Jump to content


Blitz na Win10

windows 10

  • Please log in to reply
15 replies to this topic

David_Lothbrok #1 Posted 10 May 2016 - 12:21 PM

    Private

  • Player
  • 364 battles
  • 3
  • Member since:
    11-24-2014
Ahoj komunito, jde nějak udělat nebo spojit wargaming účet s tou hrou na microsoftu? Klidně budu hrát s dalšíma lidma co taky hrají na WIN 10 akorát nechci hrát zbytečně za 2 účty doma za jeden a venku na mobilu druhej to mi přijde blbost.

Apsyrtos #2 Posted 10 May 2016 - 01:58 PM

    Sergeant

  • Player
  • 50066 battles
  • 493
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    12-28-2014
Tak ja hraji na jednom účtu na androidu (zde se přihlašuji pomocí google účtu) a i na win 10... propojil jsem to skrz facebook.

David_Lothbrok #3 Posted 10 May 2016 - 06:09 PM

    Private

  • Player
  • 364 battles
  • 3
  • Member since:
    11-24-2014
Haha super diky :D androida jsem si propiil i s fcebookem na WIN 10 jsem se odhlásil a přihlásil přes fb a mám to tu :) moc díky za radu. [Edited] facebook to zas zachránil.

Edited by cNNk, 11 May 2016 - 07:44 AM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ~ cNNk


esprit_cz #4 Posted 10 May 2016 - 11:50 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 33865 battles
  • 4,471
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostDavid_Lothbrok, on 10 May 2016 - 06:09 PM, said:

Haha super diky :D androida jsem si propiil i s fcebookem na WIN 10 jsem se odhlásil a přihlásil přes fb a mám to tu :) moc díky za radu. [Edited] facebook to zas zachránil.

 

Fb to nespasí. Já ho např. nemám a účet mám přes email. Na Win 10 se tak můžu připojit přes emali.



David_Lothbrok #5 Posted 11 May 2016 - 11:52 AM

    Private

  • Player
  • 364 battles
  • 3
  • Member since:
    11-24-2014
Na WIN 10 jsem měl na výběr pouze Microsoft učet a FB přes email to šlo jen u androidu (at už to byl wargaming učet nebo gmail)

Apsyrtos #6 Posted 11 May 2016 - 01:16 PM

    Sergeant

  • Player
  • 50066 battles
  • 493
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    12-28-2014

View PostDavid_Lothbrok, on 11 May 2016 - 11:52 AM, said:

Na WIN 10 jsem měl na výběr pouze Microsoft učet a FB přes email to šlo jen u androidu (at už to byl wargaming učet nebo gmail)

 

Přesně tak....

L4st_Jedi #7 Posted 12 May 2016 - 06:43 AM

    Sergeant

  • Player
  • 22755 battles
  • 310
  • [ARGO]
  • Member since:
    06-15-2012
Ahoj, ja jsem pripojeny pres wargaming ucet (WoT, WoP, WoB, WoB-Ship) ten mi funguje na vsech zarizenich, na windowsech je to myslim pri prihlaseni v levym hornim rohu prihlasit se, neni t v ty nabidce uprostred obrazovky.

www.argonauti-clan.cz

From the last tank to the last bullet to the last minute to the last man – we fight. WE fight!

 

 


Kapka2306 #8 Posted 19 May 2016 - 02:22 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 18356 battles
  • 76
  • [CR]
  • Member since:
    04-23-2015

Taky hraju bez problémů na telefonu /Android/ a v práci na velkém PC s Win10...jeden učet..ale že pak rozdíl mezi 5" telefonem a 27" monitorem v práci :-D

 



TK79_sniper #9 Posted 20 May 2016 - 06:56 AM

    Private

  • Player
  • 7948 battles
  • 1
  • [CZE-A]
  • Member since:
    04-26-2015
ahoj. muzete mi poradit ? stahnul jsem si blitz ze store na PC. pise mi to,ze mam nainstalovano,ale kdyz hru spustim,tak mi okamzite padne a naskoci mi plocha,nebo mam jen chvili cernou obrazovku a pak to padne. hra se ani nerozbehne. diky za radu

