Tuvoc, on 07 March 2016 - 07:15 PM, said:
Kuci zkuste tohle vlakno udrzet co nejcistsi,tj. napiste svuj nazor a smitec...Kazdy mam svuj pohled na danou situaci a mame konecne moznost ucelit nase nazory...Tak se to pokusme staffum co nejvic zjednodusit...Pac tim ze tu budete druhym vysvetlovat svuj nazor akorat zasvinite tohle vlakno...
Jak je výše uvedeno! Poslední skoro dvě strany příspěvků jsou OT.
To jsem byl za zlého dědka a teď hodná babička.
Jsem sice ještě zelenáč, myslím si o tom a navrhuji tótó:
Ať si klidně koupí kdo chce co chce, ale ať jej MM přiřadí mezi jemu podobné.
Pokud nemá v garáži tank stejné úrovně (maximálně o jeden Tier nižší
, tak bych je nepustil do běžné bitvy, ale měli by možnost zahrát si tréninkově nebo by si tank mohli vyzkoušet se sobě rovnými (kteří nemají tank potřebné úrovně). Mohlo by to být možná i jako volba v nastavení hry. Nechci hrát s prémiovými tanky noobů. Nebo tak něco. Získal by se i přehled, zda to vadí širší komunitě hráčů nebo je to každému fuk.
Navíc omezení koupě takového tanku obecně mi přijde zbytečné i proto, že pokud dotyčný nemá i dost na opravy takového tanku, moc si s ním nezařádí. Pokud mám v garáži V-VI tier, tak našetřit 1 mega dá docela běhání a starání na to, abych to promrhal na opravu po jedné bitvě*), kterou skoro zaručeně díky nedostatku zkušeností prohraji.
*) Upozorňuji, že nevím kolik stojí jedna prohraná bitva na Tieru X, přirovnání je pouze ilustrační.
Takže můj laický (prozatím) názor je, neomezovat nijak moc. Stejně jim bude stát v garáži neopravený.
Edited by JohnGhrroul, 11 May 2016 - 12:07 PM.