru to z pohledu mých 42 let, některé hlášky se mi líbily)
5. dokážeš ocenit spoluhráče i soupeře
6. máš kolem sebe rozhled
Pokud budeš pokračovat v duchu toho videa s IS4, tak si s tebou rád zahraju v jednom týmu a pokud budeš stát naproti, tak si na tebe dám pozor. Jenom tě poprosím o jedno , už to nežeň, jako v tom videu 53. Zbytečně jsi spěchal. Máš potenciál, aby se z tebe stal velice slušný hráč a uznávaný youtuber Blitz. Teď jen záleží, jestli budeš svůj potenciál zahazovat jako ve videu 53 a nebo se budeš ubírat spíše tou rozvážnější a pomalejší cestou, která tě posune v žebříčku hráčů hodně vysoko. Hlavu na to máš a šikovnost taky. Ta bitva s IS4 a Mausem byla fakt moc hezká.
Jedna rada na závěr, pokud budeš mít E100 natočenou tak, jak tam vyjížděla zpoza toho kontejneru a má AP-čkem neprostřelitelnou vanu(čas 19:57 na videu č.50), tak mu miř na přední kolo, tam to projde.
Moc děkuji, budu si to pamatovat a zpomalím. Ještě jednou moc děkuji
Edited by darekonol_2014, 28 December 2015 - 05:33 PM.
Darekonol, ziadna slava. Video dlhe, nezazivne, dalsi priemerny hrac tuziaci po obdive. Na druhej strane, nie zle zaciatky vo wotb. Statistika slusna a na svoj vek hras skutocne dobre. Lenze to nestaci aby si sa presadil v konkurencii hracov typu sariel a dalsich vo svete youtube. Zatial nemas styl a skusenosti, piluj a youtube nechaj zatial na pokoji, lebo si pokazis meno a uz to nenapravis.
My si na tankisty jen hrajeme, ale někdo v tanku opravdu seděl a bojoval, aby my jsme si mohli hrát. Děkujeme chlapi!
ClearEvil, on 26 August 2016 - 02:07 PM, said:
OT přesunuto
Od kdy píšeš slovensky?
Možná se tak jmenuje ten topic, který založil některý z našich slovenských spolubratrů.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users