Jump to content


Aktualizacja 3.6 - raportujcie błędy

3.6

  • Please log in to reply
78 replies to this topic

Rafa_sniper_2014 #61 Posted 14 March 2017 - 12:45 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 93259 battles
  • 978
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-08-2014
W waszej aplikacji assistant wciąż nie wyświetlają się turnieje od wielu tygodni, czy to działanie zamierzone?!

_RIOT__ #62 Posted 17 March 2017 - 07:44 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14663 battles
  • 20
  • [SMOG-]
  • Member since:
    08-27-2016

View PostVespac, on 12 March 2017 - 09:37 AM, said:

 

czytając o tym problemie nie tylko występującym z Blitz można dojść do wniosku, że to nie sprzęt ale ustawienia/sterowniki/pliki systemu są kluczem

 

http://forum.gothic....tml przykładowy wątek z Win10 

mogło się tak zdarzyć, że podczas instalacji aktualizacji uszkodziło plik systemowy

 

https://support.micr...rrectly support Microsoft - mysz bezprzewodowa

https://support.micr...t-games support Microsoft - problem ze wskaźnikiem myszy w grach Microsoft

 

 

 

 

​problem w tym ze system swierzy ,wylaczone aktualizacjie i dalej jest krzak . i szczerze mowiac mam już to w czterech literach ,jak nic się  nie zmieni z przyszla aktualizacja to przestane w to grac :)

 


 


Vespac #63 Posted 18 March 2017 - 06:59 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015

View Post_RIOT__, on 17 March 2017 - 08:44 AM, said:

 

​problem w tym ze system swierzy ,wylaczone aktualizacjie i dalej jest krzak . i szczerze mowiac mam już to w czterech literach ,jak nic się  nie zmieni z przyszla aktualizacja to przestane w to grac :)

 

 

tak, ale to aktualizacja Blitz mogła spowodować uszkodzenie pliku systemowego, sądzę, że samo z siebie się nie naprawi 


Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


Rafa_sniper_2014 #64 Posted 23 March 2017 - 12:19 PM

    Senior Sergeant

  • Player
  • 93259 battles
  • 978
  • [CHWAT]
  • Member since:
    12-08-2014
WG zapomniało pogorszyć penetracji m60, teraz jest tak, że czołg rozdawany na niejasnych zasadach, jest lepszy od czołgów z drzewka. Co gorsza widywałem go na turniejach, co zdecydowanie wypacza warunki równej rywalizacji dla graczy. Tak więc, jako osoba nie posiadające tegoż czołgu, jak i nie mająca możliwości go zdobycia, nalegam na jak najszybsze naprawienie tej sytuacji.

eXclusive1987 #65 Posted 23 March 2017 - 02:45 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14945 battles
  • 60
  • Member since:
    09-11-2016

View PostVespac, on 18 March 2017 - 06:59 AM, said:

 

tak, ale to aktualizacja Blitz mogła spowodować uszkodzenie pliku systemowego, sądzę, że samo z siebie się nie naprawi 

 

aktualizacja Blitz i uszkodzenie pliku systemowego? :D darowałbyś sobie temat o którym w ogóle nie masz pojęcia... (CHOCIAŻ TO).

 

View Post_RIOT__, on 17 March 2017 - 07:44 AM, said:

 

​problem w tym ze system swierzy ,wylaczone aktualizacjie i dalej jest krzak . i szczerze mowiac mam już to w czterech literach ,jak nic się  nie zmieni z przyszla aktualizacja to przestane w to grac :)

 

 

na jakiej platformie grasz? Steam / Microsoft Store? w ustawieniach zasilania, masz włączone by system nie zarządzał portami usb?



Vespac #66 Posted 23 March 2017 - 10:18 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015

View PosteXclusive1987, on 23 March 2017 - 03:45 PM, said:

 

aktualizacja Blitz i uszkodzenie pliku systemowego? :D darowałbyś sobie temat o którym w ogóle nie masz pojęcia... (CHOCIAŻ TO).

