Jump to content


Spouštění replaye


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Blc #1 Posted 06 December 2016 - 03:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 579 battles
  • 14
  • Member since:
    04-12-2011
Ahoj. Používám Steam verzi WoTBlitz (mám šunku telefon), tak se chci zeptat, jak přehrát replay. Jelikož mám WotBlitz i velké WoT, tak mi to defaultně chtělo přehrávat velké WoT. Změnil jsem tedy spouštěč pro .wotreplay na WoTBlitz.exe v Steamu, ale po spuštění replaye se jen spustí WoTBlitz do garáže a nic se nestane. Dokáže mi někdo poradit, jak rozjet replay pro WoTBlitz?

migac #2 Posted 06 December 2016 - 04:32 PM

    Sergeant

  • Player
  • 22904 battles
  • 339
  • [VIVE]
  • Member since:
    12-07-2013
Bylo by super, kdyby to šlo. Já moc nerozumím tomu, proč to nefunguje na blitz, ale snad nastane den, kdy se budeme moct pokochat znovu nějakou super bitvou :-)

 


DavidB_137 #3 Posted 06 December 2016 - 05:27 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 13508 battles
  • 577
  • [SCF]
  • Member since:
    08-27-2015
Pokiaľ viem, tak Blitz momentálne nedokáže nahrávať replaye, takže ich samozrejme nedokáže ani prehrávať. A ako sa ti vlastne podarilo vytvoriť nejaký ".wotreplay" z Blitzu?
Samsung Galaxy Note 4, Android 6.0.1
David's PC, Windows 10 Pro

Web klanu [SCF]Moja webstránka / My website YouTube


Blc #4 Posted 06 December 2016 - 08:54 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 579 battles
  • 14
  • Member since:
    04-12-2011

View PostDavidB_137, on 06 December 2016 - 05:27 PM, said:

Pokiaľ viem, tak Blitz momentálne nedokáže nahrávať replaye, takže ich samozrejme nedokáže ani prehrávať. A ako sa ti vlastne podarilo vytvoriť nejaký ".wotreplay" z Blitzu?

 

No , jak jsem napsal, hraju to přes Steam (PC) a ve steamu je v adresáři hry adresář data a v něm adresář replays, kde jsou uložené. Jedná se o 2 soubory patřící k jednomu replay a to replay.wotreplays a konfigurace.json . Že to nejde přehrát je mi líto, ale viděl jsem u jiných borců, že to jde (např. hráč Slovenskooooo), tak mně to zajímalo. I tak díky

 

Edit: ČešTiN


Edited by Blc, 06 December 2016 - 08:55 PM.


Slovenskoooooooooo #5 Posted 06 December 2016 - 09:26 PM

    Senior Sergeant

  • Community Contributor
  • 8907 battles
  • 580
  • [CB-CZ]
  • Member since:
    10-20-2015
Ja nehrám cez steam, ale cez WIN10. A nahrávam si to cez funkciu, ktorá je priamo vo windowsoch. Volá sa to Xbox DVR. Nahráva sa to všetko na pozadí a keď sa mi podarí niečo zahrať, tak si uložím len posledných 10 minút.

Blc #6 Posted 07 December 2016 - 08:53 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 579 battles
  • 14
  • Member since:
    04-12-2011
Díky pane

flakk_cz #7 Posted 11 December 2016 - 02:04 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 20813 battles
  • 608
  • [SN4IL]
  • Member since:
    03-27-2015
Mě ve WIN10 nahrávání přes ten XBOX blbne. Obraz často kostičkuje, počítač mám kvalitní. Nahrávám přes Bandicam. Ale občas si ho zapomenu zapnout :D

migac #8 Posted 10 February 2017 - 07:50 PM

    Sergeant

  • Player
  • 22904 battles
  • 339
  • [VIVE]
  • Member since:
    12-07-2013
Brzo by měla být funkce replayů přímo v blitz, takže se budu moct smát blbečkům navěky :)

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users