Tankisté,
rádi bychom od vás slyšeli, jaký je váš názor na případnou změnu rozptylu MM na -1/+1. V naší anketě můžete dát této myšlence své "ano" či "ne". Do komentáře nám pak můžete napsat proč se k dané variantě přikláníte.
Tankisté,
rádi bychom od vás slyšeli, jaký je váš názor na případnou změnu rozptylu MM na -1/+1. V naší anketě můžete dát této myšlence své "ano" či "ne". Do komentáře nám pak můžete napsat proč se k dané variantě přikláníte.
Edited by Tuvoc, 07 March 2016 - 02:48 PM.
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz? Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení.
Leaderoftanks, nechod do caty s inym tierom a zistis, ze do t5 je len +- 1
Ja som za +-2 ale nejako upravit t5 a t6 aby polovicu zapasov boli top tier a druhu polovicu bottom, teraz to vyzera skor tak, ze len tretinu hier som top tier, ak je to len moj dojem, tak beriem spät. Mozno by pomohlo ak by ste vysvetlili kolko zapasov priemerne je dany tank v akom tiere.
Leaderoftanks_2015, on 07 March 2016 - 02:42 PM, said:
Tady se pak ale naskyta jinej problem a to stejnej, ktery byl uz driv - tier 6 muze do 8, ale tier 4 nemuze k 6. Cca rok zpatky jsem jezdil sestkovyho Shermana. Vedlo to k tomu, ze jsem byl za 28 bitev jednou jedinkrat top tier. Ted je tu vic hracu a nastesti to trochu vybalancovali, ale dalsi zmeny by to mohly vratit. //Sariel_
Já jsem pro +-2! Jakožto sběratel premiovych tanku bych byl dosti naštvaný, jelikož hodně tanků má omezené MMko na +-1. Co pak s těmito premiaky? Dostali by MMko 0/-1????
Navíc by se hra stala dosti jednotvarnou. Raději nechat tak jak je!
Edited by Apsyrtos, 08 March 2016 - 08:53 AM.
Može zostat tak ako to je..Len by bolo fajn ak by to bolo možné,aby bitky s +-2 tvorili max 50% celkových bitiek,je dost deprimujúce byt v kuse medzi vyššími tiermi,
vyváženost by prospela..
Skončil jsem s hraním této, kdysi výborné, hry. Tak teď už je to doufám definitivní konec...
Tuvoc, on 07 March 2016 - 02:46 PM, said:
85swatMT, on 07 March 2016 - 02:53 PM, said:
Leaderoftanks, nechod do caty s inym tierom a zistis, ze do t5 je len +- 1
Ja som za +-2 ale nejako upravit t5 a t6 aby polovicu zapasov boli top tier a druhu polovicu bottom, teraz to vyzera skor tak, ze len tretinu hier som top tier, ak je to len moj dojem, tak beriem spät. Mozno by pomohlo ak by ste vysvetlili kolko zapasov priemerne je dany tank v akom tiere.
Nevím jestli jsem to dobře pochopil ale do tier 5 je myšleno včetně tierem 5?
Edited by thoorruss11, 08 March 2016 - 02:36 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users