 

buduj sobie "sławę" na własnym pojęciu bo wg mojego i nie tylko mojego aktualizacja to nic innego jak instalacja oprogramowania, która obejmuje odpowiednią modyfikację parametrów środowiska systemu operacyjnego - kup sobie pasikonika oraz aksamitną rolkę i daj sobie upust napięciu zamiast czepiać się na forum błachych spraw


Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


shirotora_neko #67 Posted 24 March 2017 - 10:58 AM

    Sergeant

  • Player
  • 12279 battles
  • 312
  • [TORA]
  • Member since:
    07-24-2013

View PosteXclusive1987, on 24 March 2017 - 08:05 AM, said:

 

na prawdę myślisz, że twoja osoba może mi przynieść sławę? bo mnie się wydaje, że tylko sprowadzam sobie ciemnogród spod znaku F47 (i innych z kółka wspólnego obciągania) na kark.

jeśli aktualizujesz składniki systemu, a nie grę która działa na innej powłoce

 

 

witaj lojalny przydupasie Vespac'a :D

To, że gra uruchamia się w pewnym środowisku to jedno. Ale do wielu operacji potrzebujesz systemu operacyjnego, który posiada odpowiednie usługi/funkcje. System operacyjny jest drugą podstawową rzeczą (po fizycznym sprzęcie) do operowania danymi. Bez tego, nie uruchomisz gry, gdyż nawet środowisko na którym uruchamia się gra, potrzebuje systemu operacyjnego. Także nie należy się dziwić, ponieważ wszystko jest że sobą mocno powiązane. Zwykłemu użytkownikowi może się wydawać, że wszystko działa oddzielnie. Nie... Wszystko ze sobą ściśle współpracuje.

 

Edit: Gry bez systemu się nie uruchomią. Nawet konsole do gier mają swój system.

Spróbuj w PC w Windowsie wyłączyć możliwie wszystkie usługi i potem zaktualizować grę, czy nawet w nią zagrać... nie da rady. Ponieważ potrzebne są do tego pewne funkcje/składniki systemu. I dalej już można sobie dośpiewać, o tym jak błędy w grze mogą doprowadzić nawet do powstania błędów w samym systemie.


Edited by shirotora_neko, 24 March 2017 - 11:24 AM.


eXclusive1987 #68 Posted 24 March 2017 - 01:55 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14945 battles
  • 60
  • Member since:
    09-11-2016

View Postshirotora_neko, on 24 March 2017 - 10:58 AM, said:

To, że gra uruchamia się w pewnym środowisku to jedno. Ale do wielu operacji potrzebujesz systemu operacyjnego, który posiada odpowiednie usługi/funkcje. System operacyjny jest drugą podstawową rzeczą (po fizycznym sprzęcie) do operowania danymi. Bez tego, nie uruchomisz gry, gdyż nawet środowisko na którym uruchamia się gra, potrzebuje systemu operacyjnego. Także nie należy się dziwić, ponieważ wszystko jest że sobą mocno powiązane. Zwykłemu użytkownikowi może się wydawać, że wszystko działa oddzielnie. Nie... Wszystko ze sobą ściśle współpracuje.

 

Edit: Gry bez systemu się nie uruchomią. Nawet konsole do gier mają swój system.

Spróbuj w PC w Windowsie wyłączyć możliwie wszystkie usługi i potem zaktualizować grę, czy nawet w nią zagrać... nie da rady. Ponieważ potrzebne są do tego pewne funkcje/składniki systemu. I dalej już można sobie dośpiewać, o tym jak błędy w grze mogą doprowadzić nawet do powstania błędów w samym systemie.

 

ale wiesz, ze spor dotyczy aktualizacji gry? według Vespac'a, aktualizacja blitz wpływa na składniki powłoki systemowej... Sherlocku...

 

 

mod: jak usuwasz moje wpisy, to przynajmniej wysyłaj mi notkę za co...

 

Sugeruję wypowiadać się jak dorosły człowiek to i Moderator nie będzie musiał się nad Twoimi wypocinami męczyć - voulezvous, WG staff


Edited by voulezvous, 26 March 2017 - 05:27 PM.


shirotora_neko #69 Posted 24 March 2017 - 03:34 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12279 battles
  • 312
  • [TORA]
  • Member since:
    07-24-2013

View PosteXclusive1987, on 24 March 2017 - 01:55 PM, said:

 

ale wiesz, ze spor dotyczy aktualizacji gry? według Vespac'a, aktualizacja blitz wpływa na składniki powłoki systemowej... Sherlocku...

