Za tento tank som zacal hrat nedavno. Po pre mna mizernej vetve nemeckych tazkych tankov, kde som skoncil na VK 36.01. Taktiez som ukoncil hranie za stihacov kde som skoncil na na jagdpanzeri 4. Proste mi nesedelo hranie s nimi, alebo som jednoducho hrat nevedel. Vynimka bol akurat Hetzer.
Ale spat k tanku. T-28 bola pre mna nehratelna haraburda, tak KV-1 siel do garaze za free expy. Po vyzkumani vsetkeho je to kral bojiska, osobne dokazem s nim poslat do haja aj Tigra 1. Lenze je to uz tak trosku o stasti, proti tier 6 a 7 je hra o opatrnosti a ani moj oblubeny sidescraping proti silnejsim delam nie je ucinny. Avsak proti tier 5 a 4 je radost hrat s touto hrackou. KV linia mi sedi. Momentalne hram s KV-4, ale o nom sa rozpisem inokedy.
Plusy: Dizajn ( cisto osobna zalezitost ), efektivny sidescraping, top delo podava efektivne dmg a pene, zalezi od tieru protivnika.
Minusy: Pomalost ( osobne to neriesim ), pomale otacanie veze ( da sa prezit ), pozor na zadnu cast, ten kto pozna tento tank ma s radostou obide a sije mi to do zadku :D navyse mi odpali pasy a vacsinou skoncim v garazi.
Aj napriek vacsim minusom je to velmi funny tank a da sa na nom slusne zarabat a aj znicit vacsinu protivnikov. Vid moj screen v inom topicu. Ak som na nieco zabudol opravte ma, alebo doplnte. Miso