Ukazka, jak ten tank vypad v rukou prumerneho hrace. Nic extra, teprve se seznamujeme a trochu mi to laguje
Edited by esprit_cz, 03 December 2016 - 03:30 PM.
Ukazka, jak ten tank vypad v rukou prumerneho hrace. Nic extra, teprve se seznamujeme a trochu mi to laguje
Edited by esprit_cz, 03 December 2016 - 03:30 PM.
Po aktualizaci 3.9 tank už nemá ,,koule,, díky zmenšení dmg apcr nenastřílí tolik, ale hlavně už tolik neodráží, dříve jsem s ním jel jako pán a teď se musím krčit! kdopak se mu podíval na pancíř? ,,Sorry jako!,,
Spojeno s existujícím vláknem. CE
Edited by ClearEvil, 02 June 2017 - 06:33 PM.
Edited by mightyceon, 02 June 2017 - 05:57 AM.
Jenik73, on 01 June 2017 - 10:44 PM, said:
Po aktualizaci 3.9 tank už nemá ,,koule,, díky zmenšení dmg apcr nenastřílí tolik, ale hlavně už tolik neodráží, dříve jsem s ním jel jako pán a teď se musím krčit! kdopak se mu podíval na pancíř? ,,Sorry jako!,,
Sorry jako, ale s tímhle tankem potřebuješ APCR tak 3x za bitvu. Přestřelovat se s heavinama je blbost, musíš se snažit je objet, od toho je to medko. A nebo vybírat cíle, které prostřelit jdou, skoro vždycky se najdou
Nejsem super hráč, ale s tím tankem se mi hraje pořád stejně
Jenik73, on 01 June 2017 - 10:44 PM, said:
Takze ty chces aby medko melo lepsi pancir nez heavy a jeste prubojnost aby prostrelilo cokoliv celne? mod 1 nemam ale nezda se mi kdyz ho potkam ze by mu udelali neco s pancirem
OK, na tebe rozhodně dám
Porad mi prosím jaký prémiák tedy vzít?
Edited by Barv666, 23 February 2018 - 12:28 PM.
Dobre zarábajú: LOWE, T34, Superpershing..
Zarábajú a sú zábavné: Rudy, VK 45.03
Pozor: Rudy má slabé delo, takže ten pri používaní gold munície moc nezarobí, ale inak je zábavný na hranie ak máš rád medká.. má super DPM.
Už ty musíš vedieť či máš rád heavy, alebo medká.
Řeknu ti svůj názor.
T34 - heavy, co se moc nehodí do města. Vanu ti propálí kde kdo a kde co.
Lowe - rychlé a přesné dělo. Mnozí zapomněli, že dostal nedávno buff
IS-6 - tak doprasený tank jsem dlouho neviděl. Na 2 m dingneš i papírák
T-54 mod 1 - nejhorší medko na 8 tieru. S ničím jiným tolik negoldím. A když goldíš, větší šance odražení
Edited by esprit_cz, 24 February 2018 - 09:01 AM.
esprit_cz, on 24 February 2018 - 08:58 AM, said:
Řeknu ti svůj názor.
T34 - heavy, co se moc nehodí do města. Vanu ti propálí kde kdo a kde co.
Lowe - rychlé a přesné dělo. Mnozí zapomněli, že dostal nedávno buff
IS-6 - tak doprasený tank jsem dlouho neviděl. Na 2 m dingneš i papírák
T-54 mod 1 - nejhorší medko na 8 tieru. S ničím jiným tolik negoldím. A když goldíš, větší šance odražení
Jj, souhlas.
T34 - nuda tank, ale jinak v kopcích se to dá, jen nesmí tři - čtyři vaše medka umřít do 70 sekund (což se na 90% stane) a pak proti lightům je to "sranda".
Lowe nemám, ale ten buff předního pancíře je znát.
IS-6 už není to co býval. Teď bych ho 100% nekoupil.
T-54 mod 1 - těšil jsem se na něho, ale v jedné věci mně nemile překvapil. 175 mm na AP je ve skutečnosti okolo 150 - 160 a APCR munice, která má mít penetraci 235 má tak okolo 190 až 210. Takže furt goldím a proti polovině těžkým tankům nemám zepředu šanci. Pro rejpali, kteří ho nemají,... on tu rychlost jako většina medek nemá a do zádele se nedá dostat vždy. Aspoň že na ten gold dává hodně často naddmg a to okolo 250 - 265. Myslím si, že tu penetraci domrvili schválně, jinak by to byl až skoro OP tank. Ale ta průbojnost je vážně nejhorší (papírová hodnota vs skutečnost) co jsem zažil a to mám za sebou 46.000 bitev
0 members, 0 guests, 0 anonymous users