Jump to content


Aktualizacja 3.6 - raportujcie błędy

3.6

  • Please log in to reply
78 replies to this topic

so_mar #21 Posted 24 February 2017 - 11:07 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Tak,przykład jak używać kopiuj-wklej. Pełny profesjonalizm.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


JarosX #22 Posted 24 February 2017 - 11:20 PM

    Private

  • Player
  • 28758 battles
  • 6
  • [-1943]
  • Member since:
    12-12-2016
Po włączeniu zooma (shift) brak możliwości oddalenia scrollem. Błąd występuje tylko przy pierwszym włączeniu zooma i tylo prz oddaleniu. Jeśli chcemy przybliżyć to bez problemów działa. Oczywiście wcześniej zgłaszany błąd z uciekającym do góry zoomem w dalszym ciągu występuje.

pedziwiatrus2 #23 Posted 25 February 2017 - 02:23 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 34580 battles
  • 28
  • [GRZYB]
  • Member since:
    01-25-2015

Panie Michale.

Zwykle nie dyskutuje, polemizuje ect.

Zwyczajnie nie ma to sensu. Zreszta przy takich okazjach zawsze jest niebezpieczenstwo, ze pozniej postronny czytelnik nie zauwazy roznicy miedzy dyskutantami...

Zaintrygowales mnie jednak na tyle ze odpisze :)

*edit* 

 

Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: wulgaryzmy (regulamin pkt 1)

 


Edited by Daroo2017, 28 February 2017 - 08:24 AM.
Treści


MichalOlb #24 Posted 25 February 2017 - 01:56 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 10976 battles
  • 130
  • [_I_]
  • Member since:
    07-23-2016

View Postpedziwiatrus2, on 25 February 2017 - 02:23 AM, said:

Panie Michale.

Zwykle nie dyskutuje, polemizuje ect.

Zwyczajnie nie ma to sensu. Zreszta przy takich okazjach zawsze jest niebezpieczenstwo, ze pozniej postronny czytelnik nie zauwazy roznicy miedzy dyskutantami...

Zaintrygowales mnie jednak na tyle ze odpisze :)

*edit*

Czekam z niecierpliwoscia.

Pisząc swojego posta myślałem o tym co ostatnio dzieje się na tym forum. Mój post nie jest skierowany bezpośrednio do Ciebie.


Edited by Daroo2017, 28 February 2017 - 08:25 AM.
Edit


Jestemdlazabawy #25 Posted 25 February 2017 - 06:30 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 21929 battles
  • 517
  • [PLTAN]
  • Member since:
    11-11-2016

Nagle poziom dostepu osobistego spadl mi do 1 chociaz teoretycznie mialem 7. Co za tym idzie nie mam tez znizek klanowych

 



Vespac #26 Posted 25 February 2017 - 07:27 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015

Niezaliczona misja, warunki spełnione, tryb dominacja

 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

 

 

 

 

 


Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


krzysztofpasternak19 #27 Posted 25 February 2017 - 11:32 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 694 battles
  • 937
  • Member since:
    12-25-2014
Poziom dostępu osobistego spadł mi nagle do 1. Miałem 9.

_RIOT__ #28 Posted 26 February 2017 - 09:29 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15019 battles
  • 20
  • [PNGG]
  • Member since:
    08-27-2016
Czy może ktoś ma podobny problem gram na pc do ostatniej aktualizacji było wszystko ok , po wyżej wymienionej co kilka a czasem co drugą bitwe nie ma myszki znaczy nie reaguje mysz i trzeba restartować wota. przeinstalowałem system w komputerze, przeinstalowałem gre(win 10 ),zresetowałem gre żeby usunela wszystkie dane z dysku, nic nie pomaga pisałem do suportu brak odp (jak zawsze) . może ktoś wie co się dzieje? aha myszka nowa  druga i dalej to samo :(

 


Vespac #29 Posted 26 February 2017 - 11:54 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015

View PostMasakratorir, on 26 February 2017 - 10:29 AM, said:

