Na základě informací, které jsem zde četl, jsem si včera koupil tento tank. Vše jsem přeexpil za volné zk, nakoupil vybavení a ostatní věci a musím říct, že je to dobrý stroj. Posádku jsem dal na 75% a za pár her jsem na 85%. Goldit posádku nebudu, je možné s ním hrát i takto. Dlouho jsem hledal stroj na VI tieru, který by mi vyhovoval a po KV1S je to druhá mašina, kterou si nechám v garáži pro zábavu.
Vydělává solidně, goldy v podstatě nejsou potřeba. Přidal jsem vylepšené palivo a i tak bývá v zisku ( zvýšený příděl potravy dávám automaticky na všechny stroje). Co se týká rychlosti, jako většina heavy, je pomalejší ale jsou zde i větší šneci. Vylepšené palivo je znát. Jakmile bude posádka na 100% bude z T150 hodně dobrý tank. I když musím říct, že ani teď nemám problémy. Docela mě štvou ztracené střely ale to není tankem, zde úřaduje vždy "spravedlivý" RNG.
Znovu jsem si potvrdil, že jsem měl začínat na ruské řadě KV a ne na německých Tigerech. Vědět to před rokem a půl, ušetřil jsem si spoustu trápení.