https://m.facebook.c...70319559789334
Czołgista prezentuje - poradniki i opisy czołgów
Edited by Jaro105, 03 December 2014 - 01:35 PM.
Hej!
Otrzymałem odpowiedź, zgodnie z którą złoto musiało dotrzeć do wszystkich graczy. Jeśli ktoś jednak, jakimś cudem, nie dostał złota to bardzo proszę o wiadomość. Nie sądzę, żeby tak było, ale licho nie śpi.
I jeszcze druga sprawa, gwoli wyjaśnienia: złoto niestety NIE akumulowało się, w przypadku wygranej częściej niż raz. W innym wypadku jasno zaznaczyłbym to w zasadach. Gdyby była możliwość akumulacji nagród, to ich wartość podstawowa musiałaby być dużo mniejsza.
PS W niedalekiej przyszłości możecie spodziewać się większej ilości konkursów, utworzonych według podobnego schematu tj. szczegółowe informacje i reguły konkursu na forum, natomiast informacja o konkursie i zgłoszenia będą przyjmowane na naszym Facebooku. W celu ułatwienia sprawy myślę, że będę po prostu podrzucać link do odpowiedniego posta na FB także na forum, na wypadek gdyby ktoś częściej zaglądał na forum niż na FB.
Oj ale pokszywdzony xd
Poczekaj trochę złoto nadejdzie w ciągu kilku dni.
Edited by kuba11160, 03 December 2014 - 05:51 PM.
Kuba nie nabijaj się już bo Ja też nie dostałem obiecanego golda :-D.
Edited by WillFey21, 03 December 2014 - 06:12 PM.
PS W niedalekiej przyszłości możecie spodziewać się większej ilości konkursów, utworzonych według podobnego schematu tj. szczegółowe informacje i reguły konkursu na forum, natomiast informacja o konkursie i zgłoszenia będą przyjmowane na naszym Facebooku. W celu ułatwienia sprawy myślę, że będę po prostu podrzucać link do odpowiedniego posta na FB także na forum, na wypadek gdyby ktoś częściej zaglądał na forum niż na FB.
Ja nie zaczynam dnia od zaglądania na FB. Wogole tam nie zaglądam. Dziękuje Szanownemu Community za wyeliminowanie ze wszystkich konkursów. Jakoś inne nacje (np niemieckie) nie wymagają wstawiania wyników na FB.
Edited by PePe_Sha, 03 December 2014 - 06:41 PM.
Mam teorię ... Nie dostajecie złota, bo gracie na Androidzie. To taka kara
Druga teria ... To kara za to, ze trzeba wynika wrzucać na FB
Edited by PePe_Sha, 03 December 2014 - 10:04 PM.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users