M48A1 Patton
Edited by vitymares11, 21 July 2016 - 01:12 PM.
Název videa
M48A1 Patton
Edited by vitymares11, 21 July 2016 - 01:12 PM.
Název videa
arathorrn, on 27 June 2016 - 05:51 AM, said:
Ahoj,díky za ohodnocení...
My si na tankisty jen hrajeme, ale někdo v tanku opravdu seděl a bojoval, aby my jsme si mohli hrát. Děkujeme chlapi!
arathorrn, on 27 June 2016 - 05:51 AM, said:
Ještě abych upřesnil Sariel tento stroj nenatočil ,natočil IX pattna na kterém nemá komentář .
vitymares11, on 30 June 2016 - 06:26 AM, said:
Mě je také líto že si se nezmínil o jaký tank jde,jak můžeš vidět mám zde dva odkazy...Myslím že by bylo lepší kdyby si hodnotit až druhý replay...
Myslim, ze by ses mel prvne snazit pochopit, co se Te snazime rict. Chapu, ze jeste je par hujeru, co potrebujou na YT sbirat obdiv, ale za par updatu to budou nepouzitelny veci a navzajem se kvuli tomu zesmesnovat je naprosto zbytecny.
MadSkunk, on 30 June 2016 - 02:15 PM, said:
Myslim, ze by ses mel prvne snazit pochopit, co se Te snazime rict. Chapu, ze jeste je par hujeru, co potrebujou na YT sbirat obdiv, ale za par updatu to budou nepouzitelny veci a navzajem se kvuli tomu zesmesnovat je naprosto zbytecny.
Budou se měnit leda tak pozice na mapách. Jak se úhlovat, sidescrappovat, hulldownovat atd. bude aktuální vždycky
Samsung Galaxy S6 Edge, Android 6.0
[H4PKY] náborové vlákno My YT channel Twitch - streaming clan battles
MadSkunk, on 30 June 2016 - 01:15 PM, said:
Jen ti řeknu že to nedělám z nutnosti ani z potřeby být nějak slavný ...Hraji wotb už dva roky protože mě to baví ,taktéž je to i s natáčením .Neříkám že jsem nějaký extra hráč,zařazuji se spíše k průměru ale chci se podělit o mé zkušenosti .Mě to tedy jako zesměšňování nepřijde
Srovnání německých tanků Panther w Panther/M10
Edited by vitymares11, 21 July 2016 - 01:13 PM.
Edited by vitymares11, 08 August 2016 - 05:14 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users