Prcek66 #10 Posted 09 July 2016 - 07:14 PM

    Private

  • Player
  • 483 battles
  • 2
  • Member since:
    04-25-2016

Ahoj, koukni se na e-mail který jsi zadal při založení hráčského účtu, tam by ti měl přijít link na stránky WG kde se zategistruješ svůj účet a pak teprve  můžeš začít hrát :-)

 


Edited by Prcek66, 09 July 2016 - 07:17 PM.


scotom #11 Posted 10 July 2016 - 03:24 PM

    Sergeant

  • Player
  • 21383 battles
  • 422
  • [TFCZ]
  • Member since:
    01-04-2013

View PostPrcek66, on 09 July 2016 - 09:14 PM, said:

Ahoj, koukni se na e-mail který jsi zadal při založení hráčského účtu, tam by ti měl přijít link na stránky WG kde se zategistruješ svůj účet a pak teprve  můžeš začít hrát :-)

 

To s padáním nemá nic společného.Problém bude jinde.Podívej se,jestli máš splňující požadavky hardwaru a pokud ano,znova to nainstaluj



Prcek66 #12 Posted 11 July 2016 - 08:16 AM

    Private

  • Player
  • 483 battles
  • 2
  • Member since:
    04-25-2016
Samozřejmě netvrdím za každou cenu, že mám v tomto případě pravdu. Čerpám z vlastní zkušenosti ( mě se to stalo ) kdy se jsem si založil hráčský účet a celý natěšený jsem spustil hru. A ejhle, stalo se mi to samé co kolega vypisoval ve svém dotazu. Napadlo mě si tu hru přeinstalovat, ale problém přetrvával i nadále. Po zaregistrování svého hráčského účtu na stránkách WN bylo po problému. Je jen to jedna z mnoha možností. Samozřejmě kompaktibilita herního zařízení je na prvním místě

scotom #13 Posted 11 July 2016 - 09:05 AM

    Sergeant

  • Player
  • 21383 battles
  • 422
  • [TFCZ]
  • Member since:
    01-04-2013
Po stažení a prvním spuštění se může přihlásit Microsoft ůčtem,nepotřebuje ověření e-mailem.U win tohle dělají i jiné aplikace,že hned padají,pokud není grafika splňující požadavky na Direct-X,RAMky atd.....

Mmarian1989 #14 Posted 11 February 2017 - 01:11 PM

    Private

  • Player
  • 744 battles
  • 2
  • [WOOWM]
  • Member since:
    01-20-2017
Ahoj lidičky.moc prosim o radu....na pc s win10 ve storu stahnu wotblitz ale nejde spustit.....kdyz kliknu na hru tak se otevre okno a hned zavre.....stejne tak vetsina hes ze store....mam to spatne nastavene nebo co by to mohlo byt....pls poraďte mi...předem děkuji. Mam I5 s 4 gb ram a 2gb grafiku. ...muze to byt tím ze mam málo výkony PC??

Edited by zmrd89, 11 February 2017 - 01:14 PM.


Mmarian1989 #15 Posted 11 February 2017 - 01:15 PM

    Private

  • Player
  • 744 battles
  • 2
  • [WOOWM]
  • Member since:
    01-20-2017

View PostTK79_sniper, on 20 May 2016 - 06:56 AM, said:

ahoj. muzete mi poradit ? stahnul jsem si blitz ze store na PC. pise mi to,ze mam nainstalovano,ale kdyz hru spustim,tak mi okamzite padne a naskoci mi plocha,nebo mam jen chvili cernou obrazovku a pak to padne. hra se ani nerozbehne. diky za radu

Mam stejný problém. ...pls uz vis jak na to??



ClearEvil #16 Posted 13 February 2017 - 01:22 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 369 battles
  • 512
  • Member since:
    01-29-2012

Zkus podporu

 


    

My si na tankisty jen hrajeme, ale někdo v tanku opravdu seděl a bojoval, aby my jsme si mohli hrát. :honoring: Děkujeme chlapi!






Also tagged with windows 10

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users