BTMY Bölüm 3 İstek Listesi
#21 Posted 17 September 2016 - 01:43 PM
#22 Posted 18 September 2016 - 07:54 AM
#23 Posted 31 October 2016 - 01:20 PM
Edited by berkeemrecengiz, 31 October 2016 - 01:20 PM.
#24 Posted 31 October 2016 - 01:57 PM
K_altarbas, on 18 September 2016 - 10:54 AM, said:
Pc'de de son güncellemeye kadar yoktu daha yeni eklediler yine top alçalması falan wot blitz asisstant'da yazıyor ama zemin direnci mermi hızı hareket halinde isabet bozulması gibi değerleri mecburen pc versiyonundaki verilere göre bakıyorum her ne kadar tam aynı olmayacak olsa da. Kesinlikle bu değerler en azından blitz assistant'a gelmeli
Edited by qurrel99, 31 October 2016 - 01:58 PM.
#25 Posted 01 November 2016 - 10:17 PM
Garajda tankların seviyelerine göre baştan itibaren sıralayabilme seçeneği,seçeneği ve wot pc versiyonunu oynuyan çoğu oyuncunun aşina olduğu eklediğim resimde ki gibi tank slotu görüntüsü bunun nedeni garajında çok tankı olup çok tank tutmak isteyen oyuncuların bütün tanklarını görmek istemesi ben şahsen bütün tanklarımı görmek istiyorum filtre kullanmakta istemiyorum o kadar garaj slotuna gold basıyoruz wargaming kırmasın bizi
Edited by yigitcalisir, 01 November 2016 - 10:19 PM.

#26 Posted 02 November 2016 - 05:48 AM

Türkçe anlatımlı Blitz videolar için buraya https://www.youtube....8TtR_eO-MCHVFCQ
#27 Posted 04 November 2016 - 06:22 PM
⭐YOU CAN RUN AWAY FROM EVERYTHİNG. BUT NEVER IN THE SHADOW.⭐
#29 Posted 08 November 2016 - 07:24 AM
Aklıma geldi dün istek olarak belirtmek istiyorum.
Şimdi biz ölünce diğer oyuncuların tankını dışarıdan görebiliyoruz hani. bir tuş ile kendi nişangahımız gibi görme imkanımız var mı? Topun doluş süresi nereye baktığı vs. böylece nasıl oynadığına dair taktik öğrenmiş oluruz. Sizce de iyi fikir değil mi?
#30 Posted 08 November 2016 - 08:24 AM
bluehornet83, on 08 November 2016 - 09:24 AM, said:
Aklıma geldi dün istek olarak belirtmek istiyorum.
Şimdi biz ölünce diğer oyuncuların tankını dışarıdan görebiliyoruz hani. bir tuş ile kendi nişangahımız gibi görme imkanımız var mı? Topun doluş süresi nereye baktığı vs. böylece nasıl oynadığına dair taktik öğrenmiş oluruz. Sizce de iyi fikir değil mi?
Çok doğru güzel olur.
#31 Posted 25 December 2016 - 02:30 PM
#32 Posted 25 December 2016 - 02:40 PM
Nasıl sadece karşılaşma savaşı gelmesini seçebiliyorsak aynı şekilde sadece üstünlük savaşı gelmesini seçebileceğimiz bir buton olsun ayarlarda.Sebebi şöyle kesinlikle üstünlük savaşlarını sevmiyorum hatta nefret ediyorum ve devamlı üstünlük kipi bende kapalıdır,lakin geçen gün IX seviye görevim vardı doğal olarak üstünlük görevi gelmişti 9 seviye ile 11 savaşa girdim arka arkaya üstünlük kipinin açık olmasına rağmen sadece karşılaşma savaşı geldi ve görevi zamanında bitiremedim yeni görevi alamadım...
Ek.1#artık şu tankların ülke bayraklarını ya da sembollerini ekleyin kızıl yıldızsız sovyet tankı mı olur yahu.
Ek.2#Garajdaki tankların filtrelenmesine ''sadece premium tanklar''.''seviyeye göre sıralama'' ve hiç bir filtre uygulanmadığında milliyete göre sınıflandırma yaparken kendi içlerinde seviyeye göre sıralamalı olmalılar.
Edited by yigitcalisir, 26 December 2016 - 04:02 PM.