Czy może ktoś ma podobny problem gram na pc do ostatniej aktualizacji było wszystko ok , po wyżej wymienionej co kilka a czasem co drugą bitwe nie ma myszki znaczy nie reaguje mysz i trzeba restartować wota. przeinstalowałem system w komputerze, przeinstalowałem gre(win 10 ),zresetowałem gre żeby usunela wszystkie dane z dysku, nic nie pomaga pisałem do suportu brak odp (jak zawsze) . może ktoś wie co się dzieje? aha myszka nowa  druga i dalej to samo :(

 

spróbuj dostać się do pliku z ustawieniami gry i zmień akcelerację myszki na sprzętową

Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


so_mar #30 Posted 26 February 2017 - 12:53 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Zdarzają się sytuacje,gdy ktoś nie będąc w plutonie po zniszczeniu pisze na czacie.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


_RIOT__ #31 Posted 26 February 2017 - 01:16 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 15019 battles
  • 20
  • [PNGG]
  • Member since:
    08-27-2016

View PostVespac, on 26 February 2017 - 11:54 AM, said:

 

spróbuj dostać się do pliku z ustawieniami gry i zmień akcelerację myszki na sprzętową

 

a mogl bys mi jakos to bardziej przyblizyc jak znaleźć ten plik z ustawieniami?

 


 


SinglePL #32 Posted 26 February 2017 - 02:05 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 6382 battles
  • 850
  • Member since:
    11-02-2015

Może to nie bug, ale powinniście zablokować wjazd w to xD

 



Locust_PL #33 Posted 26 February 2017 - 02:50 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12539 battles
  • 497
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-25-2016

View PostJestemdlazabawy, on 25 February 2017 - 06:30 PM, said:

Nagle poziom dostepu osobistego spadl mi do 1 chociaz teoretycznie mialem 7. Co za tym idzie nie mam tez znizek klanowych

 

 

no faktycznie tak jest, myślałem, że to chwilowy problem (niejednokrotnie tak bywa) ale gdy dziś chciałem zakupić za kredyty miejsce w garażu spotkała mnie przykra niepodzianka, LUDZIE sprawdzcie jak macie bo przecież żadne zniżki wam nie działają!

 

Posted Image

 

 



Mr_Ciapciak #34 Posted 26 February 2017 - 02:57 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 13846 battles
  • 35
  • [PLC]
  • Member since:
    11-20-2011
zacząłem używać doładowań i od razu trafił mi się kwiatek (patrz załącznik). wedle mojej wiedzy: +150% z 66 wynosi 99 czyli łącznie 165, a nie 132.

Attached Files

  • Attached File   blitz03.png   306.74K


voulezvous #35 Posted 26 February 2017 - 06:46 PM

    Sergeant

  • EU Community
  • 152 battles
  • 275
  • Member since:
    03-15-2012

View Postso_mar, on 23 February 2017 - 05:52 AM, said:

 

Czy na pewno mówimy o tej samej grze? Jako przykład ostatecznie mogłoby być,gdyby nie ostatni akapit.

View Postpedziwiatrus2, on 24 February 2017 - 03:45 PM, said:

No wiec chcialbym zgosic zgloszenie.

1.opis

Nie moge wyslac samolotu. Okretu zreszta tez.

 

2.krok po kroku

Wchodze normalnie do gry. Hangar. Szukam samolotu zwiadowczego-nie ma. Szukam jakiegokolwiek samolotu-nie ma. Szukam krazownika-tez nie ma.

 

3.wynik

Jestem sfrustrowany, bo gdybym mial samolot, to latal bym sobie bez stresu nad polem bitwy. Nie martwil bym sie o absurdalne rykoszety od papieru, strzaly za zero z triumfalnym "jeszcze jeden i bedzie nasz", ani tez o losowania w ktorych gram przeciw 13 przeciwnikom...

 

4.oczekiwany wynik

Samolot powinien sie znalezc! Krazownik zreszta tez.

Co prawda jest Yamato-ale raz ze to pancernik, dwa ze niepodobny do siebie, a trzy- pilnuje go gumowa kaczuszka. Jest tez lodz podwodna ale zepsuta.