 

 

mod: jak usuwasz moje wpisy, to przynajmniej wysyłaj mi notkę za co...

Aktualizacja to tak naprawdę skomplikowany zbiór procesów: analizowanie, rezerwowanie, pobieranie, przetwarzanie, kopiowanie, wypakowywanie, usuwanie itd. itp. Gra nie robi tego sama tylko przy współudziale z systemem operacyjnym (czy też pod kontrolą). Dlatego wszelki błąd/niewłaściwe polecenie (z różnych przyczyn) może doprowadzić nawet do uszkodzenia plików systemowych.

I daruj sobie ten sarkazm, czyli to: "Sherlocku", bo staram się normalnie rozpocząć rozmowę.


Edited by shirotora_neko, 24 March 2017 - 04:04 PM.


eXclusive1987 #70 Posted 24 March 2017 - 04:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14945 battles
  • 60
  • Member since:
    09-11-2016
 

View Postshirotora_neko, on 24 March 2017 - 03:34 PM, said:

Proces aktualizacji to tak naprawdę skomplikowany zbiór procesów: analizowanie, rezerwowanie, pobieranie, przetwarzanie, kopiowanie, wypakowywanie, usuwanie itd. itp. Gra nie robi tego sama tylko przy współudziale z systemem operacyjnym (czy też pod kontrolą). Dlatego wszelki błąd/niewłaściwe polecenie (z różnych przyczyn) może doprowadzić nawet do uszkodzenia plików systemowych.

I daruj sobie ten sarkazm, czyli to: "Sherlocku", bo staram się normalnie rozpocząć rozmowę.

 

W jaki sposób może doprowadzić do uszkodzenia? Podaj przykład, może być zaczerpnięty z sieci - gdzie OFICJALNA inaczej WOLNA od CELOWEGO ZŁOŚLIWEGO KODU aktualizacja gry(niesystemowej)/aplikacji(niesystemowej) uszkodziła cokolwiek w systemie.

shirotora_neko #71 Posted 24 March 2017 - 11:18 PM

    Sergeant

  • Player
  • 12279 battles
  • 312
  • [TORA]
  • Member since:
    07-24-2013

Nie będę ci dokładnie tłumaczył jak dokładnie może dojść do uszkodzenia, gdyż musiałbym zrobić wykład o związkach przyczynowo-skutkowych, podstawy programowania i napisać nieco szerzej o systemach operacyjnych oraz o pewnych zależnościach. Jeszcze mi aż tak nie odbiło, żeby tutaj wykłócać się o takie coś w formie kurde kolaboratu. Mnie tak nie zależy na byciu "popularno-naukowym".
Co do przykładu... nie chce mnie się szukać. Moim zdaniem nie potrzeba żadnego przykładu tylko "chłopski rozum".
Moje zdanie które wcześniej wyraziłem jest w formie konceptu/wykazu możliwości bez złośliwości.
Natomiast skoro ty tak twardo uznajesz za fakt, iż aktualizacja gry wogóle nie ma związku z powłoką systemową, to sam wytłumacz:
- w jaki sposób gra nawiązuje połączenia internetowe czy wykonuje operacje na plikach które są związane również z aktualizacją? Naprawdę nie ma związku z systemem operacyjnym? A może uważasz, że wtedy środowisko gry staje się systemem operacyjnym?
- czy twoim zdaniem kod odpowiedzialny za aktualizację gry jest po prostu idealny? Miałeś możliwość dokładnego przestudiowania go? Jest zupełnie odporny na wszelkie "niespodzianki" z zewnątrz? Jesteś zupełnie pewny, że kod ten w ogóle, w żadnym wypadku nie ma możliwości ingerencji w żaden proces systemowy wliczając w to nawet gwałtowne zatrzymanie procesu które jak wiadomo potrafi uszkodzić pliki? Jesteś absolutnie pewien bezbłędności działania kodu?

