Tankisté,
toto vlákno je určeno diskuzi o prémiovém stíhači tanků VII. úrovně Blaze WZ 135G FT.
migac, on 10 February 2017 - 07:47 PM, said:
No, kdyby si vic cetl nez trolil, tak se smejes akorat sam sobe;-)
Dokonce sam napises, ze dostane buff
Edited by esprit_cz, 10 February 2017 - 09:01 PM.
migac, on 10 February 2017 - 07:47 PM, said:
Mě se pohyblivost líbí. Možná by sis měl dát pár her s Emilem, a pak vytáhnout Blaze.
Lorenzo_Lama, on 11 February 2017 - 06:46 AM, said:
Jasne, ze se ti to nevyplati. Investujes penize do virtualni hry. K tomu nic z toho neni tvoje.
To ti ted nikdo nerekne, protoze vsichni k tomu tanku dostali PU. Co jsem vysledoval z videa, prumer bude nejakych 45 tis. s PU.
Jinak ptas se uplne blbe. Protoze nikdo nevi, jak ti sedne! Kazdy hraje jinak. Tank vydelava podle tveho umeni v bitve. Sel bych na to logickym myslenim. Chci ten tank, libi se mi nebo opacne? Myslis si, kdyz uz si podelal moznost mit ho zadarmo, ze koupis 7 PT za nejakych 250,- KC!? Jinou sanci nedostanes. Mas cas do 18.2.
Edited by esprit_cz, 11 February 2017 - 08:31 AM.
Moc pěkné hry. U první mě zaujal výběr pozic, druhá hra byla super - pohyb po celé mapě a trocha smůly nazávěr. Já jsem tipoval, že bude schovaný za tím rohem, asi bych se spolehl na camo bonus a objel to střílet z dálky, ale já jsem spíše poziční hráč v těch rychlých přestřelkách na blízko to mi to úplně nevyhovuje. Ta třetí to bylo jasné vítězství, jen mě zaujalo, že s tím TD hraješ tak agresivně dopředu, na ten nic moc pancíř. Ale bylo vidět, jak je ten tančík hezky pohyblivý. Mám dilema, Blaze mám vyježděného a můžu ho mít, 112 bych musel koupit pár goldů (cca 500 - i když takové malé množství se ani koupit nedá a nějak se nemůžu rozhodnout. TD hraju rád ale mapy jim moc nepřejou a spoluhráči je často ponechají vlastnímu osudu (s Emilem mám jen super bitvy nebo naopak úplné propadáky, málokdy něco mezi). Hevyny nejsou úplně moje krevní skupina, ale s těma ruskýma se mi hraje dobře. Úplně nejvíc mi sedí US střeďáky s možností hrát to přes věž. Tak nevím co si vybrat. Syn vzal Blaze a je maximálně spokojený, já to nechávám uzrát. Poradíš?
Edited by Sherminator007, 12 February 2017 - 04:19 PM.
A skúšal si už Blaze-a (na synovom účte)? Keď tak, najprv si ho vyskúšaj. Uvidíš, či ti jeho štýl hry sadne a podľa toho sa rozhodni.
Sherminator007, on 12 February 2017 - 08:09 PM, said:
Myslím, že s Blaze chybu neuděláš, zvlášť pokud opravdu dostane buff.
Dotaz na Davida - proč síť? S tvým stylem ji strašně málo vyuziješ, ne? osobně tam mám nabiják, stabík a bino. Možná změním bino za optiku nebo ventilaci, uvidím, až odehraju víc her.
Major_Kuffenbach_, on 12 February 2017 - 09:12 PM, said:
Možná změním bino za optiku nebo ventilaci, uvidím, až odehraju víc her.
Ventilaci na nej nedas, protoze ma otevrenou vez. Nech to, jak to mas. Ja mam skladanou optiku a vymenim ji za bino, protoze s timhle tankem se tlacit dopredu nema cenu
Edited by esprit_cz, 13 February 2017 - 07:31 AM.
Major_Kuffenbach_, on 12 February 2017 - 10:12 PM, said:
Ako si si mohol všimnúť, účet som mal len požičaný od spoluhráča z klanu. On si vybral sieť, lebo jemu to vyhovovalo viac. Osobne by som si tiež dal bino (prípadne optiku), avšak na jeho účte mu vybavenie meniť nemôžem.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users