Jump to content


Aktualizace 3.4 - Technické problémy verze (Android, iOS, Win10, MacOS)


  • This topic is locked This topic is locked
46 replies to this topic

arathorrn #21 Posted 06 December 2016 - 01:20 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 27617 battles
  • 1,780
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-11-2014

Občas se mi stane, že pokud jsem v četě a kliknu na chat v garáži, vyhodí mě to ze hry. Zkoušel jsem to vícekrát a vždy to dopadlo stejně. Kolegovi to nedělá a nedělá to pravidelně, nicméně už se mi to stalo vícekrát, v různé dny. 

 


                                                                                                                             VIRIBUS UNITIS 

                                                    Vae victis! 

Discord : arathorrn #5663          http://tankova-fronta.webnode.cz


flakk_cz #22 Posted 07 December 2016 - 08:00 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 20861 battles
  • 608
  • [CZECH]
  • Member since:
    03-27-2015

Kde se stala chyba? :facepalm:

 



Ivana_Drago #23 Posted 07 December 2016 - 08:10 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 560 battles
  • 469
  • Member since:
    08-26-2015

Ahoj, ještě jednou děkuju za všechna hlášení. Budu je reportovat dále!

 

Jinak jedno oznámení pro hráče na systému iOS - Blitz má v těchto dnech problémy s lagy, kterých jsme si vědomi, ale tyto problémy jsou způsobeny ze strany Applu a budou odstraněny s vydáním iOS updatu 10.2. Více informací bylo zveřejněno dnes zde: https://eu.wargaming...upport/news/167 :honoring:



Slovenskoooooooooo #24 Posted 07 December 2016 - 08:20 PM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 13258 battles
  • 610
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    10-20-2015

View Postflakk_cz, on 07 December 2016 - 09:00 PM, said:

Kde se stala chyba? :facepalm:

 

To je chyba? Mne sa to stáva tak často, že už to považujem za normálnu vec...

Jan_Gottwald #25 Posted 07 December 2016 - 08:49 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 11916 battles
  • 99
  • Member since:
    07-07-2014

View PostIvana_Drago, on 07 December 2016 - 09:10 PM, said:

Ahoj, ještě jednou děkuju za všechna hlášení. Budu je reportovat dále!

 

Jinak jedno oznámení pro hráče na systému iOS - Blitz má v těchto dnech problémy s lagy, kterých jsme si vědomi, ale tyto problémy jsou způsobeny ze strany Applu a budou odstraněny s vydáním iOS updatu 10.2. Více informací bylo zveřejněno dnes zde: https://eu.wargaming...upport/news/167 :honoring:

Díky za informaci, každopádně se tu nejspíš pletou jabka s hruškama. V odkaze od tebe je řec o problémech s FPS a ty píšeš lagy. Měl jsem za to, že lag je vždy původu síťového a FPS původu zobrazovacího :) Každopádně neustálé trhání hry mám na svém iOS 10.1, s jakýmkoli nastavením detailů, tak snad je to onen problém a ten s příchodem 10.2 zmizí. 



esprit_cz #26 Posted 08 December 2016 - 07:19 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostIvana_Drago, on 07 December 2016 - 08:10 PM, said:

Jinak jedno oznámení pro hráče na systému iOS - Blitz má v těchto dnech problémy s lagy

 

Ivo, problemy s lagy nemaji jen jablickari. Mam je i ja na Nvidii. A to nejvice v cete. Na Asusu mi cca po 3 az 5 bitvach hra spadne misto vysledku nebo pri odchodu z bitvy do garaze. Obcas se mi obraz zvlastne chceje, jako by dostal zimnici



mrschinka #27 Posted 08 December 2016 - 12:26 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 28002 battles
  • 147
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    02-14-2015

View Postesprit_cz, on 08 December 2016 - 07:19 AM, said:

 

Ivo, problemy s lagy nemaji jen jablickari. Mam je i ja na Nvidii. A to nejvice v cete. Na Asusu mi cca po 3 az 5 bitvach hra spadne misto vysledku nebo pri odchodu z bitvy do garaze. Obcas se mi obraz zvlastne chceje, jako by dostal zimnici

 

Môžem potvrdiť. Hrajem tiež na nvidii a včera v čate mi dva krát padla hra pri návrate do garáže. Doteraz mi to ešte nespravilo. 

