Jump to content


Problem z oneskorenim :)


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

k91498 #1 Posted 25 February 2016 - 08:25 AM

    Private

  • Player
  • 10425 battles
  • 2
  • [LEX]
  • Member since:
    11-23-2012
Guys mam problem z oneskorenim nechapem preco wotko som aj odinstaloval aj nainstaloval atd :) a bitka sa mi nacitava aj tak az po minute hrania a pritom mam stabilny rychli internet tak prosim vysvetlenie :)

SokarSG #2 Posted 25 February 2016 - 08:51 AM

    Sergeant

  • Player
  • 9650 battles
  • 290
  • Member since:
    05-06-2013
na akom zariadení hráš?

arathorrn #3 Posted 25 February 2016 - 12:29 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 25850 battles
  • 1,777
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-11-2014
Mohlo by to souviset s tím, jak máš nastavenou grafiku. Kolega z klanu měl vše na minimum a dělalo mu to také. Když jsem se díval do jeho nastavení hry, zjistil jsem, že má zapnuté HD textury. Po vypnutí už mu to jede normálně.

                                                                                                                             VIRIBUS UNITIS 

                                                    Vae victis! 

Discord : arathorrn #5663          http://tankova-fronta.webnode.cz


k91498 #4 Posted 25 February 2016 - 03:32 PM

    Private

  • Player
  • 10425 battles
  • 2
  • [LEX]
  • Member since:
    11-23-2012
Hram na huawei p7 ,, zaujimave som to vypol a chvíľu normal ale aj tak 30/40 sekund

Kapka2306 #5 Posted 25 February 2016 - 08:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18747 battles
  • 76
  • [CR]
  • Member since:
    04-23-2015
tohle přesně řešim už te debilni posledni aktualizace 2.6 ...a nic..odpoved -nemate podporovane zařizeni..zajimave že rok to chodilo naprosto v pohode..a taky mam Huawei ale P7

esprit_cz #6 Posted 26 February 2016 - 04:47 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 35373 battles
  • 4,555
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Mám takový pocit, že se to tu před několika dny řešilo a Huawei není v podporovaných zařízení. Zatím


Kapka2306 #7 Posted 26 February 2016 - 07:24 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18747 battles
  • 76
  • [CR]
  • Member since:
    04-23-2015
Juju..řešilo..že Huawei není podporovaný..ale hra mi bez problémů běhala přes rok bez jediného problému.až ted po té aktualizaci 2.6 bych s telefonem občas švihnul o podlahu :-( 

esprit_cz #8 Posted 26 February 2016 - 07:38 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 35373 battles
  • 4,555
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostKapka2306, on 26 February 2016 - 07:24 AM, said:

Juju..řešilo..že Huawei není podporovaný..ale hra mi bez problémů běhala přes rok bez jediného problému.až ted po té aktualizaci 2.6 bych s telefonem občas švihnul o podlahu :-( 

 

To sis mohl jen gratulovat. Někdy to tak je, že nepodporovaný zařízení šlapou. Záleží na HW. Spíš za tím hledej, že Huawei netestovali. A zda budou či ne, to je otázka k nebesům

A ještě mi řekni, když to víš, proč to k91498 nenapíšeš a čeká se tu na mě! 


Edited by esprit_cz, 26 February 2016 - 07:42 AM.


Kapka2306 #9 Posted 26 February 2016 - 10:45 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18747 battles
  • 76
  • [CR]
  • Member since:
    04-23-2015

Vždyt jsem psal...v prvním příspěvku...

"tohle přesně řešim už te debilni posledni aktualizace 2.6 ...a nic..odpoved -nemate podporovane zařizeni..zajimave že rok to chodilo naprosto v pohode..a taky mam Huawei P7 "

:)



Kapka2306 #10 Posted 10 March 2016 - 08:33 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18747 battles
  • 76
  • [CR]
  • Member since:
    04-23-2015
Tak po aktualizaci 2.7 se zdá že je vše ok..bitva začíná klasicky odpočtem..HURÁ :playing: jdeme bojovat

TheBerio #11 Posted 13 March 2016 - 02:12 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 9554 battles
  • 236
  • Member since:
    06-08-2014
Gramatika plz :(problém S oneskorením nie z :(

Slovenské videá z hry WoT Blitz: YouTube (1080p/FHD/60FPS replaye)

Najviac hrajem s Ruskými tankami, s Nemcami nehrajem VÔBEC!

 


MadSkunk #12 Posted 29 April 2016 - 09:35 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 19942 battles
  • 1,253
  • [TFCZ]
  • Member since:
    07-06-2013
Stahnul bych si cpu-z a poslal ticket na podporu. Mel jsem take nejake problemy, protoze mam od huaweie tablet. Zjistilo se, ze mam prilis slabou grafiku, takze hra sice jede jak ma, ale obcas se tam vyskytne par problemu. U me to bylo mrznuti a padani programu, kdyz na chat prisel nejaky screenflooder.

Any problem? Send me this form.

Máš problém? Pošli mi tento formulář.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users