Sovětský těžký tank osmé úrovně,
v tomto vlákně o něm můžete diskutovat
Nějaké informace jsou k dosažení na tankopedii.
Sovětský těžký tank osmé úrovně,
v tomto vlákně o něm můžete diskutovat
Nějaké informace jsou k dosažení na tankopedii.
My si na tankisty jen hrajeme, ale někdo v tanku opravdu seděl a bojoval, aby my jsme si mohli hrát. Děkujeme chlapi!
Tak přidávám i zde recenzi na tento tank + srovnání i s normální IS-3. Replay 5200 dmg, 6 killů (docela lehká hra), Koloban.
Samsung Galaxy S6 Edge, Android 6.0
[H4PKY] náborové vlákno My YT channel Twitch - streaming clan battles
Sariel_, on 24 February 2016 - 05:29 PM, said:
Tak přidávám i zde recenzi na tento tank + srovnání i s normální IS-3. Replay 5200 dmg, 6 killů (docela lehká hra), Koloban.
Porad mi v cem spociva vyhoda u tohoto tanku, ze mas HEATy? Ja s tim mam problem, protoze v T10 musim sakra davat pozor, kam strilim, aby to melo ucinek. Kdyby goldova munice byla APCR, tak bych byl jako gold nob stastnejsi
Dale me zajima, kolik strel ma za minutu a jak se to pocita. Jestli od nabijeni, nebo od prvniho vystrelu. Pokud od vystrelu, tak by IS3D mel dat 6 ran za 55s. Kdyby od nabijeni, tak pouhe 3 rany za 65s. Jak je to ofiko pocitane i u jinych tanku?
fjutik, on 25 February 2016 - 08:12 AM, said:
Porad mi v cem spociva vyhoda u tohoto tanku, ze mas HEATy? Ja s tim mam problem, protoze v T10 musim sakra davat pozor, kam strilim, aby to melo ucinek. Kdyby goldova munice byla APCR, tak bych byl jako gold nob stastnejsi
Dale me zajima, kolik strel ma za minutu a jak se to pocita. Jestli od nabijeni, nebo od prvniho vystrelu. Pokud od vystrelu, tak by IS3D mel dat 6 ran za 55s. Kdyby od nabijeni, tak pouhe 3 rany za 65s. Jak je to ofiko pocitane i u jinych tanku?
Jde mi o to, že jsou ty APCR jako základ. Protože lítají rychleji, tak je mám radši. Heaty na goldech si zase líp poradí s klopeným pancířem než APCR
Jak je to počítaný to nevím. IS-3 D má 4,5, takže to je asi průměr
Edited by Sariel_, 25 February 2016 - 01:52 PM.
Brzy poznáš, že moc ne jak je slabší pancíř boku, přijde mi, že se ta věž dá bez problému penetrovat vedle mantletu, stalo se mi to už mnohokrát
Edited by scharpshooter, 10 March 2016 - 08:15 PM.
scharpshooter, on 10 March 2016 - 09:09 PM, said:
V případě IS6, ke které jsi předkem, se můžeš spolehnout na pancíř bez ohledu na munici. IS6 tě zepředu neprostřelí. A pokud to není idiot, tak se o to ani nebude pokoušet, spíš čekej pokus o objetí nebo aspoň přiblížení bok na bok.
DeltaIndiaDelta, on 10 March 2016 - 11:09 PM, said:
V případě IS6, ke které jsi předkem, se můžeš spolehnout na pancíř bez ohledu na munici. IS6 tě zepředu neprostřelí. A pokud to není idiot, tak se o to ani nebude pokoušet, spíš čekej pokus o objetí nebo aspoň přiblížení bok na bok.
IS-6 stačí nabít gold a probije tě levou zadní
DeltaIndiaDelta, on 10 March 2016 - 10:09 PM, said:
IS6 mi nedělá problém probít od toho vozím goldy
Edited by Krisot72, 11 March 2016 - 04:49 AM.
akurát som mal bitku , a pozerám, v teame som mal is 3 def, registrovaný 3.2.2016 a mal 5215 bitiek, je to normálne ?
resp. treba to nahlásiť na preverenie, čo ak to je bot,
Edited by qlimax_andrej, 12 March 2016 - 03:23 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users