 

Edit: Żeby też nie było, iż uważam się za jakiegoś znawcę. Wiem tylko tyle ile wiem. Czyli tyle ile wyniosłem, tudzież zapamiętałem z kierunku "komputerowe techniki informacyjne" oraz z troszkę z samodzielnie zdobytej wiedzy, więc mogę czegoś nie wiedzieć. Jeżeli jesteś takim wielkim ekspertem za jakiego mam wrażenie , że się uważasz w tej dziedzinie, to mi chociaż ogólnie nakreśl o co chodzi i podaj konkretne źródło.


Edited by shirotora_neko, 24 March 2017 - 11:55 PM.


Vespac #72 Posted 25 March 2017 - 09:02 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015

View PosteXclusive1987, on 24 March 2017 - 05:07 PM, said:

W jaki sposób może doprowadzić do uszkodzenia? Podaj przykład, może być zaczerpnięty z sieci - gdzie OFICJALNA inaczej WOLNA od CELOWEGO ZŁOŚLIWEGO KODU aktualizacja gry(niesystemowej)/aplikacji(niesystemowej) uszkodziła cokolwiek w systemie.

 

koleś już w drugiej sprawie kompromitujesz się kompletnie, jak chcesz z kimś toczyć wojnę to skompletuj arsenał bo tu nie przedszkole

 

twój bełkot 

 

eXclusive1987

 aktualizacja Blitz i uszkodzenie pliku systemowego? :D darowałbyś sobie temat o którym w ogóle nie masz pojęcia...

 

naprawdę idzie w parze z twoją ograniczoną wiedzą


Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


_RIOT__ #73 Posted 26 March 2017 - 04:31 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14663 battles
  • 20
  • [SMOG-]
  • Member since:
    08-27-2016

po mozolnych poszukiwaniach przeczytaniu tysiąca stron w internecie ,przeczytaniu opinii tu na forum,zrobieniu ponownie formata całego dysku i swierzej instalacji win 10 ,problem nie zniknal, sprawa prosta wg cos *edited* zaczekam do kolejnej aktualizacji może naprawia :P hahaha

 

 

 

 

Ten post byl edytowany przez zespól moderacji z powodu: naruszenie 1 punktu regulaminu(nie przeklinaj).


Edited by TariboW, 27 March 2017 - 08:40 AM.
wulgaryzmy

 


kaysak #74 Posted 26 March 2017 - 09:27 AM

    Sergeant

  • Player
  • 14654 battles
  • 321
  • [-APD-]
  • Member since:
    07-13-2013
Bardzo możliwe. W ostatniejj aktualizacji naprawili błąd z niewlączającym się klientem gry więc taka usterka też może być ich winą

Vespac #75 Posted 26 March 2017 - 09:38 AM

    First Sergeant

  • Player
  • 42573 battles
  • 2,125
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-08-2015
Nie koniecznie jest wina WG aczkolwiek powinni, skoro kolega zgłaszał do supportu się tą sprawą zająć. Powinni ale z doświadczenia wiemy jak wygląda zainteresowanie wydawcy Blitz błędami w grze, z doświadczenia wiemy, że ich zainteresowanie kończy się tylko na takiej informcji a w rzeczywistości nie robią nic czego dowodzi przypadek problemu transmisji danych. WG "pracowało" nad problemem pół roku, bezskutecznie. Klient rozwiązał sprawę jednym telefonem do dostawcy internetu.

Wyszedłem na pole spozirać se na dwór a tu chała:

- ping pong, skacze jak piłecza Grubbie, po 2 flaszkach...

- troszkę błędów, nieistotnych, szkoda czasu na hulacke...

