Czołgiści!
Zapraszamy do udziału w ankiecie! Czekamy na Wasze sugestie oraz opinie dotyczące mapy Fort Rozpacz.
"Człowiek strzela WG kule nosi"
Moim zdaniem fajna mapa, na 1 tiery
Edited by ElektronicznyUllai, 23 July 2017 - 12:05 PM.
krzysztofpasternak19, on 13 August 2016 - 07:16 PM, said:
Nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz. A gdzie niby maja wszyscy jechac ? Bardzo dobrze ze na tej mapie team dzieli sie na dwie grupy. Jest na tyle mala, ze kazda z grup moze szybko zareagowac na zmiany na polu bitwy.
Dla medów jest wg mnie fatalna nie znosze tam grac medami!!! Dla HT jest baaardzo dobra!!!
kaysak, on 14 August 2016 - 07:58 PM, said:
Borsukiem na tej mapie to jezdze razem z HTkami jako ich wsparcie niezlym jebnieciem. Nie rozumiem campienia TDkami na tej mapie. To ze niemieckie TDki sa papierami to nie znaczy ze gina w bitwie - troche pomyslunku. Tak jest widoczne powiekszanie map, bo zapewne w przyszlosci pojawi sie arta co bedzie kompletna porazka dla Blitza. Choc gracze nie chca arty w tej grze to i tak WG ma to w dupie i na 100 % to badziewie pojawi sie w Blitz.
Powoli nudzi mi się ta mordowania... czy to na małych czy wyższych tigerach...
Co do arty... to namiastka jej już jest np borsuk..
nerwPL, on 22 August 2016 - 09:48 AM, said:
Powoli nudzi mi się ta mordowania... czy to na małych czy wyższych tigerach...
Co do arty... to namiastka jej już jest np borsuk..
co ma Borsuk do arty. Idąc Twoim tokiem myślenia można powiedzieć ze inne TDki z mocnymi dzialami sa namiastką arty- głupota.
Edited by prim3val, 23 August 2016 - 08:58 AM.
My YT channel about Blitz: https://www.youtube....Jlz5NKQSN-V3TPA
prim3val, on 23 August 2016 - 08:57 AM, said:
co ma Borsuk do arty. Idąc Twoim tokiem myślenia można powiedzieć ze inne TDki z mocnymi dzialami sa namiastką arty- głupota.
chodzi o co inne sztuka myslenia a ja Tb kredkami nie bede malowal...
chodzi o co inne co charakteryzuje arte i jest bardzo podobne do np borsuka itd...
0 members, 1 guests, 0 anonymous users