#81 Posted 15 January 2017 - 02:15 AM
#82 Posted 15 January 2017 - 12:30 PM
#83 Posted 16 January 2017 - 10:03 AM
Vespac, on 09 January 2017 - 11:34 PM, said:
Koledzy nadszedł czas odpuścić, Voulzveus nie ma mocy sprawczej jest pracownikiem odpowiedzialnym za to co m.in. tu na forum robi, czyli:
- poinformował nas o zasadach,
- wskazał miejsce,
- reaguje,
- sporządza raporty,
- informuje nas o tym.
Czy nie tego chcieliśmy? Zastanówcie się.
Waga jego raportów zależy od NAS - od naszych pomysłów, argumentów, uzasadnień, zainteresowania polskiej społeczności, która według mnie jest bierna a samo zainteresowanie mierne. Więc zacznijmy od siebie bo do tej pory wszystkie inicjatywy naszej społeczności spaliły na panewce.
Ja i tak już odnotowałem widoczne zwiększenie Waszej aktywności. Wreszcie widzę że możemy razem powalczyć o ulepszenie tej gry. Jasne, wszystkiego nie uda się przepchnąć ale cieszę się że udało mi się Was przekonać do udziału.
Kolejnym krokiem do jeszcze większej aktywizacji i być może całej masy zabawy jest organizacja Waszych turniejów i konkursów. Ja się tutaj oferuję z pomocą w ogarnianiu regulaminów i nagród (zależnie od projektu).
krzysztofpasternak19, on 10 January 2017 - 11:51 AM, said:
Bardzo łatwo jest ogłaszać takie prawdy jak w Twoim poście bo nikt nie może Ci zaprzeczyć bez dostępu do danych. Sam odnoszę wrażenie że polska społeczność nie narzeka na te czołgi bardziej niż inne grupy językowe w regionie europejskim. Piszę 'bardziej' bo generalnie odbiór tych czołgów w społeczności jest bardzo pozytywny.
#84 Posted 18 January 2017 - 10:57 AM
Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:
- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...
- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...
- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...
i kto tu jest huncwot?
Also tagged with 3.4
3.4 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Yeni Amerikan TanklarıStarted by vuque, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
3.4 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Hata Bildirim (Android, iOS, Win10)Started by vuque, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
3.4 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Genel Geri BildirimStarted by vuque, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.4 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.4 - wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Nov 2016![]() |
|
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users