Jump to content


Aktualizace 3.4 - Návrhy a připomínky


  • This topic is locked This topic is locked
65 replies to this topic

Ivana_Drago #1 Posted 28 November 2016 - 12:27 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 560 battles
  • 469
  • Member since:
    08-26-2015

Tankisté,

 

máte nějaké návrhy, které by podle vás pomohly současnou verzi vylepšit? Napište nám je do tohoto vlákna!



ARMYAGENERAL #2 Posted 29 November 2016 - 09:22 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10448 battles
  • 44
  • [ARMYA]
  • Member since:
    02-26-2016
Hram asi na najvykonnejsom smartphone co je samsung galaxy s7 edge vsetko mi slape na mx detailoch na 60 fps niekedy spadne menej ale ak zapnem tiene konec 25fps preco?

MadSkunk #3 Posted 30 November 2016 - 03:13 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 20164 battles
  • 1,253
  • [TFCZ]
  • Member since:
    07-06-2013
1. Moznost secist expy dvou tanku, pokud oba mohou zkoumat jeden
2. Nahradit nadvladu capture the flag rezimem z duvodu prilisne [Editováno] hracske verejnosti
3. Obnovit 1-denni PU a shozy zasob a prestat balickovat
4. Presunout EU server doprostred kontinentu. Idealne k nam, na Slovensko, do Nemecka nebo Rakouska. Pokud je skutecne v Holandsku, jak se tu traduje, asi bych se nedivil nesmyslnym pingum ve stredni a vychodni Evrope.

Edited by ClearEvil, 30 November 2016 - 12:36 PM.
Tento příspěvek byl kvůli porušení pravidel upraven moderátorem. Pokud byl příspěvek moderován, uživatel nemá právo upravovat poznámky zapsané v příspěvku moderátorem. ClearEvil

Any problem? Send me this form.

Máš problém? Pošli mi tento formulář.


scotom #4 Posted 30 November 2016 - 08:30 AM

    Sergeant

  • Player
  • 22762 battles
  • 424
  • [TFCZB]
  • Member since:
    01-04-2013
Made,pokud si v CMD dáš příkaz tracert wargaming.com tak ti to vypíše všechny IP adresy,kudy tečou data. Je tam server Telia,který je skutečně v Holandsku a ping je na něm často moc vysoký,takže by opravdu bylo lepší server přesunout jinam.

Kufy_CZE #5 Posted 30 November 2016 - 11:18 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7340 battles
  • 15
  • Member since:
    08-31-2016

View PostARMYAGENERAL, on 29 November 2016 - 09:22 PM, said:

Hram asi na najvykonnejsom smartphone co je samsung galaxy s7 edge vsetko mi slape na mx detailoch na 60 fps niekedy spadne menej ale ak zapnem tiene konec 25fps preco?

 

 

 

Proč? No protože WarGaming neumí optimalizovat. Uživatelé mobilních Windows by mohli povídat :(


Edited by Kufy_CZE, 30 November 2016 - 11:19 AM.


mrschinka #6 Posted 30 November 2016 - 01:46 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28009 battles
  • 147
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    02-14-2015

View PostMadSkunk, on 30 November 2016 - 03:13 AM, said:

1. Moznost secist expy dvou tanku, pokud oba mohou zkoumat jeden
2. Nahradit nadvladu capture the flag rezimem z duvodu prilisne [Editováno] hracske verejnosti
3. Obnovit 1-denni PU a shozy zasob a prestat balickovat
4. Presunout EU server doprostred kontinentu. Idealne k nam, na Slovensko, do Nemecka nebo Rakouska. Pokud je skutecne v Holandsku, jak se tu traduje, asi bych se nedivil nesmyslnym pingum ve stredni a vychodni Evrope.

 

So všetkými 4 bodmi súhlasím. Hlavne posledný by som dal ako prvý a s výkričníkom. 

