Jak se vám líbí mapa Rockfield?
Máte na mapu nějakou speciální taktiku?
Jak se vám líbí mapa Rockfield?
Máte na mapu nějakou speciální taktiku?
Ta mapa se mi docela líbí. Jen si myslím, že to opět budou mít těžké heaviny a nejsem si jistý, jak se to bude líbit TD.
Mapa je stavěná pro medka myslím.
Proti původnímu Rockfieldu podle mého změna k lepšímu, ta stará mapa byla moc malá a nic moc se na ni nedalo vymyslet.
Ta mapa mi teraz pripomína paintballové ihrisko. X miest kde sa kryť ale rovnako aj miest kde vpadnúť do pasce. Od rána som ju zopár-krát preliezol a asi aj dva-krát na randome hral....a stále som z toho jeleň.
Heavyny a TD-čka to tam ale asi budú mať ťažšie, schopnosť manévrovať a hlavne kooperovať bude rozhodujúca.
Myslím že _Zoufárna_ ešte len zažije svoje zlaté obdobie!
Ja v tom mám jasno. Túto mapu definitívne nemám rád, vyslovene sa jej desím.
Medka heavynám zdrhnú v sekunde a potom je to len o hľadaní najlepšej obrannej pozície, defacto kempenie. A odhliadnuc od toho že takto hrať neviem a nechcem, bez tak si moc nepomôžem. Kryjem sa proti palbe z dvanástej hodiny, dostávam z tretej. A keď som krytý pred oboma, ukážem bok tomu na deviatej - prípadne ma obíde nejaký light.
Hráči mediek a lightov musia mľaskať blahom ale takto si vyváženú mapu naozaj nepredstavujem.
Ja sem ešte priložím mapu, aby to tu bolo kompletné.
Ale vlastne moment ... ešte to kompletné nie je. Chýba mi tu ešte taktika od nejakého skúseného hráča. Kto by bol ochotný sa na to pozrieť, aby sme sa na tejto mape nestrácali?
Edited by DavidB_137, 14 June 2016 - 12:49 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users