Jump to content


pc den oyuna giremiyorum


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

1PesimisT #1 Posted 07 January 2017 - 02:43 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    01-04-2014
Windows mağazadan indirdim oyunu aç diyorum oyun logosu gözüküyor sonra beyaz bir ekranda bekletiyor daha sonra ekran siyah olup kapanıyor nasıl girerim oyuna ?

Pururut #2 Posted 07 January 2017 - 02:52 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 19178 battles
  • 1,226
  • [1RTR_]
  • Member since:
    07-29-2013

Piiii, oyun icin windows store mu kullanilir indir steami bak keyfine.Dalgasini bir kenara, hata kodu aliyormusun?Mesela blitz.exe yanit vermiyor ya da belki daha farkli birsey?Tahminim ya bilgisayarinin patates olmasi ya da oyunu indirirken bazi dosyalarda hata olusmasi.Steamde iki tikla tamir edebiliyorsun fakat windows store nasildir hicbir fikrim yok.Istersen tekrar yuklemeyi dene.


Most of the WoWS Blitz players are idiots, just like me.


1PesimisT #3 Posted 07 January 2017 - 03:01 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    01-04-2014

View PostPururut, on 07 January 2017 - 02:52 PM, said:

Piiii, oyun icin windows store mu kullanilir indir steami bak keyfine.Dalgasini bir kenara, hata kodu aliyormusun?Mesela blitz.exe yanit vermiyor ya da belki daha farkli birsey?Tahminim ya bilgisayarinin patates olmasi ya da oyunu indirirken bazi dosyalarda hata olusmasi.Steamde iki tikla tamir edebiliyorsun fakat windows store nasildir hicbir fikrim yok.Istersen tekrar yuklemeyi dene.

 

galiba dosyalar hatalı indi oyun açılıyor sonra birden kapatıyor. steam ı daha önce kullanmadım şimdi indiriyorum ordan indirip deneyeceğim.

vasili_vas #4 Posted 25 January 2017 - 01:39 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    11-24-2016

arkadaşlar merhaba. bişey soracağım. 
World of Tanks Blitzi bilgisayara yükledim fakat oyunu aç dediğimde hata veriyor. hatada şunlar yazıyor:

Microsoft Visual C ++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: ...steam\steamapps\common\World of Tanks Blitz\wotblitz.exe

 

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

 

Fotoğraf olarak da ekleyeceğim.

______________________________________________________________

Bilgisayarın özellikleri:

İŞLEMCİ: Inter® Core™2 Duo CPU E8400 @3.00 GHz 3.00 GHZ

Yüklü Bellek (RAM): 4,00 GM (kullanılabilir miktar: 2,99 GB)

Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi

______________________________

 

ne yapmam gerekiyor? sorun nedir? anlayamadım. denemediğim şey de kalmadı. (format bile attım) 

şimdiden teşekkürler..

Attached Thumbnails


Edited by vasili_vas, 25 January 2017 - 01:40 PM.


USTABASI #5 Posted 25 January 2017 - 02:45 PM

    Sergeant

  • Player
  • 6664 battles
  • 297
  • [1923_]
  • Member since:
    12-16-2015
Windows marketten indirmiş sıkıntı yaşıyorsan  birde steam üzerinden indirip bakabilirmisin

vasili_vas #6 Posted 26 January 2017 - 07:33 AM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    11-24-2016

View PostUSTABASI, on 25 January 2017 - 02:45 PM, said:

Windows marketten indirmiş sıkıntı yaşıyorsan birde steam üzerinden indirip bakabilirmisin

önce ordan indirmiştim hocam çalışmadı, şimdi steam üzerinden indirdim. burdan da çalışmıyor. bu hatayı da steam da veriyor.



USTABASI #7 Posted 26 January 2017 - 04:53 PM

    Sergeant

  • Player
  • 6664 battles
  • 297
  • [1923_]
  • Member since:
    12-16-2015
hata resmin gözükmüyor baktım nete senin için runtime error hakkında birşey bulamadım işin doğrusu sen bir onu ticket ile destek birimine yolla bakalım onlar ne diyecek san a

vasili_vas #8 Posted 26 January 2017 - 08:17 PM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    11-24-2016

View PostUSTABASI, on 26 January 2017 - 04:53 PM, said:

hata resmin gözükmüyor baktım nete senin için runtime error hakkında birşey bulamadım işin doğrusu sen bir onu ticket ile destek birimine yolla bakalım onlar ne diyecek san a

 

aynen bunlar yazıyor hata da.

____________________________________________________________________________________

 

Microsoft Visual C ++ Runtime Library

______________________________
Runtime Error!
Program: ...steam\steamapps\common\World of Tanks Blitz\wotblitz.exe

 

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

___________________________________________________________________________________
 


Edited by vasili_vas, 26 January 2017 - 08:33 PM.


Pururut #9 Posted 26 January 2017 - 10:40 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 19178 battles
  • 1,226
  • [1RTR_]
  • Member since:
    07-29-2013

View Postvasili_vas, on 26 January 2017 - 11:17 PM, said:

 

aynen bunlar yazıyor hata da.

____________________________________________________________________________________

 

Microsoft Visual C ++ Runtime Library

______________________________
Runtime Error!
Program: ...steam\steamapps\common\World of Tanks Blitz\wotblitz.exe

 

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

___________________________________________________________________________________
 

Tek soru, sadece bu oyundami oluyor?Eger .exe dosyalarinda genellikle calistirma hatasi veriyorsa hdd oldukca eskimis olabilir, benim 2008de miladini dolduran laptopumda oyle olmustu.Sonrasida mavi ekran zaten.


Most of the WoWS Blitz players are idiots, just like me.


vasili_vas #10 Posted 27 January 2017 - 08:58 AM

    Private

  • Player
  • 0 battles
  • 4
  • Member since:
    11-24-2016

View PostPururut, on 26 January 2017 - 10:40 PM, said:

Tek soru, sadece bu oyundami oluyor?Eger .exe dosyalarinda genellikle calistirma hatasi veriyorsa hdd oldukca eskimis olabilir, benim 2008de miladini dolduran laptopumda oyle olmustu.Sonrasida mavi ekran zaten.

 

bir kaç oyun daha var bilgisayarda. ama eski oyunlar. Red alert, CM 01-02 gibi. onlarda bir problem yok. oyun çalışmıyor diye format attırdım o sıra da birde işlemcisi ve anakartı değiştirdiler. ama yine de olmadı. çare bulamadım bir türlü :)

Mr__HeisenBerg_ #11 Posted 27 March 2017 - 10:58 AM

    Private

  • Player
  • 13291 battles
  • 3
  • Member since:
    01-19-2016
Ticket attım 2 gün oldu halen cevap yok neden ?

USTABASI #12 Posted 27 March 2017 - 12:33 PM

    Sergeant

  • Player
  • 6664 battles
  • 297
  • [1923_]
  • Member since:
    12-16-2015

View Post44Aykut_Eryldz46, on 27 March 2017 - 10:58 AM, said:

Ticket attım 2 gün oldu halen cevap yok neden ?

Konu basligi sence ticket mi yoksa bilgisayardan girememe sorunumu ? Sen daha okumadan yaziyorken senin yazini okumalarini nasil bekliyorsun






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users