Komutanlar,
3.4 Güncellemesiyle ilgili geri bildirimlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Teşekkürler
Komutanlar,
3.4 Güncellemesiyle ilgili geri bildirimlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Teşekkürler
Ürünler pahalanmış ve bu bizi zorluyor hiç memnun değilim yıllar önce aynı şeyi EvE online yaptı ve oyundan herkes ayrıldı kısa vadede size iyi kazanç sağlayacak fakat benim gibi birçok oyuncunuzu kaybedeceksiniz! Emrimde çok insan var hiç iyi olmadı bu yaptığınız!!! İndirim bekliyoruz!
Ücretlendirme ile ilgili bir başlık bulamadım ve bu güncelleme ile ürünlerin pahalandığını görünce buraya yazıyorum. Yukarıdaki paragrafı müşteri hizmetlerine yazdım cevap olarak ilgili departmana ileteceklerini ve foruma yazmamı söylediler. Arkadaşlar çok pahalı hale gelmeye başladı oyun saçmalıyorlar! iyice uyaralım indirim yapsınlar eski fiyatlandırma zaten pahalıydı olacak iş değil bu yeter artık!!! Bi ses olalım
ProteusTR78, on 29 November 2016 - 11:10 PM, said:
Ürünler pahalanmış ve bu bizi zorluyor hiç memnun değilim yıllar önce aynı şeyi EvE online yaptı ve oyundan herkes ayrıldı kısa vadede size iyi kazanç sağlayacak fakat benim gibi birçok oyuncunuzu kaybedeceksiniz! Emrimde çok insan var hiç iyi olmadı bu yaptığınız!!! İndirim bekliyoruz!
Ücretlendirme ile ilgili bir başlık bulamadım ve bu güncelleme ile ürünlerin pahalandığını görünce buraya yazıyorum. Yukarıdaki paragrafı müşteri hizmetlerine yazdım cevap olarak ilgili departmana ileteceklerini ve foruma yazmamı söylediler. Arkadaşlar çok pahalı hale gelmeye başladı oyun saçmalıyorlar! iyice uyaralım indirim yapsınlar eski fiyatlandırma zaten pahalıydı olacak iş değil bu yeter artık!!! Bi ses olalım
+1 wg gözünü para bürümüş bu gidişle kaş yapayım derken göz çıkaracak
Eski paket fiyatlarını istiyorus yeni gelen fahiş fiyatlandırma yanlızca Türkiyede hiç bulunmamış biri tarafından yapılmıl olabilir size göre bi Kit deki 12Tl lik artış az görünse de bu ülkedeki insanların %20i gunluk 20 liraya çalışıyor yani adama o 12lira tam bir darbe oluyo sizden yaklaşık 3yıllık bir oyuncunuz olarak eski fiyatlarını getirmenizi istiyorum!
Düzenleme:Eski fiyatlar gelene kadar hiçbir oyuniçi alışveriş yapmayacağım eğer gelmezse de hiç yapmayacağım!
Edited by OberLtDoga, 19 December 2016 - 07:27 PM.
WW2_Sturzkampfflugzeug, on 21 December 2016 - 07:51 PM, said:
Birini seçeceğiz.Lakin tamamlamak çok zor hesap ettim.ZOR
Helsing HQ daha adildi.
3.4 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Yeni Amerikan TanklarıStarted by vuque, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
3.4 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Hata Bildirim (Android, iOS, Win10)Started by vuque, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.4 - dyskusja ogólnaStarted by voulezvous, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.4 - raportujcie błędyStarted by voulezvous, 29 Nov 2016![]() |
|
|
||
European Community → Polska Społeczność → Dyskusje o grze → Archiwum → Aktualizacja 3.4 - wasze sugestieStarted by voulezvous, 29 Nov 2016![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users