chybí mi, že nevidím kdo byl kdy naposledy online... prosím přidejte tuto funkci co nejdříve... v plánech se nepozná kdo hraje a kdo ne... bylo by to jednodušší... díky moc
CanyoneroCZ
chybí mi, že nevidím kdo byl kdy naposledy online... prosím přidejte tuto funkci co nejdříve... v plánech se nepozná kdo hraje a kdo ne... bylo by to jednodušší... díky moc
CanyoneroCZ
Ahoj hrají tuhle hru uz nějaký čas a muzu říct dobra fakt akorat me mrzí ze ping je čím dál horší už se musím rozcilovat a oto vám určité nejde,jinak přijdete o mnoho peněz.
Zdravim, zruste ucinost vymyslenych tanku Helsing, Dramula a dalsich jsou to predimenozave vymysli. Neda se proti nim hrat. Rychlost, Nabijeni ucinost. Jak muzete takove nesmyslne tanky nasadit mezi Tigry, S a dalsi
bendel2, on 14 December 2016 - 06:53 PM, said:
Myslím, že zatím nelze gamepad použít. Ovšem nevím, jak je to na android TV a Shield má taky možnost použití gamepadu. Už je to dávno a někdo tady psal, že ten gamepad nefungoval korektně. Takže jsem ti moc nepomohl.
Petr007aaa, on 09 January 2017 - 10:23 PM, said:
K čemu ti budou v chatu odznaky? To si jako budeš značit s kým mluvit a s kým ne? Možná, než do některého vlákna napíšeš blbost, která vůbec nesouvisí s tématem, si pořádně přečti, o čem to téma je.
milann842, on 13 April 2018 - 03:44 PM, said:
Nevím, čemu říkáš dost peněz, ale jedno vím jistě. WG vydělává přesně na takových lidech, jako jsi ty. Jen tak bokem, četl si licenční smlouvu? Já jen, jestli třeba víš, že ten účet není tvůj!
přesně, jako je on...
+18 tis bitev, ale jen 2 posty na fóru (navíc identický, v tomhle vlákně a v jím založeným vlákně), ten evidentně nemá páru o co tu jde, co hráči řešej a na co všechno nadávaj, nikdy se o to nezajímal a vesele jim platil - dobře mu tak!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users