- hajs, hajs..., za trenowanie hajs, za turniej hajs a gwarzyli, że free-to-play...

i kto tu jest huncwot?


eXclusive1987 #76 Posted 26 March 2017 - 09:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14945 battles
  • 60
  • Member since:
    09-11-2016

View Postshirotora_neko, on 24 March 2017 - 11:18 PM, said:

Nie będę ci dokładnie tłumaczył jak dokładnie może dojść do uszkodzenia, gdyż musiałbym zrobić wykład o związkach przyczynowo-skutkowych, podstawy programowania i napisać nieco szerzej o systemach operacyjnych oraz o pewnych zależnościach. Jeszcze mi aż tak nie odbiło, żeby tutaj wykłócać się o takie coś w formie kurde kolaboratu. Mnie tak nie zależy na byciu "popularno-naukowym".
Co do przykładu... nie chce mnie się szukać. Moim zdaniem nie potrzeba żadnego przykładu tylko "chłopski rozum".
Moje zdanie które wcześniej wyraziłem jest w formie konceptu/wykazu możliwości bez złośliwości.
Natomiast skoro ty tak twardo uznajesz za fakt, iż aktualizacja gry wogóle nie ma związku z powłoką systemową, to sam wytłumacz:
- w jaki sposób gra nawiązuje połączenia internetowe czy wykonuje operacje na plikach które są związane również z aktualizacją? Naprawdę nie ma związku z systemem operacyjnym? A może uważasz, że wtedy środowisko gry staje się systemem operacyjnym?
- czy twoim zdaniem kod odpowiedzialny za aktualizację gry jest po prostu idealny? Miałeś możliwość dokładnego przestudiowania go? Jest zupełnie odporny na wszelkie "niespodzianki" z zewnątrz? Jesteś zupełnie pewny, że kod ten w ogóle, w żadnym wypadku nie ma możliwości ingerencji w żaden proces systemowy wliczając w to nawet gwałtowne zatrzymanie procesu które jak wiadomo potrafi uszkodzić pliki? Jesteś absolutnie pewien bezbłędności działania kodu?

 

Edit: Żeby też nie było, iż uważam się za jakiegoś znawcę. Wiem tylko tyle ile wiem. Czyli tyle ile wyniosłem, tudzież zapamiętałem z kierunku "komputerowe techniki informacyjne" oraz z troszkę z samodzielnie zdobytej wiedzy, więc mogę czegoś nie wiedzieć. Jeżeli jesteś takim wielkim ekspertem za jakiego mam wrażenie , że się uważasz w tej dziedzinie, to mi chociaż ogólnie nakreśl o co chodzi i podaj konkretne źródło.

 

Po pierwsze:

nie twierdzę, że niema nic wspólnego z powłoką systemową. tylko, że nie jest możliwe uszkodzenie systemu poprzez aktualizację gry..

 

Jak nawiązuje połączenie? Z odpowiednimi prawami do.

 

Aktualizacja odbywa się w środowisku hermetycznym.

 

Zadaniem wydawcy kodu, jest zapewnienie bezpieczeństwa - jakoś nie wydaje mi się, by na rękę WG były teksty na necie że paczki zawierają złośliwy kod, dlatego na pewno jest sprawdzany. Dlatego też, nie znajdziesz przykładu potwierdzającego twoją myśl.

Idąc twoim tokiem, to zaraz uszkodzenie tablicy dysku przez np. brak prądu podczas aktualizacji - będzie winą tejże aktualizacji.

Kiepska sprawa, bo mogliśmy koledze pomóc dojść do ładu. Zamiast wyszło to co zawsze wychodzi. Gówno.
--------------------------------------



so_mar #77 Posted 27 March 2017 - 01:15 PM

    First Sergeant

  • Player
  • 10970 battles
  • 1,682
  • [GRZYB]
  • Member since:
    12-02-2012
Ponieważ nie jest to przypadłość powszechna,problemu szukałbym w konfiguracji sprzętu lub sterownikach.

Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!


animatiW #78 Posted 27 March 2017 - 06:16 PM

    Sergeant

  • Player
  • 29640 battles
  • 352
  • [N4N]
  • Member since:
    03-15-2013

1. Opis
   1. Brak możliwości pisania polskich znaków.

   2. Możliwość pisania na czacie po zniszczeniu.

   3. Błąd z celownikiem, przy pierwszym przełączeniu się na tryb snajperski celownik jest maksymalnie przybliżony, nie można scrolować. 

2. Odtworzenie własnych kroków

  1. Wystarczy spróbować wcisnąć "alt" i np. "z" a odpowiednia litera się nie pojawia. (Problem również na tablecie z androidem).