OkavangoCZ #7 Posted 30 November 2016 - 03:56 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 17126 battles
  • 96
  • [SCRY]
  • Member since:
    01-16-2013
Pravda to balíčkování je na nic když chce člověk jen tank tak chce tank ne tisíce goldů k tomu, blbý nejsme Goldy si umíme kupovat i manuálně

Wunderpepi #8 Posted 30 November 2016 - 04:28 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 17583 battles
  • 619
  • Member since:
    07-13-2013

View Postscotom, on 30 November 2016 - 09:30 AM, said:

Made,pokud si v CMD dáš příkaz tracert wargaming.com tak ti to vypíše všechny IP adresy,kudy tečou data. Je tam server Telia,který je skutečně v Holandsku a ping je na něm často moc vysoký,takže by opravdu bylo lepší server přesunout jinam.

 

Jo, bude to stejnej případ jako ten průšvih, co byl ve velkym WoT kolem Vánoc před tuším 3 rokama. Tehdy v tom taky figurovaly  ztráty paketů před a za serverama Telie. Je vidět, že se výrobce z toho skutečně poučil a byl pečlivě připraven na nápor uživatelů po vystavení Blitzu na Steamu.

esprit_cz #9 Posted 30 November 2016 - 10:11 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Už za akce Stmívání jsem nechápal, proč mi WG cpe nějaké mise na Nadvládě, když ji nehraji. Kdyby ji alespoň bylo možno zadarmo přeskočit! Teď je to podobné s certifikáty. Nikdy jsem mise nějak nevnímal a plnil je nevědomky, protože ty odměny za trápení nestály. Teď si WG něco umane, a tím nějakým způsobem nutí hráče plnit mise. Opět bez hlavy a paty. Hraji převážně 7 a 8 tier. Jednou za čas vytáhnu 10 odehraji pár bitev, které se dají spočítat na prstech jedné ruky a bác, mám mise na X. Koupím tank odehraji jednu bitvu, mám na něm misi. Jak můžu plnit nějaké úžasné mise s nevyzkoumaným tankem? K tomu se rozhodnu vyměnit X. misi za nižší (k tomu nově zakoupenému tanku), lup, mám znova X. Do pr..., když už WG píše, už jsou mise podle oblíbenosti tieru, tak tohle opravdu nechápu


Slovenskoooooooooo #10 Posted 01 December 2016 - 07:47 AM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 13258 battles
  • 610
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    10-20-2015

Tiež sa pridám k tej pripomienke na misie. Posledný mesiac hrám nonstop len s T6 Drakula. Misie mi dáva nonstop na tier 7, čo je super. Ale zahrám jednu hru s tier 10 a šup, všetky nové misie sú odrazu pre tier 10... "500hier vs. 1 hra = automaticky misie na iný tier" čo je úžasná logika...

 

Navrhujem pridať do menu nejaký ovládací prvok, kde si zvolím sám na aký tier by som chcel dostávať misie. Ak ten tier prestanem hrať, sám si to prepnem na ten, ktorý budem hrávať najčastejšie.



esprit_cz #11 Posted 01 December 2016 - 08:56 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostSlovenskoooooooooo, on 01 December 2016 - 07:47 AM, said:

Navrhujem pridať do menu nejaký ovládací prvok, kde si zvolím sám na aký tier by som chcel dostávať misie. Ak ten tier prestanem hrať, sám si to prepnem na ten, ktorý budem hrávať najčastejšie.

 

Ono by uplne stacilo, kdyby WG upravilo, kdo a s jakym tierem zrovna hraje. A ne, ze si nekam odskocis a hned na to dostanes mise!

