Czołgiści!
Zapraszamy do udziału w ankiecie! Czekamy na Wasze sugestie oraz opinie dotyczące mapy Kopalnie.
"Człowiek strzela WG kule nosi"
To jest dla Mnie najlepsza mapa.
Duża powierzchnia do jeżdżenia,
Mnóstwo możliwości i taktyk.
Nawet jak ktoś zdobędzie wzgórze nic mu to nie daje. Wiele razy byłem świadkiem takich bitew.
Już apelowałem do developerów o zmianę fizyczności płotków z gałezi, które spowalniają masywny czołg, a przez duże drzewa ten sam czołg przelatuje jak nóż przez masło.
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Ulubiona mapa ze zwykłego WoTa, tutaj też ją lubię.
Jechanie na środek często jest ryzykowne.
Bok (miasteczko) to dobre miejsce, nie spotkamy tam więcej niż 2 wrogów, a zajście innych od flanki/tyłu to duży plus.
Tajfun403, on 05 March 2016 - 04:03 PM, said:
Ulubiona mapa ze zwykłego WoTa, tutaj też ją lubię.
Jechanie na środek często jest ryzykowne.
Bok (miasteczko) to dobre miejsce, nie spotkamy tam więcej niż 2 wrogów, a zajście innych od flanki/tyłu to duży plus.
a jakim tierem grasz na tej mapie?
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Tajfun403, on 12 March 2016 - 03:38 PM, said:
Ostatnio? Niskim.
Na wyższe tiery rzadko mi ją losuje.
Tak sądziłem, wszystkie mapy się sprawdzają na niższych tierach. Szkopuł w tym, że na wyższych tierach walczysz z bardzo dobrymi przeciwnikami, którzy mapy i czołgi znają doskonale. W związku z tym takie mapy powinny być odpowiednio zbilansowane zapewniające obu zespołom bez względu na posiadane pojazdy możliwość różnych rozwiązań taktycznych.
Na tej mapie tego nie ma przez:
I tylko dlatego jest to według mnie najgorsza obecnie mapa na wysokie tiery, bez dwóch zdań jest preferencyjna dla MT. Dlatego byłem zdziwiony, że to Copperfield dostał blokade na wyższe tiery dając jednak więcej możliwości.
Edited by Vespac, 12 March 2016 - 06:33 PM.
i kto tu jest huncwot?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
so_mar, on 12 March 2016 - 10:52 PM, said:
Tak napisałem, nie jest. Brakuje odpowiedniego zbilansowania na wyższe tiery dlatego tworzy się w jednym obszarze mordownia.
i kto tu jest huncwot?
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
Vespac, on 13 March 2016 - 09:34 AM, said:
Tak napisałem, nie jest. Brakuje odpowiedniego zbilansowania na wyższe tiery dlatego tworzy się w jednym obszarze mordownia.
Słuchaj !!! Tylko ty narzekasz na tą mapę. Pewnie jesteś lama, która patrzy jak przeciwnik zdobywa wzgórze i dajesz się zatłuc. Nigdy nie pomagasz w jego odbiciu i wtedy nie ma balansu gry , bo takich lam jest wiele. Ta mapa jest wyrównana. Jak medy wroga wjadą pierwsze można je stamtąd zdjąć. Trzeba tylko ruszyć tyłek. Nic ci nie pomoże czekanie. Nie zgadzam się z twoimi argumentami, bo sugerują coś idiotycznego. Problem jest z drużynami !!! Wbij to sobie do swojej głowy. Graj plutony i próbuj zdobyć w takiej sytuacji górkę. Zobaczysz jakie będziesz miał wyniki. Według twojego myślenia ,to każda mapa jest niezbalansowana, bo gracze niewspółpracują...
Markusvandrago2, on 14 March 2016 - 01:17 PM, said:
Słuchaj !!! Tylko ty narzekasz na tą mapę. Pewnie jesteś lama, która patrzy jak przeciwnik zdobywa wzgórze i dajesz się zatłuc. Nigdy nie pomagasz w jego odbiciu i wtedy nie ma balansu gry , bo takich lam jest wiele. Ta mapa jest wyrównana. Jak medy wroga wjadą pierwsze można je stamtąd zdjąć. Trzeba tylko ruszyć tyłek. Nic ci nie pomoże czekanie. Nie zgadzam się z twoimi argumentami, bo sugerują coś idiotycznego. Problem jest z drużynami !!! Wbij to sobie do swojej głowy. Graj plutony i próbuj zdobyć w takiej sytuacji górkę. Zobaczysz jakie będziesz miał wyniki. Według twojego myślenia ,to każda mapa jest niezbalansowana, bo gracze niewspółpracują...
Ja już nie wiem czy z takich postów to się śmiać czy płakać?
