Zrovna dokončuju AT15, chybí mi 5K xp na Tortoise.
Mám odehraných 213 bitev, 58% WIN, 1457dmg, nejvíc jsem dal 1833xp a na ACE Tankera to stejně nestačilo.
Vyexpil jsem to TOP dělo a pak hrál s ním, jinak Ventilace, Nabiják a Pohon děla, ale nevím, jestli jsem spíš neměl dát Optiku nebo Nástroje.
Bino bych asi svým stylem hraní nevyužil, spíš jsem se tlačil dopředu, vrtěl se a rozdával dmg. Rychlost střelby je neuvěřitelná, zato pomalost tanku taky. Vozím na něm oba benziny, a řekl bych, že mě mockrát zachránily proti LT a MT, ktěří si mě chtěli objet. nicméně rychlost otáčení je dobrá a navíc má tento tank výborný rozsah natáčení děla.
Na ostřelování z krytu do krytu se mi moc nezdá, protože 190dmg dá a nepřítel se mezitím schová.
Jeho hlavní sílu jsem viděl v faceToface soubojích, kde ustřílíte opravdu vše na co narazíte, největší problém jsem měl právě když jsem potkal další AT15.
Určitě se mi osvědčilo se neustále vrtět nebo popojížděť, aby bylo zaměření weakspotu co nejtěžší.
Další věc, které u této větve využívejte, je shazování pásu soupeři a držte ho pořád detracknutého. Dá se udělovat dmg zároveň i se shazováním a když to nejde, tak klidně střídejte pásy a weakspot, pásy weakspot nastřídačku.
Vozil jsem 10 goldů, nezřídkakdy jsem vystřílel všecky, protože prostřelíte asi vše, na co můžete narazit, ale posledních cca 50 bitev jsems tankem jezdil takovým stylem, že jsem ani goldy nepotřeboval a nepoužíval. Při výhře a bez goldu vždy v plusu,
Jinak bych se chtěl zeptat zkušených, já toho ještě moc odježděno nemám, na situaci, kdy si vás objíždí nějaký tank a je tak blízko, že už ho prostě "nedohoníte". Já v těchto chvílích a většinou i předem když se nebezpečí blíží a už nemám čas zareagovat, volám SOS a než abych se točil jak káča, tak zůstávám čelem ke zbytku nepřítele a uděluju dmg i za cenu toho, že mě možná zezadu rozstřílí nějaký sráč, protože točením za ním bych si stejně nepomohl. Jsou i situace, kdy vím, že to asi nepřežiju, tak opouštím kryt a valím rychle dopředu nastřílet ještě něco dalších soupeřům. Velmi často mi to vyjde a scouta za mými zády někdo sejme, samozřejmě, pokud už nejsou všeco mrtví, což se stává taky často, ale na to už asi lék neexistuje....