  2. Samemu nie wiem jak to zrobić lecz widziałem jak robią to gracze z drużyny. I to po dłuższym czasie od zniszczenia.

  3. Wystarczy wcisnąć przycisk trybu snajperskiego, za pierwszym razem błąd się pojawia. Wyjście i wejście naprawia problem.

3. Wynik

Opisałem wcześniej.

4. Oczekiwany wynik

Co się powinno stać.

   1. Polskie znaki powinny pojawiać się prawidłowo.

   2. Usunięcie błędu który na to pozwala lub całkowite usunięcie blokady dla wszystkich graczy.

   3. Normalne przybliżanie i oddalanie w trybie snajperskim bez blokady za pierwszym razem.
 


Edited by animatiW, 27 March 2017 - 06:17 PM.


Locust_PL #79 Posted 28 March 2017 - 01:32 AM

    Sergeant

  • Player
  • 12539 battles
  • 497
  • [VOLOS]
  • Member since:
    04-25-2016

View PosteXclusive1987, on 26 March 2017 - 09:43 PM, said:

 

Po pierwsze:

nie twierdzę, że niema nic wspólnego z powłoką systemową. tylko, że nie jest możliwe uszkodzenie systemu poprzez aktualizację gry..

 

Jak nawiązuje połączenie? Z odpowiednimi prawami do.

 

Aktualizacja odbywa się w środowisku hermetycznym.

 

Zadaniem wydawcy kodu, jest zapewnienie bezpieczeństwa - jakoś nie wydaje mi się, by na rękę WG były teksty na necie że paczki zawierają złośliwy kod, dlatego na pewno jest sprawdzany. Dlatego też, nie znajdziesz przykładu potwierdzającego twoją myśl.

Idąc twoim tokiem, to zaraz uszkodzenie tablicy dysku przez np. brak prądu podczas aktualizacji - będzie winą tejże aktualizacji.

Kiepska sprawa, bo mogliśmy koledze pomóc dojść do ładu. Zamiast wyszło to co zawsze wychodzi. Gówno.
--------------------------------------

 

Taa, tobie zawsze tak wychodzi, hermatyczne środowisko blokuje zapoznanie się z problemem bo tu nie o rozwiązanie chodzi ale o odegranie za kompromitację przy okazji patentu MM.

 

Jak wół tu jest napisane:

 

Block Quote

 Czy może ktoś ma podobny problem gram na pc do ostatniej aktualizacji było wszystko ok , po wyżej wymienionej co kilka a czasem co drugą bitwe nie ma myszki znaczy nie reaguje mysz i trzeba restartować wota. przeinstalowałem system w komputerze, przeinstalowałem gre(win 10 ),zresetowałem gre żeby usunela wszystkie dane z dysku, nic nie pomaga pisałem do suportu brak odp (jak zawsze) . może ktoś wie co się dzieje? aha myszka nowa  druga i dalej to samo :(

 

Ale przecież nie ważne są fakty, ważne by komuś próbować dowalić:

 

Block Quote

 aktualizacja Blitz i uszkodzenie pliku systemowego? :D darowałbyś sobie temat o którym w ogóle nie masz pojęcia... (CHOCIAŻ TO).

 

Ty jak mniemam masz takie samo pojęcie o informatyce jak biegle czytasz proste teksty. Dalej nie dla ciebie tekst.

 

W czasie aktualizacji może wystąpić konieczność zapisania ustawień konfiguracyjnych lub rejestru systemowego, ten proces jako czynność niczym nie różni się od instalacji. 

 

Z opisu wynika jasno, że ustawienia konfiguracyjne podczas instalacji zostały zmienione, mogło dojść również do błędu podczas tej czynnośći co mogło spowodować uszkodzenie, któregoś z plików. Jednym z przykładów dość często występującym przy aktualizacjach Blitz jest to, że po aktualizacji niektórzy użytkownicy nie mogą wejść do gry. Dlaczego część a nie wszyscy? Odpowiedź dla niektórych jest prosta.







Also tagged with 3.6

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users