Dyskusja na temat niemieckiego niszczyciela czołgów X tieru, Grille 15.
Nie polecam, świeci się masakrycznie, chyba posiada najgorsze camo w linii [gdzie to można sprawdzić?] Celności również nie posiada, mimo ładnej wartości na papierze to w grze mogę zdecydowanie stwierdzić że trafia mniej niż WT pz.IV ze 150tką. RNG nie pomaga. Pali się często, nawet nie wiemy kiedy się zaświecimy i już buła z HEka nas podpala mimo że stoimy po drugiej stronie mapki z siatą i z załogą, z ukrywaniem na V poziomie. Za każdym razem się podświetlamy po strzale. Dmg na strzał nie robi wrażenia, szybkostrzelność to samo a penetracja jest słaba w porównaniu z resztą TDków nawet z modyfikacją +5%. Jedyna dziesiątka która mnie tak wkurzała. Zazwyczaj wytrzymuję 3-5 bitew na tym TDku i wyłączam WoTa. Na szczęści już mam wyexpioną załogę na 100% i chyba sobie daruję podróż z tym czołgiem. Biorę się za jakieś niższe tiery albo za inną Xtkę np. Obj 140 którego nie dawno kupiłem a jeszcze nim nie grałem.
Ogólnie nie polecam iść w tego TDka. Chyba że do dwóch poprzedników którzy są bardzo przyjemni i bardzo miło ich wspominam.
---------------------
Edit po długim czasie: Większość wad jakie opisałem są nie aktualne. Teraz nawet po nerfie gra się całkiem miło, ale świeci się niemiłosiernie.
Edited by animatiW, 25 January 2018 - 03:03 PM.
ddeluks, on 02 July 2017 - 05:02 PM, said:
Gdy stoi 7,87% gdy jedzie 4,73% gdy strzela 0.83%. Dlatego własnie mowie. Na grilu się nie kampi i gra się na 1 linii
0 members, 0 guests, 0 anonymous users