Czołgiści!
Zapraszamy do udziału w ankiecie! Czekamy na Wasze sugestie oraz opinie dotyczące mapy Martwy tor.
"Człowiek strzela WG kule nosi"
Dobra mapa.
Jedyne co bym zmienił to skrócił o parę wagonów pociągi po obu stronach.
Ta mapa jest bardzo duża, mi się podoba . Jest możliwość snajpienia
. Warto ludzi zajechać od tyłu tylko nie zawsze wiesz gdzie pojadą. Jest jedną z najlepszych map. Pozdrawiam i polecam
.
Edited by ElektronicznyUllai, 20 June 2016 - 01:49 PM.
niedobrze, swoją drogą z jednej strony jadą walcem po Martwym torze z drugiej powstaje taka mapa jak Kanion nie widzę tu spójności ale wolę by za mapy się wzięła osoba, która stworzyła ten Kanion i choć trudno mi po 3 bitwach go oceniać to póki co wydaje się mapą z górnej półki
Edited by Vespac, 30 November 2016 - 09:40 AM.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
My YT channel about Blitz: https://www.youtube....Jlz5NKQSN-V3TPA
WotB_krzychziom1_pro_, on 01 December 2016 - 12:13 PM, said:
W 100% się zgadzam, mapa niczym się od poprzedniej nie różni poza jak to Amadeusz napisał przejechaniu przez nią walca ja mam też inne skojarzenie, pod mapą znajduje się czarna dziura i powoli wsyssa cząsteczki.
Edited by Vespac, 01 December 2016 - 11:57 AM.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
po kilkunastu bitwach na tej mapie stwierdzam...wiekoszcie odemnie druzyna ...wczesniej moglem smialo ciezki sprzetem jechac prawie wszedzie
...teraz to na stacji kolejowej musze uwazac bo
...
mapa pod czolgi srednie i lekkie ktora nie wybacza bledow ze strony druzyny...gdzie w wiekosci trafiam na
A mi się podoba. Przynajmniej mi RHM-b-wt nie będzie stał całą bitwe na kampie i mnie wkurzał. (ładnie powiedziane).
albo inny td. Z tych camp mnie nie ustrzeli więc ja się naprzykład cieszę.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users