flakk_cz #28 Posted 08 December 2016 - 07:24 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 20861 battles
  • 608
  • [CZECH]
  • Member since:
    03-27-2015
Opět s hvězdou a granát mi proletí skrz věž a za tankem se zvedne písek s dopadem granátu. to je snad zlý sen ...

scotom #29 Posted 08 December 2016 - 09:34 PM

    Sergeant

  • Player
  • 22762 battles
  • 424
  • [TFCZB]
  • Member since:
    01-04-2013
Myslel jsem si původně,že se mi to jen zdá,ale teď jsem se na to zaměřil a opravdu se to děje.Stává se mi dost často,že někoho trefím,odečte mu zásah HP,ale zahlásí to odraz střely.Jako teď.Trefil jsem IS-3 do zadku,odečetlo mu 381 HP,ale zahlášený odraz.A ani ve výsledkové listině není průstřel započítán.

esprit_cz #30 Posted 09 December 2016 - 12:14 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
S aktualizaci prisla docela zajimava chyba! Jiz po 2 se mi stalo, pokud strilim dirou skreze nejake torzo vraku, strela skze diru neproleti, ale rozplacne se jakoby v nejakem silovem poli vraku! Jako by sys nepoznal, ze to neni zniceny nepritel.

Edited by esprit_cz, 09 December 2016 - 12:16 AM.


wardaddy105 #31 Posted 09 December 2016 - 10:42 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 10868 battles
  • 14
  • [TFCZ]
  • Member since:
    12-06-2014

View Postflakk_cz, on 07 December 2016 - 08:00 PM, said:

Kde se stala chyba? :facepalm:

 

 

Taktiez sa mi to stava casto, strela preleti cez tank bez poskodenia alebo oznamenia ako keby tam ani nebol.



Aeliniak #32 Posted 09 December 2016 - 03:15 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 6277 battles
  • 163
  • [BAR0N]
  • Member since:
    09-29-2015

View PostSlovenskoooooooooo, on 03 December 2016 - 04:31 PM, said:

Hlásim takýto problém. WIN 10, notebook má výkonu na rozdávanie, internet mám PING 4ms, 20/5MB download/upload...

Rád by som vedel, prečo nemám nikdy tie lagy napríklad na začiatku hry, keď o nič nejde... prečo mám tieto lagy vždy len v tedy, keď sa má niečo udiať???

Viem, že tu odpoveď nedostanem, ale aspoň si pozrite, čo sa zase súdruhom podarilo v tomto update... A snáď to niekto niekam pošle...

 

 

Prostě jsem musela! :D:child:

 



esprit_cz #33 Posted 11 December 2016 - 07:29 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015
Me by zajimalo, proc mam po tehle aktualizace nestabilni ping? Prirovnal bych to k otackomeru formule jedna. Vcera jsem ho sledoval a ping se vubec nezastavil. Cestuje od 25 cca 115. Prumerne se drzi od nejakych 50 do cca 80. Pred touhle aktualizaci byl temer stabilni.


Ivana_Drago #34 Posted 12 December 2016 - 02:13 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 560 battles
  • 469
  • Member since:
    08-26-2015

Ahoj všem,

 

report ohledně střel, kdy se po zásahu nepřítele odečtou HP, ale hra hlásí, že se střela odrazila a všech dalších problémů, které jste sem doplnili (nemožnost prostřelit vrak tanku, problém s pingem...) byl odeslán. Díky za komentáře! :great:



esprit_cz #35 Posted 12 December 2016 - 05:12 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostIvana_Drago, on 12 December 2016 - 02:13 PM, said:

nemožnost prostřelit vrak tanku

 

Ivo, nevim, zda si me dobre pochopila ci ses jen spatne vyjadrila? Strela vrakem neprojde. To je jasne. Je to prekazka, jako napr. dum. Ale neprojde treba mezerou mezi hlavni a podvozkem.

 

Dukaz o nepochopitelnem cestovani pingu. Zamerne ukazuji cas!

