Dusjan66, on 21 June 2015 - 06:30 PM, said:

Opravdu? Dalekohled a maskovacku na rychlym strednim tanku? Vzdyt to funguje jen po nekolika sekundach po zastaveni!!
Opravdu? Dalekohled a maskovacku na rychlym strednim tanku? Vzdyt to funguje jen po nekolika sekundach po zastaveni!!
TrolLoLX, on 21 June 2015 - 10:25 PM, said:
To nikdo nenapsal. Jenom vyjádřil podiv nad montáží sítě na T-44 z důvodu "být neviděn dokud někoho nepřepadnu". Protože přesně z toho důvodu se síť nemontuje, protože takhle nefunguje. Ale klidně pokračuj dál se sítí, když máš pocit že ti je užitečná.
xxxFIREFOXxxx, on 22 June 2015 - 12:48 PM, said:
smazáno
Edited by TechDiver, 22 June 2015 - 02:26 PM.
Máš zájem vyhrávat bitvy spolu s jinými česky nebo slovensky hovořícími hráči? Máš zájem se dále zdokonalovat v hraní WOT Blitz?
Pokud ano, připoj se k nám do klanu StopCry! a zahraj si s hráči podobného smýšlení. TechDiver, náčelník klanu StopCry!
Gaijincz, on 22 June 2015 - 02:30 PM, said:
Nechápu, proč má někdo něco naznačovat, když má TrolLoLX odkaz na ten účet přímo ve svém podpisu.
Tak to je těžký když nevidíte podpis, no.
http://wotbstars.com...&geo=EU&lng=eng
DIDe, sem jen tak dobrý, jako moje poslední hra
Edited by TrolLoLX, 22 June 2015 - 02:01 PM.
DeltaIndiaDelta, on 22 June 2015 - 01:46 PM, said:
Nechápu, proč má někdo něco naznačovat, když má TrolLoLX odkaz na ten účet přímo ve svém podpisu.
Podpis na mobilu nevidím, a jinak se na toto fórum nepřipojuju. Věřím, že nejsem sám.
Gaijincz, on 22 June 2015 - 03:01 PM, said:
Podpis na mobilu nevidím, a jinak se na toto fórum nepřipojuju. Věřím, že nejsem sám.
Aha. Nenapadlo mě, že mobilní verze je tak očesaná. Nicméně dole vidíš tlačítko Full version, to problém na chvíli řeší.
To je téměř filosofická odpověď. Bohužel poslední hra nikde ve statistikách není vidět, takže se musíme spokojit s těmi zprůměrovanými hodnotami. A pokud jde o poslední hru, ehm, občas mám poslední hry, kterými bych se rozhodně nechlubil. Ty ne?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users