Arkadaslar yeni katilanlar bolumune yazdigima aldanmayin 6000 macim var bir premium tank almak istiyorum tier 8 sizce hangi tanki almaliyim tankin saglam ve yuksek hasar vermesini istiyorum hizida cok kotu olmasa iyi olur
Arkadaslar yeni katilanlar bolumune yazdigima aldanmayin 6000 macim var bir premium tank almak istiyorum tier 8 sizce hangi tanki almaliyim tankin saglam ve yuksek hasar vermesini istiyorum hizida cok kotu olmasa iyi olur
Edited by GepanzertTiger, 18 June 2016 - 03:46 PM.
Edited by berkeemrecengiz, 18 June 2016 - 01:32 PM.
Edited by susuco, 18 June 2016 - 03:25 PM.
yahya2003, on 18 June 2016 - 07:45 PM, said:
Bir patch once oyleydi fakat simdi dakikada 400 potansiyel hasar feda ederek 220mm civarinda delme gucune sahip top opsiyonu mevcut.
Onun yerine ilk topta premium mermi kullanip potansiyal hasari feda etmemek daha iyidir ama tabi senin secimin.
Edited by susuco, 18 June 2016 - 06:10 PM.
Edited by Tharos_Nexos, 25 June 2016 - 05:31 PM.
Is6 + Lar..
1)Zırhı sekmeye müsait olması.
2)Hız ve manevra + Kule dönüşü ideal olması.
3)Pro mermisinin verdiği hasar 500e yakın olması.
Is6 - Ler..
1)Normal merminin 380-400 arası vurması.
2)Normal merminin sürkli sekti demesi + Zırhı delememe sorunu.
3)Sürekli Pro mermi kullanmaya ihtiyaç duyman.
4)+Bonus: Premium hesapsız parayı unut.
Premium tankı almanın espirisi iyi kredi kasıp yeni tank almanda ve diğer donanım ve sarf malzemelerin de değerlendirmek, fazla para göz çıkartmaz derler... Oyunda da bu geçerli hatta normal hayattan daha fazla !...
Kısa lafın kısa özeti eğer Is6 Premium tankı alacaksan yanında da kesin premium hesap alman gerek, düz hesapla , düz mermi ile değil kredi kazanmak sürekli ceptn gider...stekli kredi kaybedersin...Birde pro mermi atarsan vay haline...
Is6 almadan bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
X_T_E_R_M_I_N_A_T_O_R_TR, on 28 June 2016 - 08:41 PM, said:
Is6 + Lar..
1)Zırhı sekmeye müsait olması.
2)Hız ve manevra + Kule dönüşü ideal olması.
3)Pro mermisinin verdiği hasar 500e yakın olması.
Is6 - Ler..
1)Normal merminin 380-400 arası vurması.
2)Normal merminin sürkli sekti demesi + Zırhı delememe sorunu.
3)Sürekli Pro mermi kullanmaya ihtiyaç duyman.
4)+Bonus: Premium hesapsız parayı unut.
Premium tankı almanın espirisi iyi kredi kasıp yeni tank almanda ve diğer donanım ve sarf malzemelerin de değerlendirmek, fazla para göz çıkartmaz derler... Oyunda da bu geçerli hatta normal hayattan daha fazla !...
Kısa lafın kısa özeti eğer Is6 Premium tankı alacaksan yanında da kesin premium hesap alman gerek, düz hesapla , düz mermi ile değil kredi kazanmak sürekli ceptn gider...stekli kredi kaybedersin...Birde pro mermi atarsan vay haline...
Is6 almadan bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
sen baya uzak kalmışsın oyuna. Is6 ya yeni top eklendi. Delme sıkıntısı çekmiyor.
Normal mermi ile gold mermisinin hasar aralığı 300-500 , ortalama hasarı ikisi içinde 400. Verdiğin bilgiler malesef çok yanlış. 380-400 vurması nasıl dezavantaj oluyor onu anlamadım. Tier8 ağır tankların en iyi hasar aralığı 300-500 zaten. Löwe 700 vuruyor da bizim mi haberimiz yok.
_YOGA_, 26 Haziran 2016 - 22:35 tarihinde, şunları söyledi:
0 members, 1 guests, 0 anonymous users