Kamil_PL4949, on 26 April 2016 - 05:25 PM, said:
TS3 to raptem 5zł.Reszta jest darmowa.
Kamil_PL4949, on 26 April 2016 - 05:25 PM, said:
TS3 to raptem 5zł.Reszta jest darmowa.
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
zależy na czym, na appstore zdzierają 5€ na ts w bezpłatny slot może vi każdy wejść, na serwerze wot-ts slot kosztuje 2 zł za miesiac
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Kamil_PL4949, on 26 April 2016 - 10:34 AM, said:
Jak sie jest w plutonie to bardzo pomaga jak nie trzeba pobierać oddzielnej apki do rozmów. Jestem za w 100%.
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Ja minusy mam do chatu takie, że jak gram to napiszę coś na chacie i nie pojawi się na przykład u jakiegoś Niemca po niemiecku. Więc powinno moim zdaniem być tak że, u obcokrajowców pojawi się (np.) słowo ,,uważaj'' po ich języku.
Poland Gamer.
- Szukam dobrego klanu +50% wygranych z grupą na FB i najlepiej kanałem YT. Oferuje codzienną gre i s,ybkie rozwijanie konta.
Osobiście bym się ucieszył , gdyby poprawili lub ewentualnie usunęli całkiem cenzurę bo często cenzuruje słowa które nie są wulgarne ani obraźliwe i przez to komunikacja jest utrudniona.Miło by było gdyby był też czat głosowy i gdyby po wyjściu z gry wiadomości od innych graczy się nie kasowały.
Witam
Chciałbym zaproponować, aby czat podczas gry był wyświetlany kilka sekund dłużej. Często gęsto bywa, że w ferworze walki, umyka mi kto co napisał na czacie, a czasami są to ważne informacje taktyczne odnośnie prowadzonej walki, no i bariera językowa też często zmusza do wysiłku szarych komórek.
Chciałbym również zaproponować, aby klient okna gry po zakończonej bitwie nie był zamykany automatycznie. Dobrze by było, gdybyśmy mogli sami zamknąć to okno. Czasami bywa tak, że chce się chwilę pogadać z kimś, podziękować drużynie przeciwnej za walkę, no niestety ale zbyt szybko zamykający się klient gry pozwala tylko na szybkie napisanie jakiś tam skrótów myślowych typu GG, gj itp.
Są to oczywiście tylko moje propozycje, i jakieś tam małe przemyślenia na temat tego czego mi brakuje.
Pozdrawiam
Mój kanał : https://www.youtube....mtvkXFvNlacdnKQ
My YT channel about Blitz: https://www.youtube....Jlz5NKQSN-V3TPA
0 members, 1 guests, 0 anonymous users