Czołgiści!
Zapraszamy do udziału w ankiecie! Czekamy na Wasze sugestie oraz opinie dotyczące mapy Copperfield.
"Człowiek strzela WG kule nosi"
po pewnym czasie można stwierdzić, że zrobiła się nudna - na wyższych tierach w 99% przewidywalna taktyka, środek mapy wykorzystywany przeważnie dopiero w końcowej fazie bitwy, tutaj czołgi są najbardziej narażone na ostrzał mimo sporej ilości budynków a próba wydostania się pod górę... powodzenia i obszar z koparką dostępny dla znających trik więc większa jej część jest średnio wykorzystywana.
Nowo wprowadzone mapy mają za to sporo atutów: są większe, wiele możliwości niezależnych starć, mają też tą zaletę, że camper stojący na drugim końcu mapy do ciebie nie strzeli...
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Edited by dawste33, 05 March 2016 - 06:57 PM.
Vespac, on 07 February 2016 - 03:28 PM, said:
po pewnym czasie można stwierdzić, że zrobiła się nudna - na wyższych tierach w 99% przewidywalna taktyka, środek mapy wykorzystywany przeważnie dopiero w końcowej fazie bitwy, tutaj czołgi są najbardziej narażone na ostrzał mimo sporej ilości budynków a próba wydostania się pod górę... powodzenia i obszar z koparką dostępny dla znających trik więc większa jej część jest średnio wykorzystywana.
Nowo wprowadzone mapy mają za to sporo atutów: są większe, wiele możliwości niezależnych starć, mają też tą zaletę, że camper stojący na drugim końcu mapy do ciebie nie strzeli...
W stu procentach się zgadzam.
My YT channel about Blitz: https://www.youtube....Jlz5NKQSN-V3TPA
Vespac, on 07 February 2016 - 04:28 PM, said:
Przerobioną mapę mamy już jakiś czas ale nadal aktualne jest moje zdanie sprzed ponad roku. Na niższych tierach newby jadą w prawo (nie mam pojęcia co ich tam ciągnie), na wyższych w prawo jadą medy by zająć doskonałe pozycje do campienia. Jeśli przecinik nie ma wystarczającej ilości tych pojazdów do podjęcia walki to mamy festiwal tetrisa. Dla mnie to jest po...ne, mała mapa o wielkich przestrzałach. Bubel a nie przeróbka.
Edited by Vespac, 22 July 2017 - 07:04 PM.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
0 members, 1 guests, 0 anonymous users