berkeemrecengiz, on 05 September 2016 - 10:06 PM, said:
Benim genel tavsiyem şu; tek başına gitme, acele etme, açıkta durma, açıktan gitme, her zaman tankın zayıf yönlerini saklamaya çalış(genelde tankın alt kısmı ile yanları ve arkası), rakibe hep ön kısmını dön, yapabilirsen sadece tankın tepe kısmı açıkta kalsın. Eğer görünmen gerekirsede mümkün olduğunca hafif hafif ileri-geri ve sağ sol yap.
(seriyi anlatmak için son tankı yazman yeter, mesela e5 serisi t110e5'le biten tüm tanklardır) E100 serisindeki tankların önü düz, yanı da azıcık sağlamdır. Onun için bu serideki tanklarda düşmana tam önünü dönme, hafiften çapraz dur(20derece civarı). Youtube'da "wot sidescrap" yazıp ne olduğunu öğren, bu seride çok işine yarar.
"hull down" pozisyonu da her tankta işine yarar. Buna da bi bak bence youtube'dan.
Harika bilgiler... Çok teşekkürler berkemrecengiz...
Bu yüzde 20 dönme olayını uyguladım ve çok az hasar aldım... Yalnız bu tekniği uygulamaya odaklandığım için savaşta ne olduğunun tam olarak farkına varamadım ve savaş da çok çabuk bitti.. Ama bir tankı yok ettim, üçüne hasar verdim, az hasar aldım.
Anlamadığım bir şey var:
* Bir oyunda, takımım oyunu kaybetti, ben kimseyi öldürmedim, kendim öldüm ama 25.000 kredi aldım. (Tank: Pz. IV D)
* Bir diğer oyunda, takımım yine oyunu kaybetti, ben 2 kişiyi öldürdüm, kendim öldüm ama 4200 kredi aldım. (Tank: Pz. IV D)
* Bir başka oyunda, takımım oyunu kazandı, ben 1 kişiyi öldürdüm, hiç hasar almadım ve 32.000 kredi aldım. (Tank: Panter/M10)
Bu nasıl iş? Puanlama nasıl hesaplanıyor, anlamadım? Özellikle anlattığım ilk iki oyun arasındaki puan farkını hiç anlamadım.
[merged]
Edited by semm, 07 September 2016 - 07:47 PM.