#33 Posted 02 January 2017 - 11:38 AM
Merhaba...
WoT Blitz oyuncusuyum.
1. Klan Sohbetinde yaptığımız savaşın sonucunu paylaşabilsek mükemmel olurdu böylelikle diğer klan arkadaşlari sonucu görebilirlerdi yada takım olarak girdiğimizdede ayni şekilde sonucu görüp yorum yapabilirlerdi.
2.Kendi Savaş performansı sayfamızda değerli ödüllerin hangisinin en başta gözükmesi gerektiğini kendimiz ayarlayabilsek güzel olurdu.
3.Klan sohbetindede çok fazla deil ama belli sayıda temaya uygun emoji kullanabilsek harika olurdu..
Herkese iyi oyunlar...
Edited by Evoluty, 02 January 2017 - 11:39 AM.
#34 Posted 07 October 2017 - 09:38 PM
Edited by xsproxx, 07 October 2017 - 09:39 PM.
#35 Posted 21 June 2018 - 03:20 AM
#36 Posted 21 June 2018 - 03:26 AM
Şuan Tiger I-Tiger(P) tanklarında öyle bir zırh varki 8 seviye tanklarla bile delinmiyor. Ayrıca top yükleme süreleri med tanklardan daha kısa. Bu absürt bir durum bunun düzeltilmesi gerekiyor. Ayrıca IS7 tankında öyle bir zırh vardi arkasında tam 90 derece açıyla atış yapınca bile saçma şekilde mermi sekiyor.
Bir başka mesele FV215B 183 tankı 60 ton görünüyor. Kendisinden daha hafif olan tanlarda bile birazcık olsun zırh var. T62 da bile zırh var en azından bir kaç atışı sektirebiliyor. Ama FV 183 çoğu tanktan ağır olmasına rağmen leopardan bile daha besik bir zırhı var. Bununda düzeltilmesi gerekli.
#37 Posted 01 July 2018 - 02:52 PM
Mermiler kaybolmasa bide 5 dk beklemesek çok güzel olcakta gereğinden fazla op tankları saymıyorum bile
(seçtiğim tier de 14 oyuncudan fazla var ama ben gene de 5 dk bekliyorum)
#38 Posted 06 July 2018 - 08:00 AM
Rng işi şansa bıraktığından profesyonel oyuncuları oyundan soğutuyor Rng nin azaltılması lazım. Ve op tanklar da keza oyundan soğutan etmenlerden biri. Bir Is3 ile Is3 defener'in yanından saçma sapan sektirmek veya sizin ıs3 ile 5 derece top eğiminiz olmasına rağmen aynı taret zırhıyla ıs3 defender'in 7 derece top eğimine sahip olması dengesizlik oluşturuyor ve sırf bu yüzden savaşı kaybediyorsunuz. Bu insanın gerçekten canını sıkıyor. Ve birde mm sisteminin daha adil takımlar oluşturmalı ve maçlar kıran kırana geçmeli. (Bunun için op tankların nerflenmesi şart (Premium olsa bile!)).
Şimdi bu yazdıklarım da diğer herkesin yazdığı gibi tarihe gömülecek. Artık bizi ciddiye almaları lazım. Bu yüzden bu başlığı hep en üstte tutalım. Herkes buraya isteklerini yazsın ve tepkimizi belli edelim.
#39 Posted 07 July 2018 - 01:45 AM
Rng olayı güzel aynı kalmalı fakat defender gerçekten fazla güçlü
Bide bu normal maçların mm ini düzeltseler de 7 td ye karşı oynamasak ^^
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users