Czołgiści,
Jakie tematy związane z grą chcielibyście poruszyć w następnym odcinku BTMY?
Poprzednie Odcinki:
Czekamy na Wasze komentarze!
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Bardzo dobrze, przychody są podstawą biznesu i niech szanują klientów bo o to chodzi w... biznesie. Jak jest dobrze to większość firm popełnia błędy dopiero jak wpadną w kryzys to zastanawiają się dlaczego.
Edited by Vespac, 14 April 2016 - 09:27 AM.
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Vespac, on 13 April 2016 - 11:12 PM, said:
jaki med, nie pprzypadkiem HT?
Odnośnie przychodów to mało interesujące dane, ale dane o ilości aktywnych kont, ile osób rezygnuje i na jakim etapie, jaki jest przyrost? ;-)
Edited by JrTanker, 14 April 2016 - 04:24 PM.
JrTanker, on 14 April 2016 - 05:21 PM, said:
jaki med, nie pprzypadkiem HT?
Odnośnie przychodów to mało interesujące dane, ale dane o ilości aktywnych kont, ile osób rezygnuje i na jakim etapie, jaki jest przyrost? ;-)
być może się pomylił, podał na czacie model ale już wiadomość wcieło
Edited by Vespac, 14 April 2016 - 08:05 PM.
i kto tu jest huncwot?
Dobra sugestia, jednakże jak już wspomnieliśmy, odcinki te robione są przez naszych przyjaciół z Azji.
Dajcie znać, jeśli chcielibyście aby podobna seria została stworzona specjalnie dla europejskich graczy, z polskimi napisami.
----------
Przypominamy, iż wątek ten dotyczy propozycji i pomysłów na odcinek 3 Blitz to Meet You, sugestie dotyczące innych tematów prosimy zgłaszać w innych wątkach.
Dzięki za zrozumienie
Tricha_, on 18 April 2016 - 12:29 PM, said:
Dobra sugestia, jednakże jak już wspomnieliśmy, odcinki te robione są przez naszych przyjaciół z Azji.
Dajcie znać, jeśli chcielibyście aby podobna seria została stworzona specjalnie dla europejskich graczy, z polskimi napisami.
----------
Przypominamy, iż wątek ten dotyczy propozycji i pomysłów na odcinek 3 Blitz to Meet You, sugestie dotyczące innych tematów prosimy zgłaszać w innych wątkach.
Dzięki za zrozumienie
według mnie powinna
Edited by Vespac, 19 April 2016 - 07:57 AM.
i kto tu jest huncwot?
Pierdyliard nowych problemów.Jak zwykle.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users