Dowódcy,
Dajcie nam znać, jakie tematy chcielibyście poruszyć w następnym odcinku BTMY!
Pierwszy odcinek: tutaj
Czy skończycie wspierać noob protection?
Kiedy w końcu zoptymalizujecie ta grę pod dane procesory i przestaniecie wspierać szmelc Samsunga?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
lepiej nigdy; koszty towarzyszące obsłudze płatności sms są ogromne, za każde 10 zł do wydania w WG zapłacisz minimum 20 zł. Strata pieniędzy.
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Witam czy i kiedy zostaną wprowadzone odznaki biegłości na czolgach bo zaczynają mnie irytować sytuację w których udając się za topowym czolgiem okazuje się że gość nie potrafi zbytnio jechać nawet do przodu .
Te odznaki mogłyby poprawić satysfakcję z gry bo wiadomo by było kogo się trzymać a kogo zignorować rozgrywka mogłaby być ciekawsza .
No i fajna odznaką która mogłaby być wprowadzona to odznaka "Duży Kaliber" mam nadzieję że podzielcie moją prpozycje pozdrawiam.
Edited by sinica, 10 March 2016 - 01:51 AM.
Jak najbardziej możliwa. Dało się pogodzić duże czołgi,samoloty,okręty;więc blitz i kosmitów też się da. Gold kupujesz w sklepie premium, nic nie stoi na przeszkodzie aby cena była jednakowa.
Edited by goscsix, 15 March 2016 - 11:42 AM.
Daloby niektorym do myslenia jakby jakas kara przy okazji za to byla. Uwielbiam ludzi ktorzy blokuja Ci tylek meda i nie mozesz sie schowac z powrotem bo ktos koniecznie musi strzelic i leci na leb na szyje, czasem trafi w Ciebie, a czasem w sciane, a najrzadziej chyba w przeciwnika.
asker_one, on 16 March 2016 - 01:45 PM, said:
Kolejny idiota
WR gracza to procent łaskawości MM dla niego.
A nie żadny wskaźnik odzwierciedlający umiejętności.
A to, że zwykle nooby mają niski WR to tylko przypadek.
asker_one, on 16 March 2016 - 02:45 PM, said:
a jaki wpływ na wynik bitwy ma świadomość ile kto ma winrate? niebieską krew mozna mieć rozgrywając 10 bitw i co wtedy?
naprawdę widziałem już różne sytuacje kolesi z niebieską krwią grających jak nowicjusze, i takich co mają poniżej 50% a okazywali się kluczowymi punktami zespołu
winrate jest cześciową informacją na temat umiejętności gracza, nie można nikomu nic ujmować tym bardziej, że większoć graczy potwierdza swoje umiejętności w bitwie ale po pierwsze wynik w grze odnosi się do wyniku totalnego więc często jest niezgodny z osiągnięciami gracza w np. ostatnim miesiącu, po drugie winrate można wywindować, po trzecie faktem jest, że trzeba też mieć trochę szczęścia w losowaniach ale to znowu odnosi się tylko do jakiegoś okresu a nie do totalu
można filozofować na temat winrate, ja osobiście skupiam się na tym jaką taktykę przeforsować do tego potrzebna jest szybka analiza wylosowanych pojazdów obu zespołów znajomość mapy a przedewszystkim TRZEBA LICZYĆ NA SIEBIE
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Moja propozycja to, w związku z nadchodzącym dniem św Patryk, umorzenie brakującej nie wielkiej ilości złota, która potrzebuje do ukończenia 8 etapu w is3 Defender. I tak już nikt tego nie kupuję, a ja chętnie przyjmę taki prezent w dniu mego święta. Mysle, ze większość społeczeństwa poprzez moją prośbę.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Patrick
PatrickEm, on 17 March 2016 - 12:48 AM, said:
Moja propozycja to, w związku z nadchodzącym dniem św Patryk, umorzenie brakującej nie wielkiej ilości złota, która potrzebuje do ukończenia 8 etapu w is3 Defender. I tak już nikt tego nie kupuję, a ja chętnie przyjmę taki prezent w dniu mego święta. Mysle, ze większość społeczeństwa poprzez moją prośbę.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Patrick
ja popieram, nikomu nie ubędzie a szczególnie wargaming
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users