Taky nektere mise nechapu. Napr. zkusenosti na tank. Temer vsechny tanky mam v topu a tudiz takove mise pro me nejsou zajimave. Mise, ktere byly zajimave a lakave WG odstranilo. No, nema smysl to dal komentovat, z toho akorat kouka ban



Slovenskoooooooooo #12 Posted 01 December 2016 - 10:21 AM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 13258 battles
  • 610
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    10-20-2015

View Postesprit_cz, on 01 December 2016 - 09:56 AM, said:

 

Ono by uplne stacilo, kdyby WG upravilo, kdo a s jakym tierem zrovna hraje.

 

Toto majú odladené celkom v pohode. Dal som po sebe 500 hier na tier 7 a ani raz mi nedalo misiu na iný tier. Ale akonáhle som išiel pomôcť jeden krát na tier 10 splniť misiu kamarátovi, tak automaticky som dostal misie na tier 10... Pomôže len ich postupne jednu denne vymeniť a medzi tým hrať stále tier ktorý chcem.

 

Ja si chcem sám rozhodnúť pre aký tier chcem plniť misie. Mesiac hrám tier 7, tak chcem tier 7, potom to začnem striedať, tak si jeden jednoducho vyberiem sám, že nech mi to dáva misie na tier 5. Plniť misiu s nevyexpeným tankom je na prášky... ak ju vymením, hneď mi to dá podobnú opäť pre ten tank... ďakujem, také si ja osobne neprosím.



esprit_cz #13 Posted 01 December 2016 - 12:25 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

Oni ty mise nemaji zadnou logiku, pode ceho a jak se ridit? Co zatim funguje spolehlive, porizeni noveho tanku. Ale tady se drbu na hlave, jak s takovym nevyexpenym tankem mam napr. zpusobit nejvetsi poskozeni v bitve?
Jak jsme uvedl. X. hraji malo a prevazne az pozde vecer, kdy uz deti spi, pak se da celkem mluvit o hrani. Tudiz do te doby hraji desitky her na nizsich tierech. V noci splnim nekolika malo hry mise na X. a co myslite, ze mi naskoci za nove mise. Z 99% na X.

 

Po dnesku muzu neco dopnit. Mel jsem 2 mise na tieru 4. Jediny tank v garazi byl M5. Skoro 2 hod. jsem se snazil ty 2 mise s tou polenici dat. Ani nahodou. Tak M5 letela z garaze. Prisla aktualizace misi a oni mi ty mise na 4 tieru zustali. I kdyz nemam ani jediny tank. Tak jesm jednu misi preskocil a hádejte, kde jsem skoncil? Na V. tieru v rezimu Nadvlada. Ted 2 dny se budu zbavovat misi. Jedne, kterou nemam cim odehrat a druhe, protoze nehraji Nadvladu. Logika, jako cip


Edited by esprit_cz, 01 December 2016 - 07:05 PM.


esprit_cz #14 Posted 03 December 2016 - 06:51 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Docela bych uvital, aby bylo videt v seznamu pratel, kdo hraje na PC. Obcas na sebe s nekym cumime v cete jako puci, ze on hraje na PC a ja na tabletu. To abych misto pozdravu se ptal, na cem hraje. Tak, to mame pozdrav, obeslat vsechny pratele v seznamu, do chce cetu a ted jeste kdo nehraje na PC. A mame tu slusny cekaci koutek, kdy je snad lepsi, vyhnout se veskere komunikaci a dat si par her sam. Pak vycurat, pomodlit a jit spat. No, hlave, ze je hra plna pi..., ktery skoro nikdo neoceni, ale usnadnit komunikaci a chat, to je zrejme nadlidsky vykon WG. Smrdi to logikou a jednoduchosti, coz zrejme neni nic pro WG


esprit_cz #15 Posted 04 December 2016 - 04:21 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Opet tu musim bodnou vidle nad necim nepochopitelnym. Ve 13 hod. jsem dostal 2 mise v rezimu Nadvlady. Uz me nebavi vecne ty mise preskakovat a tak jsem se rozhodl, ze tedy ty mise splnim. Prepnu herni rezim, odehraji nespocet bitev a rezim Nadvlady nikde. A tak me tedy zajima, jak, podle ceho a kdy se Nadvlada spousti??? Kdyz uz me tedy WG zasobuje misemi v rezimu, ktery nehraji a zbytecne travim pul odpo, abych se dockal uzasneho rezimu


