Merhaba Komutanlar,
Ay Yılı Etkinliği ile ilgili geri bildirimlerinizi bu başlık içerisinden bize iletebilirsiniz.
Teşekkürler,
Merhaba Komutanlar,
Ay Yılı Etkinliği ile ilgili geri bildirimlerinizi bu başlık içerisinden bize iletebilirsiniz.
Teşekkürler,
Bildirelim.
Yeni ay yılı etkinliği bugün sabaha karşı başladı. Dün oyun içinde bize verilen görevlerden 3 tanesinden 2 tanesini yapmış, görevlerin güncellenmemiş halindeki ödüllerini almış, 1 tanesini de bugün tamamlamış durumdayım. Bu sabah oyuna girdiğimde görev penceresinde dün tamamlamış olduğum görevlerin ödüllerinin güncellenmiş olduğunu, ödüllerde ejder dişlerinin olduğunu gördüm. Bu ejder dişleri oyun tarafından bana görevleri dün yaptığım için teslim edilmedi.
Bu 2 görevi etkinlik başlamadan tamamladım. Tamamladığım saatin ödülleri geçerli diyeceksiniz. Peki madem tamamladığım saatin ödülleri geçerli, görevler güncellendikten sonra neden oradaki ejder dişlerini almış olduğum gözüktüğü halde o ejder dişleri oyun tarafından bana teslim edilmedi ?
European Community → English Speaking Community → Game Discussion → Gameplay → M60's camouflages purchased for Gold issueStarted by Iron_Lion_Zion_, 25 Jan 2017![]() |
|
|
||
3.5 European Community → Comunidad de habla española → Discusión del juego → Archivo → SugerenciasStarted by CurlyJohnny, 25 Jan 2017![]() |
|
|
||
3.5 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → Hata Bildirim (Android, iOS, Win10)Started by vuque, 25 Jan 2017![]() |
|
|
||
3.5 European Community → Comunidad de habla española → Discusión del juego → Archivo → Evento del Año Nuevo LunarStarted by CurlyJohnny, 25 Jan 2017![]() |
|
|
||
3.5 European Community → Türkçe Topluluk → Oyunla İlgili Tartışmalar → Arşiv → ÖnerilerStarted by vuque, 25 Jan 2017![]() |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users