Ostravak001, on 01 September 2016 - 08:03 AM, said:
Prý s ním nic nedělali. Asi se vám to všem jen zdá. (sarkasmus)
Stejně tak dopadl T14 už před nějakou dobou. Z dobrých strojů jsou popelnice.
Ostravak001, on 01 September 2016 - 08:03 AM, said:
Prý s ním nic nedělali. Asi se vám to všem jen zdá. (sarkasmus)
Stejně tak dopadl T14 už před nějakou dobou. Z dobrých strojů jsou popelnice.
From the last tank to the last bullet to the last minute to the last man – we fight. WE fight!
Karel_Kadlec, on 01 September 2016 - 09:12 AM, said:
Spíš mě zaráží, proč to ještě popírají. Není to jen názor jednoho hráče. Přijde mi nepravděpodobné, že by najednou několik hráčů (dobrých) prostě přestalo ovládat hru se strojem, který dobře znají. Stejně jako postřehy (také dobrých hráčů), že už není tak problematicky prostřelitelný. Něco se stalo a nikdo to nechce přiznat.
Je dobré vědět, že se nic neupravilo. Člověka to hodně uklidní. Proč se ten stroj ale chová úplně jinak? Měl jsem s ním výborné výsledky a teď se bojím potkat v poušti Ke Ni (III.tier). Neprovedené změny pozoruji od cca. půlky prázdnin. Najednou není slyšet ŽÁDNÉ dindání a nejčastěji se ozývá: padáme odsud ........
To že je hra nevyrovnaná a wr padá jak Niagara asi WG odstraňovat nehodlá, ale že po se rou tank a tváří se že se nic nestalo je mírně řečeno nepoctivé.
MadSkunk, on 01 September 2016 - 11:19 AM, said:
WR na KV1 80%? Tak to jsi heavyfil!
To jen tak na odlehčení. Každopádně příchod nové řady light tanků opět zkomplikuje MM. Už teď je to často na pováženou. Dnes pokud jedu s heavy, je pro mě čím dál větší problém efektivně se bránit, natož vést hrot útoku. KV 1 byl typický brawler do první linie ale teď ho člověk musí hrát zezadu (což samozřejmě vzbuzuje nevoli mezi spoluhráči). Pokud dnes pojedu na místa, kde jsem bez problémů věděl, že vydržím než přijde pomoc, skončím v garáži, protože mě nepřítel rozebere jako lego. Nemůžu li se spolehnout na pancíř, který byl devizou tohoto stroje, nelze ho efektivně použít a je nutná změna taktiky. Pak ale nevidím důvod jej používat a raději přejdu na medko. Zde mám alespoň jistotu rychlosti a můžu alespoň flankovat nebo změnit pozici když jde do tuhého.
From the last tank to the last bullet to the last minute to the last man – we fight. WE fight!
85swatMT, on 01 September 2016 - 11:54 AM, said:
V DW2 jsem dělo neměnil od začátku, co jsem ho vyexpil. Nevzpomínám si, že by ho měnili v aktualizaci, ale mohu se mýlit. Nicméně ke změně v nebezpečnosti KV-1 pro DW2 došlo v průběhu léta (subjektivně bráno). Nicméně nemám patent na pravdu a třeba jsem se po dvou letech s DW2 naučil hrát
arathorrn, on 01 September 2016 - 12:36 PM, said:
WR na KV1 80%? Tak to jsi heavyfil!
To jen tak na odlehčení. Každopádně příchod nové řady light tanků opět zkomplikuje MM. Už teď je to často na pováženou. Dnes pokud jedu s heavy, je pro mě čím dál větší problém efektivně se bránit, natož vést hrot útoku. KV 1 byl typický brawler do první linie ale teď ho člověk musí hrát zezadu (což samozřejmě vzbuzuje nevoli mezi spoluhráči). Pokud dnes pojedu na místa, kde jsem bez problémů věděl, že vydržím než přijde pomoc, skončím v garáži, protože mě nepřítel rozebere jako lego. Nemůžu li se spolehnout na pancíř, který byl devizou tohoto stroje, nelze ho efektivně použít a je nutná změna taktiky. Pak ale nevidím důvod jej používat a raději přejdu na medko. Zde mám alespoň jistotu rychlosti a můžu alespoň flankovat nebo změnit pozici když jde do tuhého.
Ja jsem tdfil Ale neni to tdfilie moc vazna, pac tam mam cca 1700 bitev. Spis je to tdphilia minora a stale tam mam hodne neprobadanych obzoru.
S kv1 jsem jezdil jeste koncem jara a tehdy ho neprobilo skoro nic at si inspector tvrdi co chce. Zrejme byl tank rozbitej a nefungoval jak mel, receno jazykem wg.
Zkousel jsi hulldown? I kdyz s nejakou ctyrkou na kv sprejuju prammo, predni cast veze je furt orech. I kdyz je to ted podivny tank, na hra i odzadu je ho porad skoda. Akorat nesmi clovek chytit nejakou uchylnou poust.
Muzu Te nejak podporit? Koupil bych na to nejaky petkovy td nebo lehky tank.
Dneska jsem se na to nenerfnutí vyloženě zaměřil v pětkových bitvách. Např. v T25, která má dělo s pene 116 mm nebylo problém prostřelit naúhlovaný KV1, jak do spodku tak do horní části korby. 4 rány = 4 penetrace. Dřív, dřív měl obávaný pancíř i pro šestky! Teď, teď je to vážně k smíchu.
KV1 nerf potřeboval, do léta byl dá se říct OP, ale nabíjení 7 ran/min mohli snížit na 6,5 a bylo to. Jenže tajný nerf pancíře je asi pro WG zábavnější. Možná nás jen testují, jestli to poznáme. Pokud s ním dříve měla problémy i šestka a teď s ním nemá problémy čtyřka (DW2), tak asi není něco v pořádku.... .
suchosucho, on 11 January 2018 - 03:12 PM, said:
Vymyslelo, ale rychle ho brutalne nerfli (BDR G1)
0 members, 0 guests, 0 anonymous users