Ivana_Drago #16 Posted 04 December 2016 - 05:14 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 560 battles
  • 469
  • Member since:
    08-26-2015

Ahoj, díky všem za připomínky a návrhy v tomto vlákně! Dělám teď komunitní report, tak jsem vám jen chtěla dát vědět, že i toto vlákno bylo viděno a informace odtud budou předány.

 

View Postesprit_cz, on 04 December 2016 - 04:21 PM, said:

Opet tu musim bodnou vidle nad necim nepochopitelnym. Ve 13 hod. jsem dostal 2 mise v rezimu Nadvlady. Uz me nebavi vecne ty mise preskakovat a tak jsem se rozhodl, ze tedy ty mise splnim. Prepnu herni rezim, odehraji nespocet bitev a rezim Nadvlady nikde. A tak me tedy zajima, jak, podle ceho a kdy se Nadvlada spousti??? Kdyz uz me tedy WG zasobuje misemi v rezimu, ktery nehraji a zbytecne travim pul odpo, abych se dockal uzasneho rezimu

Hmmm, pokud vím, tak šance na Nadvládu a na standardní režim Střetnutí by měli být pro hráče, kteří hrají oba režimy, vyrovnané.



esprit_cz #17 Posted 04 December 2016 - 07:09 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostIvana_Drago, on 04 December 2016 - 05:14 PM, said:

Hmmm, pokud vím, tak šance na Nadvládu a na standardní režim Střetnutí by měli být pro hráče, kteří hrají oba režimy, vyrovnané.

 

To ti nereknu, protoze normalmne Nadvlsdu nehraji. Ale uz se mi to stalo u akce Stmivani!



esprit_cz #18 Posted 05 December 2016 - 05:02 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostIvana_Drago, on 04 December 2016 - 05:14 PM, said:

 

 

Tak Ivo, dnes odpo po cca 3 hod. hrani, nejake te cigo pauze, svacine jsem mel na tieru 5 pouze 1x rezim Nadvlada!!! Potrebuji dodelat jednu rozjetou misi a kvuli tomuto uzasnemu sys. travim 3 hod. jezdenim stale dokola s jednim tierem a uz mi z toho jebe



IceMarv #19 Posted 05 December 2016 - 07:31 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 10966 battles
  • 183
  • Member since:
    12-04-2014
Nešlo by do hry implementovat něco jako Discord? Četa s hlasem je super, ale někdo užívá Discord, někdo Skype, někdo zas něco a spousta samozřejmě nic. Kdyby to bylo přímo ve hře, tak by to bylo super IMO.

esprit_cz #20 Posted 05 December 2016 - 08:56 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostIceMarv, on 05 December 2016 - 07:31 PM, said:

Nešlo by do hry implementovat něco jako Discord? Četa s hlasem je super, ale někdo užívá Discord, někdo Skype, někdo zas něco a spousta samozřejmě nic. Kdyby to bylo přímo ve hře, tak by to bylo super IMO.

 

Ja vim, ze to myslis dobre, ale problem je, ze mnoho zarizeni neutahne hru + hlasovou komunikaci. Ja os., kdyz hraji na Asusu, musim mit TS nebo Discord na tel. Nvidie treba tenhle problem nema. Dalsi vec je pripojeni. Blitz je predevsim mobil. hra, kterou mnozi hraji pres mobil. data. Ted by jim to s daty pravepodobne slusne zacvicilo a taky, aby to proipojeni zvladlo. Jinak, jako napad dobry, ale asi by to odrovnalo mnoho hracu na mobil. zarizeni. V PC verzi by si piskali.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users