 

5. Detale techniczne

Blad wystepuje, odkad na OFICJALNYM forum WoT Blitz, z postu OFICJALNEGO pracownika WG dowiedzialem sie, ze w tej grze moge latac krazownikiem i plywac samolotem, lub whatever. Wczesniej nie wystepowal- bo o tym nie wiedzialem.

 

Mam nadzieje ze w sposob zadowalajacy opisalem problem. 

Licze na szybkie, pozytywne zalatwienie tej sprawy. Mam juz kilka miejsc w garazu przygotowane na oba typy pojazdow.

Z powazaniem.

(Podobnym zreszta, jak Panstwo maja w stosunku do nas) .

 

 

Zabawni jesteście. Jakie znaczenie ma przykładowy tekst? Przykład mógłby być o ciasteczkach i też by spełniał swoją funkcję.


Niestety nie obsługuję już tego forum. W razie jakichkolwiek pytań proszę kontaktować się z: 

Zloydd i MaXSty1er.


so_mar #36 Posted 27 February 2017 - 07:00 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 11006 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Cieszy mnie,że udało nam się Ciebie rozbawić.
Przykład faktycznie mógłby być o ciastkach, jeśli nie wprowadzalby w błąd. Skąd w blitzie mamy wziąć powtórki i pliki potrzebne supportowi? Mam na myśli urządzenia mobilne,w większości na androidzie.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


pedziwiatrus2 #37 Posted 27 February 2017 - 11:08 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 34580 battles
  • 28
  • [GRZYB]
  • Member since:
    01-25-2015

View Postvoulezvous, on 26 February 2017 - 06:46 PM, said:

 

Zabawni jesteście. Jakie znaczenie ma przykładowy tekst? Przykład mógłby być o ciasteczkach i też by spełniał swoją funkcję.

Dziekuje.

Robilem co moglem, zeby bylo smieszno- nie straszno...

Co do pytania, to obawiam sie ze nie pomoge.

Jesli sam tego nie rozumiesz, to nikt nie bedzie raczej w stanie Ci wytlumaczyc. 

Generalnie chodzi o szacunek do samego siebie, swoich klientow i wlasnej pracy.

 



GRK83 #38 Posted 27 February 2017 - 12:58 PM

    Junior Sergeant

  • Player
  • 36249 battles
  • 180
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-23-2014

To ja wrzucę coś takiego:

 



Rafa_sniper_2014 #39 Posted 27 February 2017 - 01:06 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 93259 battles
  • 978
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-08-2014
Niestety wczoraj tj. w nd wieczorem lagi były masakryczne, czyżbyśmy wracali do normalności w tym temacie?! Druga sprawa miałem misję na dominację, rozegrałem 8 bitew i nie rzuciło mnie na domin. ani razu, coś musicie z tym zrobić. Dalej literka b jest wulgaryzmem, to już nie jest śmieszne nawet, bo przecież było to zgłaszane. Potwierdzam błąd z podnoszeniem celownika nie tylko przy przeszkodach, ale także jeśli w pobliżu przejeżdża sojuszniczy pojazd. U mnie okresowo dramatycznie rośnie czułość kamery w trybie snajperskim (nvidia shield). Koszule na sznurkach czy namioty nie powinny dezaktywować pocisków heat, to też było zgłaszane. Bardzo mi się nie podoba doładowanie szybszego odnowienia mat. ekspl., daje to przewagę osobom które są w stanie wydać więcej na grę, bo np. mają bogatych rodziców. Jeśli gra ma stwarzać chociaż pozory równej rywalizacji coś takiego nie powinno mieć miejsca. Tylko patrzeć jak pojawi się doładowanie 10% do penetracji albo minimalnych obrażeń. Czasami trzeba trochę pomyśleć zanim się coś zrobi.

Edited by Rafa_sniper_2014, 27 February 2017 - 01:39 PM.


Mieszko123_4H #40 Posted 27 February 2017 - 07:34 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 24247 battles
  • 551
  • Member since:
    12-24-2012
Zgadzam się z Rafą. Tez wczoraj miałem ping, dzisiaj misje na dominacje, a chyba dopiero po 6-7 grach rzuciło mnie na ten tryb. Rowniez mam problem z kamerą. Co do reszty tez się zgadzam :v





Also tagged with 3.6

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users