 


Edited by esprit_cz, 13 December 2016 - 10:00 PM.


pikachuCZ_1 #36 Posted 21 December 2016 - 12:20 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 21186 battles
  • 12
  • [CS-T]
  • Member since:
    05-17-2015

View PostKufy_CZE, on 29 November 2016 - 02:23 PM, said:

Na Windows 10 Mobile to stále načítá každou bitvu neskutečně dlouho, takže se hráč dostane až do rozehrané bitvy. Já konkrétně na druhé nejvýkonnější Lumii 950, ale přesto dost výkonné, průměrně 30s po začátku bitvy. Co pak dělat s takovým KV, že? V takovém stavu je to nehratelné a zřejmě celému WG jsem my, uživatelé mobilních Windows, jen pro srandu. Proč jinak by mi už v létě říkali, tedy až po dlouhém vysvětlování, kdy mi radili různé triky pro Android, ač jsem hlásil problém na W10M, že o problému vědí a řeší. Podle mě ví houby a jen se mne chtěli zbavit. Prostě jen tupě portují verzi pro iPhone a podle toho to taky vypadá.

 

Mám ten samý problém, u mě přetrvává ale už asi 4 aktualizace, vyzkoušel jsem už 3 zařízení (s Androidem), na každým jsem se připojil na 4 různých WiFi sítích, také na 4G síti a stejně se do bitvy dostanu až zhruba po 15-30 sekundách co začala... 


Edited by pikachuCZ_1, 21 December 2016 - 12:21 AM.


Kapka2306 #37 Posted 21 December 2016 - 07:17 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20794 battles
  • 76
  • [CR]
  • Member since:
    04-23-2015
Parkrát se mi stalo že jsem jí dostal přes dům..plný cihelný dům...byla i krásně vidět stopa střely jak prošla domem..a jednou jsem ji dostal z nějaké vysoké hory co stojí za červenou čárou :-( zase byla krásě vidět stopa..nevím jestli se tohle stává jenom mě nebo kluci máte podobnou zkušenost?

David1sk #38 Posted 21 December 2016 - 07:28 AM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 33704 battles
  • 220
  • [H4PKY]
  • Member since:
    12-13-2014

View PostKapka2306, on 21 December 2016 - 08:17 AM, said:

Parkrát se mi stalo že jsem jí dostal přes dům..plný cihelný dům...byla i krásně vidět stopa střely jak prošla domem..a jednou jsem ji dostal z nějaké vysoké hory co stojí za červenou čárou :-( zase byla krásě vidět stopa..nevím jestli se tohle stává jenom mě nebo kluci máte podobnou zkušenost?

 

Ta hra to vzdy  vykresluje zle pokial ten strielajuci nepriatel nie je spotnuty, cez domy to neprechadza. Ale neviem ci to robia naschval aby neprezradzali ten nespotnuty tank alebo to vykresluje krivo  tie strely kvoli nejakej chybe.

Apsyrtos #39 Posted 21 December 2016 - 09:25 AM

    Sergeant

  • Player
  • 54700 battles
  • 493
  • [BAR0N]
  • Member since:
    12-28-2014

Spatne mi to stahuje, po kazde aktualizaci musim stahování nekolikrat zastavit a znovu spustit, nez to stahne!!!! Stahování se sekne jakoby u 2,74MB a pak u 5,75MB +-.  Pc Win10.

Neuvazujete o prdani "vlajecek" na tanky a loga klanu????

 Proc mi to nenapise, ze mi po zasahu bouchla munice-toto mi dost chybi???

Diky.


Edited by Apsyrtos, 21 December 2016 - 01:03 PM.


esprit_cz #40 Posted 21 December 2016 - 01:50 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 39151 battles
  • 4,970
  • [SCRY]
  • Member since:
    02-02-2015

View PostKapka2306, on 21 December 2016 - 07:17 AM, said:

Parkrát se mi stalo že jsem jí dostal přes dům..plný cihelný dům...byla i krásně vidět stopa střely jak prošla domem..a jednou jsem ji dostal z nějaké vysoké hory co stojí za červenou čárou :-( zase byla krásě vidět stopa..nevím jestli se tohle stává jenom mě nebo kluci máte podobnou zkušenost?

 

Je to, jak pise David. Je to celkem nepodstatna chyba. Ale rozhode to neni tak, ze by te nekdo trefil skrze barak ci jinou pevnou prekazku. Vetsinou takovy rany chodi od nespotnuteho kempera. 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users