@markusvandrago2 ty skup się na teamcie i nie udzielaj innym rad to się może OŚMIESZAĆ nie będziesz
wszedłeś na forum by rozładować napięcie? może zrób to innaczej
MOJE ZDANIE, MOJE PRAWO DO JEGO WYRAŻENIA - zgdonie z tematem i motywem wątku
Edited by Vespac, 14 March 2016 - 01:08 PM.
i kto tu jest huncwot?
Vespac, on 14 March 2016 - 12:39 PM, said:
Ja już nie wiem czy z takich postów to się śmiać czy płakać?
@markusvandrago2 ty skup się na teamcie i nie udzielaj innym rad to się może OŚMIESZAĆ nie będziesz
wszedłeś na forum by rozładować napięcie? może zrób to innaczej
MOJE ZDANIE, MOJE PRAWO DO JEGO WYRAŻENIA - zgdonie z tematem i motywem wątku
Owszem ,możesz mieć swoje zdanie, ale jak widać ja go nie popieram. Nie zauważyłem aby ktoś cię poparł. Całe szczęście, że tak jest. 80% graczy jest zadowolonych z tej mapy, więc czego ty chcesz ? Całe szczęście, że jesteś sam...
Markusvandrago2, on 14 March 2016 - 03:57 PM, said:
Owszem ,możesz mieć swoje zdanie, ale jak widać ja go nie popieram. Nie zauważyłem aby ktoś cię poparł. Całe szczęście, że tak jest. 80% graczy jest zadowolonych z tej mapy, więc czego ty chcesz ? Całe szczęście, że jesteś sam...
Proponuję okulistę ...
Zresztą widać po statach że faktycznie zdobywasz górę HT ... Tylko nie napisałeś że nie dojeżdżasz do górki bo te medy co ją mają kasują Cię na szczycie ...
Mapa ewidentnie do poprawy. niech drużyna ma przewagę medów i reszta może pogwizdać ...
I nie pisz mi, żeby ruszać dupę bo będąc medem na górce nie dam Ci szans abyś tam podjechał ...
No to teraz wróćmy do tematu ...
Mapa jest ewidentnie pod medy, kto ma górkę ten wygrywa ...
michal3402, on 14 March 2016 - 04:28 PM, said:
Proponuję okulistę ...
Zresztą widać po statach że faktycznie zdobywasz górę HT ... Tylko nie napisałeś że nie dojeżdżasz do górki bo te medy co ją mają kasują Cię na szczycie ...
Mapa ewidentnie do poprawy. niech drużyna ma przewagę medów i reszta może pogwizdać ...
I nie pisz mi, żeby ruszać dupę bo będąc medem na górce nie dam Ci szans abyś tam podjechał ...
No to teraz wróćmy do tematu ...
Mapa jest ewidentnie pod medy, kto ma górkę ten wygrywa ...
Med nie przebije ht od przodu, a tam nie ma miejsca na objechanie przeciwnika (jeśli nie jest sam.) Pozostaje im wtedy tylko ucieczka lub zginąć na polu chwały. Problem jest zawsze ten sam. Brak współpracy teamu . Na coś takiego nie ma się wpływu. Swoje już w tej grze widziałem. Mapa jest świetna. Dobrze się na niej gra. Każdy rodzaj maszyny znajdzie tu swoje miejsce. Punkty strategiczne trzeba zajmować za wszelką cenę, bo inaczej się przegrywa. Problem w tym, że rzadko ma to miejsce. Graczą się nie chce...
Mapa ma jedną wadę. Jest stara, dobrze nam wszystkim znana. Przez to nudna. Myślę ,że bardziej potrzebujemy nowych map, jak przeróbek starych. Wtedy wszyscy będą zadowoleni. (Ja też.)
Edited by Markusvandrago2, 14 March 2016 - 05:50 PM.
Markusvandrago2, on 14 March 2016 - 06:00 PM, said:
Med nie przebije ht od przodu, a tam nie ma miejsca na objechanie przeciwnika (jeśli nie jest sam.) Pozostaje im wtedy tylko ucieczka lub zginąć na polu chwały. Problem jest zawsze ten sam. Brak współpracy teamu . Na coś takiego nie ma się wpływu. Swoje już w tej grze widziałem. Mapa jest świetna. Dobrze się na niej gra. Każdy rodzaj maszyny znajdzie tu swoje miejsce. Punkty strategiczne trzeba zajmować za wszelką cenę, bo inaczej się przegrywa. Problem w tym, że rzadko ma to miejsce. Graczą się nie chce...
słuchaj zamiast mnie atkować to przeczytaj dokładnie i ze zrozumieniem wszystkie posty z góry do dołu, również te występujące w topicu Mapy wymagające poprawek
popatrz ile ludzi wzieło udział w ankiecie: 32 osoby na kilkadziesiąt tysięcy użytkowników, faktycznie dobra próba
ale mnie jakoś nie dziwi, że w twoich wypowiedziach jest potwierdzenie moich racji
Edited by Vespac, 14 March 2016 - 06:15 PM.
i kto tu jest huncwot?
0 members, 2 guests, 0 anonymous users